اخبار
-
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی گفت: در راستای اجرای توافق نامههای منعقد شده در رویداد ملی فبین فود، قرارداد «توسعه فناوری تولید نشاستههای اصلاح شده, ...
يک شنبه ، 03 تیر 1403
-
, ... کارگاه تخصصی آشنایی با برچسب گذاری (لیبل) محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی برگذار میشود. این کارگاه دارای امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو است
شنبه ، 19 خرداد 1403
-
اختتامیه رویداد فن تز صنایع غذایی با هدف فرهنگ سازی، ارزشآفرینی و تجاری سازی پایاننامههای مرتبط با فناوریهای اولویت دار حوزه صنعت غذا و با خروجیهای قابل ثبت در مراجع بینالمللی و معتبر، به عنوان , ...
يک شنبه ، 16 اردیبهشت 1403
-
در اولین رویداد ملی فبین فود و پس از احصاء نیازهای صنایع مختلف و فراخوان آن 88 طرح از سوی فناوران و نوآوران دریافت و بخشی از این طرحها منطبق با نیاز صنایع بود که 28 طرح وارد کمیته علمی و داوری شده و, ...
يک شنبه ، 16 اردیبهشت 1403
-
توسعه فبلبهای تخصصی صنایع غذایى، احصاء نیازهای فناورانه واحدهای تولیدی صنایع غذایی، جذب ایدههای فناورانه و نوآورانه، حمایت از طرحهای منتخب همراه با تامین زیرساختهای آزمایشگاهی و منتورینگ تا نم, ...
يک شنبه ، 16 اردیبهشت 1403
-
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی گفت: یکی از دلایلی که جهاد دانشگاهی میتواند سازمانی برای ایجاد و توسعه فبلبهای (آزمایشگاههای ساخت سریع) تخصصی باشد، وجود ساختا, ...
يک شنبه ، 16 اردیبهشت 1403
-
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گفت: صنعت ما نیز مانند هر صنعت دیگری در جهان نیاز به نوآوری و نفوذ فناوری دارد. ما در معاونت علمی، فناوری و اقت, ...
يک شنبه ، 16 اردیبهشت 1403
-
رئیس سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی گفت: در نگاه و رویکردی نو به حوزه فناوری، جهاد دانشگاهی مصمم است که به شکل موثر و پررنگتر جایگاه خود را در زیستبوم نوآوری و فناوری کشو, ...
يک شنبه ، 16 اردیبهشت 1403
-
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: اعتقاد راسخ داریم که نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری است و این امر با همکاری، حسن نیت و سختکوشی میسر میگردد. اما این نوآوری در زیستبومی مناسب به کمال خود یع, ...
يک شنبه ، 16 اردیبهشت 1403
-
نخستین رویداد ملی فبینفود با حضور فناوران، نوآوران و دستاندرکاران صنعت غذا و همچنین جمعی از مسئولان کشوری و استانی به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و جهاددانشگاهی خراسان ر, ...
چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403
-
, ... معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: فبلبها (آزمایشگاههای ساخت سریع) این قابلیت را ایجاد میکنند تا زیست بوم نوآوری و فناوری کشور به امکانات ساخت و تولید دس
چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403
-
, ... دبیر رویداد ملی فبینفود از دریافت و داوری اولیه از ۸۸ طرح در این رویداد خبر داد و گفت: طرح های منتخب در جلسات مختلفی که با حضور نمایندگان کارفرما و تیم فناور برگزار شد مورد ارزیابی و انتخاب نهای
چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403
-
, ... اساتید، صنعتگران، پژوهشگران، دانشجویان و فعالان صنعت غذا مفتخریم میزبان شما در رویدادهای فبینفود و فنتز صنایع غذایی و نیز آغاز به کار اولین فبلب صنایع غذایی باشیم. در این مراسم که با
سه شنبه ، 04 اردیبهشت 1403
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی مدیریت دانش، فناوری و نوآوری در شرکتهای صنایع غذایی با تکیه بر نسل چهارم و پنجم تح, ...
شنبه ، 25 فروردین 1403
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی صفر تا صد ارائه به سرمایه گذار را برای علاقه مندان، متخصصان و پژوهشگران محترم به صو, ...
شنبه ، 25 فروردین 1403
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی مبانی تجاری سازی و ارزش گذاری فناوری را برای علاقه مندان، متخصصان و پژوهشگران محترم, ...
شنبه ، 25 فروردین 1403
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین، فرایند ارزیابی و حمایتهای شركتهاي دانشبنيان را برای علاقه مندا, ...
شنبه ، 25 فروردین 1403
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی اعتبار سنجی ایده و بوم مدل کسب و کار را برای علاقه مندان، متخصصان و پژوهشگران محترم, ...
شنبه ، 25 فروردین 1403
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی مبانی مالکیت فکری و ثبت اختراع (راه های حفاظت از دارایی های فکری، فناورانه و تجار, ...
شنبه ، 25 فروردین 1403
-
رویداد فن تز صنایع غذایی با هدف فرهنگ سازی، ارزشآفرینی و تجاری سازی پایاننامههای مرتبط با فناوریهای اولویت دار حوزه صنعت غذا و با خروجیهای قابل ثبت در مراجع بینالمللی و معتبر، به عنوان یک رویداد, ...
يک شنبه ، 19 فروردین 1403
-
سومین پیش رویداد فبین فود در معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری برگزار شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، نخستین رویداد ملی فبینفود (FabinnFood) با مشارکت معا, ...
يک شنبه ، 19 فروردین 1403
-
دکتر شادی بلوریان، معاون پژوهشی - آموزشی پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و دبیر رویداد فبین فود در دومین پیش رویداد فبین فود که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسا, ...
دوشنبه ، 23 بهمن 1402
-
فرشته حسینی، رئیس پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی نیز در دومین پیشرویداد فبین فود که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد ضمن تاکید بر اهمیت صنایع, ...
دوشنبه ، 23 بهمن 1402
-
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به برگزاری رویداد ملی فبین فود گفت: رشد جهاددانشگاهی منوط به اجرای مدل مفیدی از همکاری با بخش خصوصی است تا از این طریق در جهت رفع مشکلات استان نیز نقش آفر, ...
دوشنبه ، 23 بهمن 1402
-
, ... علی شریعتی مقدم، رییس کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در ادامه دومین پیش رویداد فبین فود اظهار کرد: رویداد فبین فود نشان دهنده یک سرفصل جامانده از همکاری
دوشنبه ، 23 بهمن 1402
-
«مهدی کرامتی»، سرپرست دبیرخانه شورای راهبردی فناوریها و تولیدات دانشبنیان در دومین پیش رویداد فبین فود عنوان کرد:, ...
دوشنبه ، 23 بهمن 1402
-
رئیس رویداد ملی فبین فود گفت: ایجاد یک کسب و کار و پایدار نگه داشتن آن یکی از دشوارترین کارها است و ما در آزمایشگاههای ساخت سریع بنا داریم تا این دشواری را برای تولیدکنندگان و پژوهشگران کاهش دهیم چرا, ...
دوشنبه ، 23 بهمن 1402
-
دبیر رویداد ملی فبینفود گفت: باتوجه به اطلاعرسانیهای انجامشده، تاکنون حدود ۶۰ نیاز فناورانه و مسئله از سمت کارخانجات صنایع غذایی برای رویداد فبینفود ارسال شده است. , ...
دوشنبه ، 23 بهمن 1402
-
اولین پیش رویداد فبین فود با حضور رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و جمعی از صاحبنظران صنعت غذای است, ...
شنبه ، 23 دی 1402
-
دبیر اولین رویداد ملی فبین فود گفت: در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبینفود، پیشرویداد شناسایی نیازهای فناورانه صنایع غذایی برگزار میشود. , ...
دوشنبه ، 18 دی 1402
-
دبیر علمی اولین رویداد ملی فبین فود گفت: تسریع شناسایی نیازهای فناورانه صنایع و شرکتهای بزرگ حوزه صنعت غذا، دریافت ایده و راه حل فناورانه آن حوزه به منظور همافزایی و رقابت فنآفرینان کشور از جمله م, ...
شنبه ، 16 دی 1402
-
دبیر اولین رویداد ملی فبین فود گفت: هدف اصلی از برگزاری این رویداد، همرسانی میان بازیگران و نقشآفرینان زیستبوم فناوری صنعت غذا است., ...
شنبه ، 16 دی 1402
-
از پوستر اولین رویداد ملی «فبین فود» با هدف همرسانی نیازها و ایدههای نوآورانه صنایع غذایی با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی رونمایی شد., ...
چهارشنبه ، 29 آذر 1402
-
مدیرگروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی گفت: گیاه کینوا با نام علمی یکه شبه غله است که میتواند نقش مهمی در امنیت غذایی در سراسر جهان ایفا کند. , ...
سه شنبه ، 18 مهر 1402
-
عضو هیات علمی گروه پژوهشی فراوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی گفت: فناوری اکستروژن یکی از رایجترین فرآیندهای صنعتی است که برای تهیه انواع مواد غذایی از جمله تنقلات، غلات , ...
دوشنبه ، 17 مهر 1402
-
«دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی» با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور مهمانان داخلی و خارجی آغاز به کار کرد. , ...
شنبه ، 15 مهر 1402
-
در سومین روز از «دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی» که با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور محققان داخلی و خارجی برگزار گ, ...
شنبه ، 15 مهر 1402
-
دومین روز «دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی» با همکاری پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حض, ...
پنج شنبه ، 13 مهر 1402
-
در آخرین روزنمایشگاه هفته پژوهش و فناوری مسئولین استان خراسان رضوی از جمله یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی، رضا جمشیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی و ... از غرفه پژوهشکده علوم و فن, ...
پنج شنبه ، 17 آذر 1401
-
کارگاه مبانی تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و مدیریت کنترل نقاط بحرانی , ...
چهارشنبه ، 16 آذر 1401
-
کارگاه اصول بسته بندی مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی کارگاه اصول بسته بندی مواد غذایی را برگزار مینماید. این کارگاه با سرفصلهای ویژگیهای بسته بندی موفق، مواد اولیه بسته بندی و تکنولوژ, ...
چهارشنبه ، 16 آذر 1401
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد حضور یافت. , ...
چهارشنبه ، 16 آذر 1401
-
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، «دوره آموزشی آشنایی با مبانی کالیبراسیون» به صورت حضوری در تاریخ 15-13 آذر ماه 1401 (تئوری- عملی) در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی, ...
چهارشنبه ، 16 آذر 1401
-
تور علمی بازدید از امکانات و دستاوردهای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی همزمان با آغاز هفته پژوهش و فناوری سال 1401 پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی اقد, ...
سه شنبه ، 08 آذر 1401
-
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی: مشارکت با بخش خصوصی برای تجاریسازی محصولات فناورانه این پژوهشکده در اولویت قرار دارد معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده ع, ...
سه شنبه ، 01 آذر 1401
-
حسن مسلمی نائینی، رییس جهاد دانشگاهی سه شنبه 17 آبان ماه با حضور در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از بخشهای مختلف این پژوهشکده از جمله پایلوت نیمه صنعتی تولید رنگ , ...
سه شنبه ، 24 آبان 1401
-
پنل تخصصی با عنوان « نوآوری در تولید افزودنیهای غذایی از گیاهان دارویی با رویکرد ارتقاء اقتصاد دانش بنیان» در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی ایران برگزار میش, ...
سه شنبه ، 10 آبان 1401
-
با همکاری پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی؛ نشست هماندیشی با موضوع " نقش تولید دانشبنیان در امنیت غذایی" همزمان با روز جهانی غذا برگزار شد., ...
يک شنبه ، 01 آبان 1401
-
در نشست مشترک سرپرست پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، با مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی بر همکاری مشترک تاکید به عمل آمد., ...
سه شنبه ، 26 مهر 1401
-
ثبتنام در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآوردههای طبیعی و طب سنتی تا ۲۵ مهرماه سال ۱۴۰۱ تمدید شد. این نمایشگاه با مشارکت ۵۰۰ شرکت دانشبنیان برگزار خواهد شد. , ...
دوشنبه ، 25 مهر 1401
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی وبینار هم اندیشی نوآوری در تولید افزودنیهای غذایی از گیاهان دارویی با رویکرد ارتقاء اقتصاد دانش بنیان در تاریخ چهارشنبه 27 مهرماه ساعت 13 برگزار میکند., ...
دوشنبه ، 25 مهر 1401
-
روحالله دهقانی فیروزآبادی سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس جهاد دانشگاهی کشور، عصر چهارشنبه 20 مهرماه با حضور در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از بخ, ...
پنج شنبه ، 21 مهر 1401
-
, ... پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در پنجمین نمایشگاه بین المللی صنعت کشاورزی آیفارم (ifarm) حضور یافت. این پژوهشکده جهت معرفی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه خود در حوزه
دوشنبه ، 21 شهریور 1401
-
زهرا شیخی، سخنگو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از فعالیتهای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بازدید کرد. در این بازدید دکتر فرشته حسینی معاون آموزشی و پژوه, ...
شنبه ، 19 شهریور 1401
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی وبینا آنلاین کشوری با موضوع «گوشت تقلیدی و امنیت غذایی: چالش ها، بایدها و نبایدها»را برگزار میکند., ...
يک شنبه ، 06 شهریور 1401
-
, ... زمان برگزاری "همایش بین المللی غذای طیب" به تاریخ های 18 و 19 آبان 1401 تغییر یافت. جهت اطلاع از آخرین تغییرات و نیز ارسال مقاله در این همایش به آدرس اینترنتی http://conf.rifst.ac.ir مراجعه بفرمایید
چهارشنبه ، 04 خرداد 1401
-
"کارگاه اموزشی اصول و نکات کیفی گندم، آرد و فرآورده های پخت", ...
شنبه ، 14 اسفند 1400
-
, ... در این بازدید که در ابتدا با برگزاری جلسه ای با حضور مدیران شرکت تولید کننده و پژوهشگران پژوهشکده آغاز شد، مدیر عامل محترم شرکت به تشریح ابعاد تولید این محصول و طرح مشکلات موجود به منظور رفع آنها با ه
چهارشنبه ، 27 بهمن 1400
-
نشست «همایش بین المللی غذای طیب» برگزار شد., ...
چهارشنبه ، 27 بهمن 1400
-
, ... در این نشست که با حضور جناب آقای مهندس طالبیان مدیرعامل شرکت نان قدس رضوی به اتفاق هیات همراه و آقای دکتر بیدخوری رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و اعضا پژوهشکده علوم وفناوری مواد غذایی برگزار ش
يک شنبه ، 10 بهمن 1400
-
در احکامی جداگانه از سوی دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر سیدعلیاکبر شمسیان به عنوان مشاور رییس این نهاد و دکتر حمیدرضا بیدخوری بهعنوان سرپرست جهاددانشگاهی خراسان رضوی منصوب شدند , ...
شنبه ، 25 دی 1400
-
, ...
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ...
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ...
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ...
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ...
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ...
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ...
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ...
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ... در نخستین روز نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰؛ از کیک فراسودمند عناب، محصول مشترک پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و شرکت نان قدس رضوی رونمایی شد. حمی
چهارشنبه ، 08 دی 1400
-
, ... لینک آلبوم تصویری نشست
يک شنبه ، 25 مهر 1400
-
, ... مصطفی پوراکبر- مسئول هماهنگی دکتر فرشته حسینی - معاون آموزشی پژوهشی دکتر حمیدرضا بیدخوری( سرپرست پژوهشکده) دکتر فرشته حسینی پژوهشگر(عضو هیات علمی) رزومه دکتر حسین ثابت پژوهشگر رزومه
يک شنبه ، 25 مهر 1400
-
, ... لینک مشاهده تصاویر برنامه بازدید دکتر فرشید دلجو،مدیر تأمین نهاده، بازاریابی و صادرات بنیاد برکت با هدف توسعه همکاری های فی مابین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و بنیا
يک شنبه ، 10 مرداد 1400
-
, ... به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی این تفاهم نامه بین دکتر حمیدرضا بیدخوری، رییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی و دکتر دریا افه، عضو هیات علمی و نماینده دانشگاه گیر
چهارشنبه ، 23 تیر 1400
-
از پژوهشگر برتر جهاددانشگاهی خراسان رضوی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی تجلیل به عمل آمد., ...
چهارشنبه ، 04 دی 1398
-
همايش "امنيت غذايي و رونق توليد" در تاريخ 27 آذرماه با مشارکت جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار گردید, ...
چهارشنبه ، 04 دی 1398
-
آخرین دستاورد های پژوهشی در حوزه فناوری های صنعت غذا در نمایشگاه گرامیداشت هفته پژوهش ارایه شد, ...
چهارشنبه ، 04 دی 1398
-
دکتر حامد صابریان، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی موفق به تولید کمپلکسهای معلق کننده ذرات در نوشیدنی های مختلف ازقبیل شربت خاکشیر، نوشیدنی تخم شربتی، نوشیدنی پالپدار آلوئه ورا و نوش, ...
سه شنبه ، 03 دی 1398
-
عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: یکی از راهکارهای مناسب جهت غنیسازی و بهبود ویژگی تکنولوژی و تغذیهای نان، استفاده از منابع مختلف فیبری نظیر انواع سبوس فرایند شده میباشد., ...
دوشنبه ، 11 آذر 1398
-
, ...
دوشنبه ، 20 آبان 1398
-
, ... مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از شروع فعالیتهای تجاریسازی یافتههای پژوهشی این گروه در تولید محصولات غذایی سالم
چهارشنبه ، 23 مرداد 1398
-
, ... معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: آغاز برنامه اقتصادی-تولیدی با رویکرد معرفی محصولات فناورانه و دانش بنیان این پژوهشکده به جامعه و ورود آنها
چهارشنبه ، 23 مرداد 1398
-
تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز» منعقد شد, ...
چهارشنبه ، 18 اردیبهشت 1398
-
, ... در برنامه گردهمآیی مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی مورخ سوم و چهارم اردیبهشت ماه در مشهد مقدس، مدیران مراکز عضو این شبکه از مجموعه آزمایشگاههای سازمان جهاد دانشگا
دوشنبه ، 09 اردیبهشت 1398
-
, ...
سه شنبه ، 30 بهمن 1397
-
, ... یکی از مشکلات عمده استفاده از افزودنی های غذایی و از جمله رنگ ها، پایداری آن ها در شرایط مختلف می باشد. رنگدانه های طبیعی کلروفیلین مس معمولا در pH اسیدی نوشیدنی ها رسوب می کنند و سرعت این رسوب وابست
چهارشنبه ، 21 آذر 1397
-
, ... پژوهشکده علوم وفناوری غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، در نمایشگاه هفته پژوهش خراسان رضوی با ارایه جدیدترین فناوری های توسعه یافته در حوزه فراورده های غذایی حضور فعالی داشت. در این نمایشگاه، محصولات م
چهارشنبه ، 14 آذر 1397
-
, ... کارگاه تئوری و عملی کاربرد روش الگوریتم ژنتیک در بهینه سازی فرایند های صنایع غذایی در تاریخ 24 آبان سال جاری در پژوهشکده علوم و فناوری غذایی برگزار میگردد. دانلود فایل پوستر
شنبه ، 12 آبان 1397
-
طی روزهای 25 و 26 مهرماه سال جاری، کارگاه آموزشی روش های آماری پیشرفته در پروژه های تحقیقاتی در پژوهشکده علوم و فناوری غذایی برگزار میگردد, ...
پنج شنبه ، 19 مهر 1397
-
ان پر مصرف ترین ماده غذایی در کشور است و بنابراین بهبود ویژگیهای آن و کاهش ضایعات، تاثیر زیادی بر اقتصاد کشور برجای می گذارد. وجود فیبر رژیمی در فراورده غذایی از جمله رویکردهای تغذیهای است که مورد ت, ...
چهارشنبه ، 11 مهر 1397
-
طی یک دوره یک روزه، کارگاه بهینه سازی فرمولاسیون های غذایی در محل پژوهشکده علوم و فناوری غذایی برگزار گردید, ...
چهارشنبه ، 11 مهر 1397
-
, ... در حاشیه افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان، توسط استاندار از طرحهای پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی رونمایی شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، اتاقک کاهش صوت در
چهارشنبه ، 11 مهر 1397
-
, ... در حاشیه افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان، توسط استاندار از طرحهای پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی رونمایی شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، اتاقک کاهش صوت در
چهارشنبه ، 11 مهر 1397
-
, ...
سه شنبه ، 10 مهر 1397
-
, ... کمپلکس پایدارکننده ذرات در نوشیدنی ویژگی ها و کاربردها شناورسازی یکنواخت ذرات در نوشیدنی (از قبیل نوشیدنی های تخم شربتی، خاکشیر، آلوئه ورا و غیره)، شربت (مخصوصا شربت زعفران) و دوغ (ذرات دوغ و سبزی
سه شنبه ، 10 مهر 1397
-
, ... طی برگزاری نمایشگاه iFood طی هفته پژوهش، غرفه پژوهشکده علوم و فناوری غذایی پذیرای فعالان صنعت غذا بود. در این نمایشگاه که میزبان دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و فعالان صنعت غذا بود. آخرین دستاورد های پژوهشی
يک شنبه ، 08 مهر 1397