کارگاه آموزشی مدیریت دانش، فناوری و نوآوری در شرکتهای صنایع غذایی با تکیه بر نسل چهارم و پنجم تحقیق و توسعه
شنبه ، 25 فروردین 1403
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی مدیریت دانش، فناوری و نوآوری در شرکتهای صنایع غذایی با تکیه بر نسل چهارم و پنجم تحقیق و توسعه را برای علاقه مندان، متخصصان و پژوهشگران محترم به صورت حضوری و مجازی برگزار نماید.
این کارگاه در تاریخ 1 اردیبهشت ماه ساعت 14:30 – 11:30 به مدت 3 ساعت برگزار خواهد شد. آقای دکتر جواد سخدری عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی مدرس این دوره را بر عهده خواهد داشت.
سرفصل های کارگاه آموزشی مدیریت دانش، فناوری و نوآوری در شرکتهای صنایع غذایی با تکیه بر نسل چهارم و پنجم تحقیق و توسعه به شرح زیر است:
- تعاریف و مفاهیم اقتصاد دانش بنیان، ساختار رقابتی، قابلیت سازمانی، انواع و رویکردهای نوآوری، چرخه یادگیری و دانش در شرکتهای نوآور
- تحلیل روندهای کلان در صنایع غذایی و الگوهای شکل گیری حوزههای سرمایه گذاری در صنایع غذایی
- منابع (داخلی و خارجی) فرصتهای تحقیق و توسعه در شرکت های صنایع غذایی
- توسعه ساختار و قابلیتهای رقابتی شرکت (سازمان دوسو توان)
- ایجاد و توسعه پلت فرم (سکو) تولید و عملیات محصولات و خدمات
- توسعه بازار مبتنی بر نسلهای جدید بازاریابی محصولات و خدمات
- توسعه فرهنگ نوآوری پایدار در سازمان در طول زمان (هنجار شدن نوآوری در شرکت)
متقاضیان محترم میتوانند برای ثبت نام به وبسایت رویداد به آدرس fabinnfood.ir مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۳۳۸۹۷۸۳۴۶ تماس حاصل فرمایند.
شایان ذکر است این کارگاهها برای شرکتکنندگان در رویداد ملی فبین فود (نماینده تیم ارسال کننده پروپوزال ایده و یا نماینده اعلام کننده نیاز فناورانه) رایگان است. همچنین دانشجویان محترم نیز با ارائه کارت دانشجویی از تخفیف ۳۰ درصدی برخوردار خواهند بود.
نخستین رویداد ملی «فبینفود» به منظور همافزایی و مشارکت نقشآفرینان زیست بوم دانش و نوآوری در صنعت غذای کشور، با عنوان «همرسانی نیازها و ایدههای نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع (فبلب)» به همت پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری دراردیبهشت 1403 در مشهد برگزار خواهد شد. این رویداد با حضور صاحبنظران و متولیان ملی و استانی صنعت غذا فرصتی مناسب جهت معرفی نیازها و ایدههای نوآورانه است.
تاریخ های مهم:
مهلت ارسال ایده و نیاز: 1403/01/27
اعلام نتایج داوری : 1403/01/31
برگزاری رویداد : 1403/02/13