معرفی پژوهشکده
سه شنبه ، 10 مهر 1397
استان خراسان رضوی از مهمترين قطبهاي صنايع غذايي كشور شناخته ميشود به طوري كه پس از صنعت نساجي، صنعت غذا بزرگترين صنعت استان محسوب ميشود. از سويي مواد غذايي از ضروريترين نيازهاي انسان است و تأمين مقدار كافي با كيفيت و ايمني مناسب آن از دغدغههاي اصلي جوامع از جمله کشور ما است. به همین دلیل فناوری تولید مواد غذايي به يكي از زمينههاي مهم و پيشرفته تحقيق و پژوهش در جهان امروز تبديل شده است. به دلایل مذکور و با توجه به اولویت بندی انجام شده در جهاددانشگاهی کشور، این زمینه در دهه 70 به سازمان جهاددانشگاهی استان خراسان رضوی، واگذارشد و پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي جهاددانشگاهی در سال 1386 تاسيس گردید. پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي در حال حاضر از سه گروه پژوهشي «فرآوري مواد غذايي»، «کيفيت و ايمني مواد غذايي» و «افزودنی های غذايي» داراي موافقت قطعي برخوردار است. همچنين پژوهشکده، موفق به اخذ موافقت قطعی از وزارت علوم، تحقيقات و فناوری شده است.