پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

نشست «همایش بین المللی غذای طیب»

چهارشنبه ، 27 بهمن 1400

نشست

نشست مشترک مدیران پژوهشکده علوم و فناوری صنایع غذایی جهاددانشگاهی با نمایندگان موسسه کیفیت رضوی و اعضا هیات علمی موسسه علوم و صنایع غذایی در خصوص همکاری در برگزاری «همایش بین المللی غذای طیب» و تاسیس بنیاد طیب در سالن اجتماعات سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد. در این نشست مدیران گروه‌های پژوهشی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی و جناب  آقای دکتر زمانی، مدیر عامل موسسه کیفیت رضوی و عضو هیات علمی موسسه علوم و صنایع غذایی و دبیر اجرایی همایش بین المللی غذای طیب و خانم دکتر رضوی زاده، عضو هیأت علمی موسسه علوم و صنایع غذایی و دبیر علمی همایش بین المللی غذای طیب حضور داشتند.  در ادامه این نشست پژوهشگران در خصوص چگونگی همکاری در برگزاری همایش بین المللی غذای طیب تبادل نظر کردند.

بیشترین بازدید

اخبار و رویداد