اخبار
-
مدیرگروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی گفت: گیاه کینوا با نام علمی یکه شبه غله است که میتواند نقش مهمی در امنیت غذایی در سراسر جهان ایفا کند. , ...
سه شنبه# #،# #18# #مهر# #1402
-
عضو هیات علمی گروه پژوهشی فراوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی گفت: فناوری اکستروژن یکی از رایجترین فرآیندهای صنعتی است که برای تهیه انواع مواد غذایی از جمله تنقلات، غلات , ...
دوشنبه# #،# #17# #مهر# #1402
-
«دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی» با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور مهمانان داخلی و خارجی آغاز به کار کرد. , ...
شنبه# #،# #15# #مهر# #1402
-
در سومین روز از «دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی» که با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور محققان داخلی و خارجی برگزار گ, ...
شنبه# #،# #15# #مهر# #1402
-
دومین روز «دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی» با همکاری پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حض, ...
پنج شنبه# #،# #13# #مهر# #1402
-
در آخرین روزنمایشگاه هفته پژوهش و فناوری مسئولین استان خراسان رضوی از جمله یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی، رضا جمشیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی و ... از غرفه پژوهشکده علوم و فن, ...
پنج شنبه# #،# #17# #آذر# #1401
-
کارگاه مبانی تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و مدیریت کنترل نقاط بحرانی , ...
چهارشنبه# #،# #16# #آذر# #1401
-
کارگاه اصول بسته بندی مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی کارگاه اصول بسته بندی مواد غذایی را برگزار مینماید. این کارگاه با سرفصلهای ویژگیهای بسته بندی موفق، مواد اولیه بسته بندی و تکنولوژ, ...
چهارشنبه# #،# #16# #آذر# #1401
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد حضور یافت. , ...
چهارشنبه# #،# #16# #آذر# #1401
-
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، «دوره آموزشی آشنایی با مبانی کالیبراسیون» به صورت حضوری در تاریخ 15-13 آذر ماه 1401 (تئوری- عملی) در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی, ...
چهارشنبه# #،# #16# #آذر# #1401
-
تور علمی بازدید از امکانات و دستاوردهای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی همزمان با آغاز هفته پژوهش و فناوری سال 1401 پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی اقد, ...
سه شنبه# #،# #08# #آذر# #1401
-
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی: مشارکت با بخش خصوصی برای تجاریسازی محصولات فناورانه این پژوهشکده در اولویت قرار دارد معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده ع, ...
سه شنبه# #،# #01# #آذر# #1401
-
حسن مسلمی نائینی، رییس جهاد دانشگاهی سه شنبه 17 آبان ماه با حضور در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از بخشهای مختلف این پژوهشکده از جمله پایلوت نیمه صنعتی تولید رنگ , ...
سه شنبه# #،# #24# #آبان# #1401
-
پنل تخصصی با عنوان « نوآوری در تولید افزودنیهای غذایی از گیاهان دارویی با رویکرد ارتقاء اقتصاد دانش بنیان» در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی ایران برگزار میش, ...
سه شنبه# #،# #10# #آبان# #1401
-
با همکاری پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی؛ نشست هماندیشی با موضوع " نقش تولید دانشبنیان در امنیت غذایی" همزمان با روز جهانی غذا برگزار شد., ...
يک شنبه# #،# #01# #آبان# #1401
-
در نشست مشترک سرپرست پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، با مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی بر همکاری مشترک تاکید به عمل آمد., ...
سه شنبه# #،# #26# #مهر# #1401
-
ثبتنام در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآوردههای طبیعی و طب سنتی تا ۲۵ مهرماه سال ۱۴۰۱ تمدید شد. این نمایشگاه با مشارکت ۵۰۰ شرکت دانشبنیان برگزار خواهد شد. , ...
دوشنبه# #،# #25# #مهر# #1401
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی وبینار هم اندیشی نوآوری در تولید افزودنیهای غذایی از گیاهان دارویی با رویکرد ارتقاء اقتصاد دانش بنیان در تاریخ چهارشنبه 27 مهرماه ساعت 13 برگزار میکند., ...
دوشنبه# #،# #25# #مهر# #1401
-
روحالله دهقانی فیروزآبادی سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس جهاد دانشگاهی کشور، عصر چهارشنبه 20 مهرماه با حضور در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از بخ, ...
پنج شنبه# #،# #21# #مهر# #1401
-
, ... پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در پنجمین نمایشگاه بین المللی صنعت کشاورزی آیفارم (ifarm) حضور یافت. این پژوهشکده جهت معرفی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه خود در حوزه
دوشنبه# #،# #21# #شهریور# #1401
-
زهرا شیخی، سخنگو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از فعالیتهای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بازدید کرد. در این بازدید دکتر فرشته حسینی معاون آموزشی و پژوه, ...
شنبه# #،# #19# #شهریور# #1401
-
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی وبینا آنلاین کشوری با موضوع «گوشت تقلیدی و امنیت غذایی: چالش ها، بایدها و نبایدها»را برگزار میکند., ...
يک شنبه# #،# #06# #شهریور# #1401
-
, ... زمان برگزاری "همایش بین المللی غذای طیب" به تاریخ های 18 و 19 آبان 1401 تغییر یافت. جهت اطلاع از آخرین تغییرات و نیز ارسال مقاله در این همایش به آدرس اینترنتی http://conf.rifst.ac.ir مراجعه بفرمایید
چهارشنبه# #،# #04# #خرداد# #1401
-
"کارگاه اموزشی اصول و نکات کیفی گندم، آرد و فرآورده های پخت", ...
شنبه# #،# #14# #اسفند# #1400
-
, ... در این بازدید که در ابتدا با برگزاری جلسه ای با حضور مدیران شرکت تولید کننده و پژوهشگران پژوهشکده آغاز شد، مدیر عامل محترم شرکت به تشریح ابعاد تولید این محصول و طرح مشکلات موجود به منظور رفع آنها با ه
چهارشنبه# #،# #27# #بهمن# #1400
-
نشست «همایش بین المللی غذای طیب» برگزار شد., ...
چهارشنبه# #،# #27# #بهمن# #1400
-
, ... در این نشست که با حضور جناب آقای مهندس طالبیان مدیرعامل شرکت نان قدس رضوی به اتفاق هیات همراه و آقای دکتر بیدخوری رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و اعضا پژوهشکده علوم وفناوری مواد غذایی برگزار ش
يک شنبه# #،# #10# #بهمن# #1400
-
در احکامی جداگانه از سوی دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر سیدعلیاکبر شمسیان به عنوان مشاور رییس این نهاد و دکتر حمیدرضا بیدخوری بهعنوان سرپرست جهاددانشگاهی خراسان رضوی منصوب شدند , ...
شنبه# #،# #25# #دی# #1400
-
, ...
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ...
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ...
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ...
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ...
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ...
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ...
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ...
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ... در نخستین روز نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰؛ از کیک فراسودمند عناب، محصول مشترک پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و شرکت نان قدس رضوی رونمایی شد. حمی
چهارشنبه# #،# #08# #دی# #1400
-
, ... لینک آلبوم تصویری نشست
يک شنبه# #،# #25# #مهر# #1400
-
, ... مصطفی پوراکبر- مسئول هماهنگی دکتر فرشته حسینی - معاون آموزشی پژوهشی دکتر حمیدرضا بیدخوری( سرپرست پژوهشکده) دکتر فرشته حسینی پژوهشگر(عضو هیات علمی) رزومه دکتر حسین ثابت پژوهشگر رزومه
يک شنبه# #،# #25# #مهر# #1400
-
, ... لینک مشاهده تصاویر برنامه بازدید دکتر فرشید دلجو،مدیر تأمین نهاده، بازاریابی و صادرات بنیاد برکت با هدف توسعه همکاری های فی مابین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و بنیا
يک شنبه# #،# #10# #مرداد# #1400
-
, ... به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی این تفاهم نامه بین دکتر حمیدرضا بیدخوری، رییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی و دکتر دریا افه، عضو هیات علمی و نماینده دانشگاه گیر
چهارشنبه# #،# #23# #تیر# #1400
-
از پژوهشگر برتر جهاددانشگاهی خراسان رضوی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی تجلیل به عمل آمد., ...
چهارشنبه# #،# #04# #دی# #1398
-
همايش "امنيت غذايي و رونق توليد" در تاريخ 27 آذرماه با مشارکت جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار گردید, ...
چهارشنبه# #،# #04# #دی# #1398
-
آخرین دستاورد های پژوهشی در حوزه فناوری های صنعت غذا در نمایشگاه گرامیداشت هفته پژوهش ارایه شد, ...
چهارشنبه# #،# #04# #دی# #1398
-
دکتر حامد صابریان، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی موفق به تولید کمپلکسهای معلق کننده ذرات در نوشیدنی های مختلف ازقبیل شربت خاکشیر، نوشیدنی تخم شربتی، نوشیدنی پالپدار آلوئه ورا و نوش, ...
سه شنبه# #،# #03# #دی# #1398
-
عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: یکی از راهکارهای مناسب جهت غنیسازی و بهبود ویژگی تکنولوژی و تغذیهای نان، استفاده از منابع مختلف فیبری نظیر انواع سبوس فرایند شده میباشد., ...
دوشنبه# #،# #11# #آذر# #1398
-
, ...
دوشنبه# #،# #20# #آبان# #1398
-
, ... مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از شروع فعالیتهای تجاریسازی یافتههای پژوهشی این گروه در تولید محصولات غذایی سالم
چهارشنبه# #،# #23# #مرداد# #1398
-
, ... معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: آغاز برنامه اقتصادی-تولیدی با رویکرد معرفی محصولات فناورانه و دانش بنیان این پژوهشکده به جامعه و ورود آنها
چهارشنبه# #،# #23# #مرداد# #1398
-
تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز» منعقد شد, ...
چهارشنبه# #،# #18# #اردیبهشت# #1398
-
, ... در برنامه گردهمآیی مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی مورخ سوم و چهارم اردیبهشت ماه در مشهد مقدس، مدیران مراکز عضو این شبکه از مجموعه آزمایشگاههای سازمان جهاد دانشگا
دوشنبه# #،# #09# #اردیبهشت# #1398
-
, ...
سه شنبه# #،# #30# #بهمن# #1397
-
, ... یکی از مشکلات عمده استفاده از افزودنی های غذایی و از جمله رنگ ها، پایداری آن ها در شرایط مختلف می باشد. رنگدانه های طبیعی کلروفیلین مس معمولا در pH اسیدی نوشیدنی ها رسوب می کنند و سرعت این رسوب وابست
چهارشنبه# #،# #21# #آذر# #1397
-
, ... پژوهشکده علوم وفناوری غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، در نمایشگاه هفته پژوهش خراسان رضوی با ارایه جدیدترین فناوری های توسعه یافته در حوزه فراورده های غذایی حضور فعالی داشت. در این نمایشگاه، محصولات م
چهارشنبه# #،# #14# #آذر# #1397
-
, ... کارگاه تئوری و عملی کاربرد روش الگوریتم ژنتیک در بهینه سازی فرایند های صنایع غذایی در تاریخ 24 آبان سال جاری در پژوهشکده علوم و فناوری غذایی برگزار میگردد. دانلود فایل پوستر
شنبه# #،# #12# #آبان# #1397
-
طی روزهای 25 و 26 مهرماه سال جاری، کارگاه آموزشی روش های آماری پیشرفته در پروژه های تحقیقاتی در پژوهشکده علوم و فناوری غذایی برگزار میگردد, ...
پنج شنبه# #،# #19# #مهر# #1397
-
ان پر مصرف ترین ماده غذایی در کشور است و بنابراین بهبود ویژگیهای آن و کاهش ضایعات، تاثیر زیادی بر اقتصاد کشور برجای می گذارد. وجود فیبر رژیمی در فراورده غذایی از جمله رویکردهای تغذیهای است که مورد ت, ...
چهارشنبه# #،# #11# #مهر# #1397
-
طی یک دوره یک روزه، کارگاه بهینه سازی فرمولاسیون های غذایی در محل پژوهشکده علوم و فناوری غذایی برگزار گردید, ...
چهارشنبه# #،# #11# #مهر# #1397
-
, ... در حاشیه افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان، توسط استاندار از طرحهای پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی رونمایی شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، اتاقک کاهش صوت در
چهارشنبه# #،# #11# #مهر# #1397
-
, ... در حاشیه افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان، توسط استاندار از طرحهای پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی رونمایی شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، اتاقک کاهش صوت در
چهارشنبه# #،# #11# #مهر# #1397
-
, ... طی برگزاری نمایشگاه iFood طی هفته پژوهش، غرفه پژوهشکده علوم و فناوری غذایی پذیرای فعالان صنعت غذا بود. در این نمایشگاه که میزبان دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و فعالان صنعت غذا بود. آخرین دستاورد های پژوهشی
يک شنبه# #،# #08# #مهر# #1397