تاکید بر همکاریهای مشترک بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و شرکت صنایع غذایی رضوی
سه شنبه# #،# #26# #مهر# #1401

حمیدرضا بیدخوری، سرپرست پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، امروز 25 مهرماه در نشست با مجتبی هادیان، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی افزود: در کنار هم بودن مراکز تحقیقاتی و صنعتی در یک زیستبوم نوآوری دستاورد بسیار ارزشمندی برای کشور محسوب میشود.
بیدخوری گفت: جهاددانشگاهی خراسان رضوی یکی از مراکز حرفهای توسعه فناوری در کشور است که با صنایع بزرگی همکاری میکند.
وی در ادامه یادآور شد: در بحث تجاری سازی محصولات در جهاددانشگاهی به دنبال کسب سود نیستیم ولی به دنبال رسیدن محصول به مصرف کننده نهایی و تکمیل نوآوری هستیم.
در ادامه مجتبی هادیان، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی گفت: در شرکت نان قدس رضوی بیش از 160 محصول تولید میشود.
وی با اشاره به اینکه کیک فراسودمند عناب به صورت مشترک توسط پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی و شرکت نان قدس رضوی تولید شده است، از آمادگی این شرکت برای تولید تجاری و انبوه این محصول دانش بنیان خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه آستان قدس رضوی فضای همکاری با مراکز تحقیقاتی و فناوری را باز گذاشته است، لذا بهتر میتوانیم با جهاددانشگاهی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات دانش بنیان تعامل داشته باشیم.