پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

پایلوت تحقیقاتی

  • , ... با توجه به تعداد زیاد واحدهای صنایع غذایی مصرف کننده رنگ، پتانسیل بالای منابع طبیعی بالقوه جهت استخراج مواد رنگی، عدم وجود واحدهای تولید کننده رنگ‌های طبیعی در کشور، بالا بودن قیمت رنگ های طبیعی

    سه شنبه# #،# #10# #مهر# #1397

  • , ... پایلوت تحقیقاتی اکستروژنبا عنایت به مصرف بالای اسنک‌های اکسترودشده (حجیم) و نگرانی‌های تغذیه‌ای در این خصوص، تولید میان وعده ­های سالم و فرهنگ مصرف صحیح آن از مباحث مورد چالش سال&sh

    سه شنبه# #،# #10# #مهر# #1397