پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

گروه های پژوهشی

  • , ... معرفی افزودنی‌های غذایی ترکیبات مفیدی هستند که به منظور بهبود کیفیت، ارتقای ارزش تغذیه‌ای و رفع مشکلات تکنولوژیکی تولید مواد غذایی از آن‌ استفاده می‌شود. از جمله این ترکیبات می&no

    چهارشنبه ، 09 آبان 1397

  • , ... معرفی تبدیل و فرآوری مواد غذایی از جمله صنایع مولد و راهبردی است که نقش مهمی در امنیت غذایی و ایجاد ارزش افزوده فرآورده‌های کشاورزی دارد. در این زمینه، گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی، ارتقای کیفی

    دوشنبه ، 07 آبان 1397

  • , ... معرفی گروه پژوهشي كيفيت و ايمني مواد غذايي از سال 1382 فعاليت خود را با اجرای طرحهاي تحقيقاتي كاربردي با هدف ارتقاء سطح سلامت و ايمني مواد غذايي با همکاری واحدهای تولیدی، سازمان‌ها و ارگان‌

    دوشنبه ، 07 آبان 1397