به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی این تفاهم نامه بین دکتر حمیدرضا بیدخوری، رییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی و دکتر دریا افه، عضو هیات علمی و نماینده دانشگاه گیرسون ترکیه به امضا رسید.
در این تفاهمنامه بر انجام تحقیقات در زمینههای پژوهشی مورد علاقه طرفین شامل استخراج رنگهای طبیعی از منابع گیاهی برای استفاده در صنایع نساجی تاکید شده است.
همچنین در این تفاهم نامه به تحقیقات پیرامون انواع اسانس، آنتی اکسیدان ها، آنزیم های پایدار کننده غذایی، نشاسته های اصلاح شده، غذاهای سلامت محور و فراسودمند، بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کاربردی و فرآورده های اکسترود شده اشاره شده است