. مقالات علمي و پژوهشي ارائه شده توسط هريک از گروه ها ي پژوهشي و مراکز خدمات تخصصي طي زمان پس از اخذ موافقت اصولي
شنبه ، 30 دی 1402
گروه / مرکز |
عنوان مقاله |
تاريخ |
|
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک با چربی کاهش یافته |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری |
1401 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن |
1401 |
|
فرآوری مواد غذایی |
Evaluation of technological and functional properties of breakfast cereal based |
1401 |
|
فرآوری مواد غذایی |
اثر فناوري اکستروژن بر ویژگی هاي فیزیکوشیمیایی فراورده حاصل از آرد کامپوزیت جودوسر -برنج شکسته با هدف تولید حریره فوري |
1401 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تأثیر متغیرهاي اکستروژن بر ویژگیهاي فیزیکی و عملکردي غلات صبحانه بر پایه آردهاي کامل جو دوسر و سنجد |
1401 |
|
فرآوری مواد غذایی |
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی روش های مناسب آماده سازی سبوس جهت کاهش میزان اسید فیتیک خمیر و نان بربری سبوس دار |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی کیفیت اشترودل نیمپز منجمد حاوی آرد کینوا جوانهزده و صمغ شاهی |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
مروری بر تحقیقات انجام شده در زمینه جایگزین های گیاهی گوشت |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
evaluation of the effect of green tea extract and ascorbic asid on technological and sensory properties of doughnut with pca |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی کاربرد ارد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرین بدون گلوتن |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
جایگزین آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور) |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی کاربرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه دانه |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
Production of low-fat doughnut using triticale flour and Basil gum and investigation of the effect of green cardamom essential oil on its shelf life |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
Antimicrobial waterborne acrylic paint by the additive of graphene nanosheets/silver nanocomposite |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری |
1401 |
|
افزودنی های غذایی |
بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت |
1401 |
|
افزودنی های غذایی |
بهینیه سازی شرایط استخراج رنگ اناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی |
1401 |
|
افزودنی های غذایی |
nitronium salts as mild and inexpensive oxidizing reagents toward designing efficient strategies in organic syntheses: a mechanistic investigation based on the dft insight |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
کاهش هدر رفت آب با بازگرداندن سبوس گندم به چرخه مصرف انسانی: تولید نان بربری سبوس دار و ارتقا کیفیت آن با افزودن مخلوط آنزیم ها به فرمولاسیون |
1401 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوي روغن زیتون و پودر دانه کرفس |
1401 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ارزﯾﺎﺑﯽ وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎي ﮐﯿﻔﯽ ﻧﺎﮔﺖ ﻣﺮغ ﺑﺪون ﮔﻠﻮﺗﻦ ﻣﺘﺎﺛﺮ از آرد ﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ اﮐﺴﺘﺮود وﻏﯿﺮاﮐﺴﺘﺮود |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ﺗﻮﻟﯿﺪ دﺳﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻏﯿﺮ ﻟﺒﻨﯽ ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ﺑﺴﺘﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮي ﻣﺎﻟﺖ ﮐﯿﻨﻮا |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
روش ﻫﺎ وﮐﺎرﺑﺮد ﮔﻨﺪم ﺳﻦ زده در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﭘﺨﺖ |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ارزﯾﺎﺑﯽ وﯾﮋﮔﯿﻬﺎي ﭘﻮدر ﻓﻮري ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ آرد ﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ ﻧﺨﻮد- ﺟﻮدوﺳﺮ |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ارزﯾﺎﺑﯽ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎي ﮐﯿﮏ ﻣﺎﻓﯿﻦ ﻏﻨﯽ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻣﮑﻤﻞ ﻓﯿﺒﺮي ﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ ﻓﺮاوري ﻗﻬﻮه- ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪ |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن و ﺷﺮاﯾﻂ ﻓﺮاﯾﻨﺪ اﮐﺴﺘﺮوژن ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎي ﻣﯿﺎن وﻋﺪه ﺣﺎوي ﭘﻮدر ﻋﻨﺎب |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ﺑﻬﯿﻨﻪﺳﺎزي ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎي ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن و ﺷﺮاﯾﻂ ﻓﺮاﯾﻨﺪ اﮐﺴﺘﺮوژن ﺑﺎ روﯾﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﻨﮏ ﺣﺠﯿﻢ ﻏﻨﯽﺷﺪه ﺣﺎوي آرد ﻋﻨﺎب |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ آرد ﮐﺎﻣﻞ داﻧﻪ ﺧﺮﺑﺰه در ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن ﻏﻼت ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ |
1400 |
|
افزودنی های غذایی |
Optimization of nanocomposite films based on quinoa protein isolate in corporatedwithcellulosenanocrystalandstarch |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
مروری بر قابلیت تولید فیلم زیستتخریبپذیر از ایزوله پروتئین کرسنه |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
مروری بر ترکیبات شیمیایی و ضد تغذیهای بذر گاودانه |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگیهاي فیزیکوشیمیایی اسنک ذرت و مغز پسته |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودي در فرآیند اکستروژن بر ویژگی هاي فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس دار بر پایه گندم |
1400 |
|
افزودنی های غذایی |
بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودي در فرآیند اکستروژن بر ویژگی هاي فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس دار بر پایه گندم |
1400 |
|
فرآوری مواد غذایی |
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی هاي آن |
1400 |
|
افزودنی های غذایی |
بهینه سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلیوینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی |
1400 |
|
افزودنی های غذایی |
بهینه سازي شرایط استخراج آنتوسیانین از کلمقرم ز و کاربرد آن در پاستیل کمکالري فراسودمند |
1400 |
|
افزودنی های غذایی |
The direct and indirect effects of bioactive compounds against coronavirus |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
Association between food additives and prevalence of allergic reactions in children: a systematic review |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
Evaluation of the stability of Saffron Crocin Nano capsulation and its effect on Alzheimer's disease |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
The organotin contaminants in food: Sources and methods for detection: A systematic review and meta-analysis |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز بهعنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بهینه سازي فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
در (Malva sylvestris L.) بررسی قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرك کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن) |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بهینه سازي فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوي شیره خرما و اینولین |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنت کننده در پایداري رنگ دانۀ pH فیکوسیانین در برابر |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بهینه سازي فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوي شیره خرما و اینولین |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههاي گیاهی بر زنده مانی باکتريهاي پروبیوتیک در طی مدت نگهداري در آب میوه |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی تاثیر افزودن کدو سبز ) Cucurbita pepo ( بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی - ماست همزده طی نگهداری |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
Effect of emulsion and nano-emulsion of Salvia chorassanica essential oil coatings on strawberries quality |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
ارزیابی پایداری نانولیپوزوم امگا 3 در سیستم مدل غذایی |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
ارزیابی پایداری میکروکپسول کروسین زعفران در سیستم مدل غذایی)آبنبات( |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
جداسازي و شناسايي ميكروارگانيسمهاي توليدكننده بيواتانول از ضايعات انگور عسكري و رازقي )خليل آباد، خراسان رضوي( |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی راهکارهای بهبود کیفیت آرد کامل با استفاده از صمغ گوار و بهبوددهنده نانوایی جهت تولید نان لواش سبوسدار |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری دونات کم چرب فراسودمند حاوی آرد تریتیکاله و صمغ ریحان |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
بررسی جایگزینی بخشی از آرد گندم با آرد تریتیکاله در تولید کلوچه زنجبیلی سبزواری |
1400 |
|
کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
تولید کیک شیفون کم چرب حاوی آرد ارزن و صمغ دانه شنبلیله |
1400 |
|
افزودنی های غذایی |
ﺑﻬﯿﻨﻪﺳﺎزي ﺧﻮاص ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ و ﻧﻮري ﻧﺎﻧﻮﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖﻫﺎي ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﭘﻠﯽوﯾﻨﯿﻞ اﻟﮑﻞ ﺑﻪﻣﻨﻈﻮر ﺑﺴﺘﻪﺑﻨﺪي ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ |
1400 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراورده های جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم ) |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
Effect of TiO2 Nanoparticles on Barrier and Mechanical Properties of PVA Films |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
Improving the oxidative stability of sunflower seed kernels by edible biopolymeric coatings loaded with rosemary extract |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
Introducing nano/microencapsulated bioactive ingredients for extending the shelf-life of food products |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دیاکسید و بهینهسازی و اندازه گیری قدرت آنتیاکسیدانی آن |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
Extending the shelf-life of sponge cake by an optimized level of jujube fruit flour determined using custom mixture design |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
عصاره آبی استخراج شده عناب خشکشده به روش پاششی: ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
بهینه سازي تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداري آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگهداري |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
Optimization of heat‐ and ultrasound‐assisted extraction of polyphenols from dried rosemary leaves using response surface methodology |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
Estimation of oxidative indices in the raw and roasted hazelnuts by accelerated shelf-life testing |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
In Vitro Evaluation of Antimold Activity of Annatto Natural Dye and Its Effects on Microbial, Physicochemical, and Sensory Properties of Bread |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
Effect of Aloe Vera Gel and Active Modified Atmosphere Packaging (A-MAP) on the Quality of Pomegranate Arils Ready-To-Eat |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگهداری |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa با استفاده از روش سطح پاسخ |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
Production and characterization of nanostructured lipid carriers and solid lipid nanoparticles containing lycopene for food fortification |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
اربرد سبوس گندم اکسترودي در نان بربري: ارزیابی ویژگی هاي حسی، رنگ و بافت نان و رئولوژي خمیر |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسی فرایند اکستروژن بر ویژگیهای حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و هسته خرما |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
A Comparative Study on Histamine Levels of Refrigerated Trout Fillets Using Competitive ELISA and HPLC Methods |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی ویژگیهاي فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح پاسخ |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
Optimization of heat- and ultrasound-assisted extraction of polyphenols from dried rosemary leaves using response surface methodology |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
Effect of thermosonication and thermal treatments on phytochemical stability of barberry juice copigmented with ferulic acid and licorice extract |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
Extruded soy protein as a novel emulsifier: structure, interfacial activity and emulsifying property |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ارزيابي اثر متغيرهاي تركيب خوراك و دماي اكستروژن بر ويژگي هاي فيزيكوشيميايي، حسي اسنك بر پايه آرد جو و تفاله هويج |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بهينه سازي فرمولاسيون پودر فوري نوشيدني بر پايه آرد بافت داده شده کنجاله بادام-ذرت |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسی ویژگی هاي فیزیکوشیمیایی و عملکردي میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تأثير شرايط فرايند اكستروژن بر برخي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي ميان وعده حجيم بر پايه ماش جوانه زده و بلغور ذرت |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بهينه سازي فرمولاسيون کشک مايع فراسودمند حاوي اينولين بومي و گوار |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بهینه سازي متغیرهاي فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوي آرد کنجالۀ بنه |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسي خصوصيات تكنولوژيكي و حسي اسنك بلغور ذرت غني شده با آرد سويا و سوياي فرموله شده با خواص عمل كنندگي تخم مرغ |
1399 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسی و یژگیهاي فیزیکوشیمیایی و عملکردي میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر |
1399 |
|
افزودنی مواد غذایی |
Optimization of physicochemical and functional properties of corn‐based snacks containing date kernel flour |
1399 |
|
افزودنی مواد غذایی |
تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم |
1399 |
|
افزودنی مواد غذایی |
توليد و بهينه سازي مکمل فيبري فراسودمند بر پايۀ فراورده هاي جانبي توسط فناوري اکستروژن |
1399 |
|
افزودنی مواد غذایی |
بررسی تاثیر افزودن پودر هسته انار و تغییر پارامترهای فرآیند بر ویژگیهای ظاهری اسنکهای حجیم بر پایه ذرت با استفاده از روش پردازش تصویر |
1399 |
|
افزودنی مواد غذایی |
Optimization of Physicochemical Characteristics of Corn-Based Extruded Snacks Containing Pomegranate Seed Powders |
1399 |
|
افزودنی مواد غذایی |
کاربرد سبوس گندم اکسترودشده در نان بربري: ارزیابی ویژگی هاي حسی، رنگ و بافت نان و رئولوژي خمیر |
1399 |
|
گروه کیفیت و ایمنی |
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎي ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن و ﺷﺮاﯾﻂ اﮐﺴﺘﺮوژن آرد ﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ ﮔﻨﺪم ﺳﻦ زده- ﮐﯿﻨﻮا در ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن ﻣﯿﺎن وﻋﺪه ﻏﺬاﯾﯽ |
1397 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي تاثير باكتري لاكتوباسيلوس رامنوسوس گونه PTCC (1637) بر سميت زدايي آفلاتوكسين B1در شرايط in vitro |
1396 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي اثر ضد باکتريايي عصارههاي آبي، اتانولي و هيدروالکلي اندامهاي هوايي گياه سالويا خراسانيکا (Salvia chorasanica) عليه برخي باکتريهاي عامل فساد و مسموميت |
1396 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي اثر لاکتو باسيلوس کازئي بر کاهش ميزان آفلاتوکسين M1 در ماست پروبيوتيک در طول مدت زمان ماندگاري آن |
1396 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي تاثير مخمر ساكارومايسس سرويزيه بر سميت زدايي آفلاتوكسينB1 در محيط شکمبه |
1396 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي تأثير شرايط فرآيند اسمز و فراصوت بر ميزان آبگيري ورقه هاي نارنج |
1396 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بهينه سازي شرايط استخراج رنگ طبيعي کلروفيل از يونجه و بررسي ويژگي هاي کمي و کيفي آن در مقايسه با منابع گياهي مختلف |
1396 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بهينه سازي فرمولاسيون کره کدو حلوايي حاوي ميکروکريستالين سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ويژگي هاي بافتي و رنگي به روش سطح پاسخ |
1396 |
|
افزودنيهاي غذايي |
تاثير روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکي کلروفيل از برگ درخت شاتوت |
1396 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
طبقه بندي شير خام با استفاده از روشهاي تشخيص الگو |
1396 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسي کارايي تيمارهاي گاز ازن، پوشش کيتوزان و دما در طول نگهداري خرماي مضافتي و بهينه يابي شرايط نگهداري |
1395 |
|
فرآوری مواد غذایی |
اثر صمغ زانتان بر خصوصيات فيزيکوشيميايي امولسيون روغن در آب تثبيت شده با ايزوله پروتئين خلر. |
1395 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
ارزيابي اثرات مهارکنندگي و کشندگي عصارههاي آبي، اتانولي و هيدروالکلي اندامهاي هوايي گياه سالويا خراسانيکا عليه برخي باکتريهاي گرم منفي و گرم مثبت در شرايط آزمايشگاهي |
1395 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي اثر لاکتوباسيلوس رامنوسوس بر کاهش ميزان آفلاتوکسين M1در ماست پروبيوتيک |
1395 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي اجزاي ترکيبي تشکيل دهندهي فيله قزل آلاي رنگين کمان (Oncorynchusmykiss)با استفاده از روش عکس برداري ديجيتالي |
1395 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي تغييرات اجزاي ترکيبي تشکيل دهندهي لاشه ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorynchusmykiss)در طول نگهداري در دماي يخچال |
1395 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسي رفتار وابسته به زمان سس مايونز کم چرب و کم کلسترول تهيه شده با صمغ قدومه شهري و کنسانتره پروتئين آب پنير. |
1395 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسي سطوح مختلف شلغم فرنگي در فرمولاسيون سالادزمستاني(شوري)برتنوع باكتري اسيد لاكتيك فرآورده و تعيين برخي ويژگي هاي پروبيوتيكي جدايه هاي لاكتيكي |
1395 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسي فعاليت ضدميکروبي باکتري هاي اسيد لاکتيک جداشده از پنير کردي در مقايسه با سويه تجاري. |
1395 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بهينهسازي و مقايسه اثر شرايط مختلف استخراج (فراصوت و خيساندن) بر ترکيبات شيميايي عصاره ميوه گياهElaeagnusangustifolia L. |
1395 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تاثير ميزان سبوس و متغيرهاى فرايند اکستروژن بر روى ويژگى هاى عملکردى پودر فورى آرد گندم |
1395 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تاثير نوع بسته بندي و شرايط نگهداري بر ويژگي هاي فيزيكي ، فعاليت آنتي اكسيداني و بار ميكروبي دانه هاي انار آماده مصرف |
1395 |
|
افزودنيهاي غذايي |
توليد فيلم خوراکي زيست تخريب پذير از صمغ کتيرا و ارزيابي ويژگي هاي فيزيکي و مکانيکي آن |
1395 |
|
فرآوری مواد غذایی |
رديابي ژن هاي ساختاري کد کننده ي انتروسين و بررسي مقاومت انتروکوکوس هاي ايزوله شده از پنير سنتي کردي |
1395 |
|
افزودنيهاي غذايي |
کاربرد روش سطح پاسخ در بهينه سازي شرايط استخراج رنگ از دانه اناتو به کمک امواج فراصوت |
1395 |
|
افزودنيهاي غذايي |
ارزيابي اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشرشياکولي و باسيلوس سرئوس جدا شده از شير خام و برنج خام |
1394 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ارزيابي پروفيل جمعيت ميکروبي پنير سنتي کردي و ارتباط آن با ويژگي هاي فيزيکوشميايي و حسي فراورده در طول دوره رسيدگي |
1394 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسي روش هاي مختلف جداسازي و خواص فيزيکو شيميايي فراکسيون هاي با طول زنجيره مختلف اينولين حاصل از گياه کاسني |
1394 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي فعاليت آنتي اکسيداني و سنجش ميزان فنولتام و فلاونوئيد عصاره هاي متانولي، دي کلرومتاني و اتيل استاتي اندام هوايي گياهروناس صخره زيRubiaflorida |
1394 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تاثير متغيرهاي فرمولاسيون و شرايط فرآيند اكستروژن بر ويژگي هاي اسنك حجيم فراسودمند حاوي مكمل فيبري ( كنجاله كنجد و سبوس گندم) |
1394 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
تعيين ميزان باقيمانده دياکسيد گوگرد و برخي خواص فيزيکوشيميايي کشمش توليدي در استان خراسان رضوي |
1394 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
جداسازي و شناسايي فلور قارچي کشمشهاي عمده خراسان رضوي بر پايه ويژگيهاي مورفولوژيکي و مولکولي |
1394 |
|
فرآوری مواد غذایی |
مقايسه عملکرد فروکتانهاي ارقام خارجي و تودههاي بومي کاسني و بهينه سازي روش استخراج به روش سطح پاسخ. |
1394 |
|
افزودنيهاي غذايي |
اثر ضدباکتريايي رنگ آناتو بر چند باکتري بيماري زا |
1393 |
|
افزودنيهاي غذايي |
ارزيابي اثر ضدباکتريايي رنگ آناتو بر سالمونلا انتريتيديس موجود در سس مايونز |
1393 |
|
فرآوري مواد غذايي |
ارزيابي تغييرات جمعيت ميکروبي بيماريزا در طول دوره رسيدگي پنير سنتي کردي |
1393 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
ارزيابي سطح آفلاتوكسين B1 در اقلام مختلف خوراك دام گاوداري هاي استان خراسان رضوي |
1393 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي اثر لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس بر کاهش آفلاتوکسين M1 در مدل شبيهسازي شده معده انسان |
1393 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي امکان توليد بستني سين بيوتيک با استفاده از فيبر حاصل از ضايعات چغندرقند و باکتري بيفيدوباکتريوم بيفيدوم BB-12- |
1393 |
|
فرآوري مواد غذايي |
تاثير مدت زمان رسيدگي بر پروفيل اسيدهاي چرب و آمينو اسيد آزاد پنير محلي کردي |
1393 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
مطالعه اثرات ضدقارچي اسانس گل بيمرگ (Helichrysumarenarium L.) بر رشدکانديدا آلبيکنز و ساکارومايسز سرويسيه |
1393 |
|
فرآوری مواد غذایی |
ارزيابي تأثير بتافروکتان استخراج شده از ريشه شنگ بر رشد بيفيدوباکتريوم بيفيدوم و اشرشياکلي در شرايط آزمايشگاهي |
1392 |
|
فرآوري مواد غذايي |
ارزيابي تنوع فراکسيون هاي نيتروژني و خصوصيات عملکردي ايزوله پروتئين نخود |
1392 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسي اثر پيش تيمار تركيبي اسمز-فراصوت روي خشك شدن ورقههاي كيوي |
1392 |
|
فرآوری مواد غذایی |
بررسي امكان توليد فيلم خوراكي ضد ميكروبي بر پايه كازئينات سديم و اسانس آويشن شيرازي |
1392 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بهينه سازي شرايط استخراج کورکومين از ريزوم گياه زردچوبه (Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ |
1392 |
|
فرآوري مواد غذايي |
تاثير افزودن اينولين و فرايند ريزپوشاني بر ميزان زنده ماني باكتري لاكتوباسيلوس كازئي در طول دوره نگهداري ماست بستني |
1392 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تاثير افزودن اينولين و فرآيند ريزپوشاني بر ميزان زنده ماني باکتري لاکتوباسيلوس کازئي در طول دوره نگهداري ماست بستني سين بيوتيک |
1392 |
|
فرآوری مواد غذایی |
تاثير امواج فراصوت بر استخراج قند و خواص مكانيكي چغندر قند |
1392 |
|
فرآوري مواد غذايي |
تاثير روش هاي استخراج بر ويژگي هاي عملکردي ايزوله پروتئين نخود |
1392 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
حذف بيولوژيکي آفلاتوکسينB1 توسط مخمر ساکارومايسس سرويزيه در خوراک دام |
1392 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
مطالعه آلودگي كشمشهاي توليدي در استان خراسان رضوي به قارچهاي مولد آفلاتوكسين |
1392 |
|
افزودنيهاي غذايي |
مقايسه کارايي آنتي اکسيداني کورکومين زردچوبه با آنتي اکسيدان هاي طبيعي و سنتزي در سيستم مدل غذايي (روغن سويا) |
1392 |
|
فرآوري مواد غذايي |
ارزيابي بقاء باكتري ريزپوشاني شده لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس(LA-5) در طول دوره نگهداري بستني ماستي سين بايوتيک |
1391 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بررسي امکان توليد شيريني رژيمي با استفاده از افزودنيهاي مجاز به منظور افزايش ويژگيهاي کيفي و تغذيهاي آن |
1391 |
|
فرآوري مواد غذايي |
بررسي خصوصيات فيزيکي و کيفي فيلم خوراکي بر پايه ايزوله پروتئين نخود |
1391 |
|
فرآوري مواد غذايي |
بهينه سازي استخراج اينولين از ريشه باباآدم توسط امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ |
1391 |
|
فرآوري مواد غذايي |
تاثير شرايط شبيه سازي شده معده و روده بر زنده ماني باكتري پروبيوتيك ريزپوشاني شده لاكتوباسيلوس كازئي در بستني ماستي سين بيوتيك |
1391 |
|
فرآوري مواد غذايي |
تاثير نوع رنت، ظروف نگهداري و زمان رسيدن برويژگي هاي ميکروبي و فيزيکوشيميايي پنير محلي کردي |
1391 |
|
فرآوري مواد غذايي |
اثر جايگزيني عسل خرما و گوار بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و رئولوژيكي دسر بستني ماستي کم چرب پرتقالي |
1390 |
|
افزودنيهاي غذايي |
ارزيابي فعاليت ضد ميکروبي و قدرت رنگي کورکومين در ماکاروني |
1390 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
ارزيابي منابع آلودگي ميکروبي موثر بر بادکردگي دوغ ايراني در طول فرآيند توليد |
1390 |
|
فرآوري مواد غذايي |
بررسي اثر پيش تيمار فراصوت روي خشک شدن ورقههاي کيوي |
1390 |
|
فرآوري مواد غذايي |
بررسي اثر صمغ دانه قدومه شيرازي بر خواص رئولوژيکي خمير و کيفيت نان حاصل از آرد گندم |
1390 |
|
فرآوري مواد غذايي |
بهينهسازي استخراج اينولين از ريشه بابا آدم به کمک روش سطح پاسخ |
1390 |
|
افزودنيهاي غذايي |
تاثير ميکروکريستالين سلولز به عنوان جايگزين چربي بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي، بافتي و حسي همبرگر كم چرب |
1390 |
|
فرآوري مواد غذايي |
تاثيراينولين و فرايند ريزپوشاني بر ويژگي بافتسنجي ماست منجمد حاوي باكتري پروبيوتيك آزاد و ريزپوشاني شده |
1390 |
|
فرآوري مواد غذايي |
فرآوري توليد و تخليص اينولين از گياه شنگ بر پايه استخراج با امواج فراصوت |
1390 |
|
فرآوري مواد غذايي |
کارايي روش رويه سطح پاسخ در بهينه سازي شرايط استخراج اينولين از گياه شنگ |
1390 |
|
فرآوري مواد غذايي |
ارزيابي خواص مکانيکي و ويژگيهاي نوري فيلم خوراکي بر پايه ايزوله پروتئين نخود حاوي اسانس آويشن |
1389 |
|
افزودنيهاي غذايي |
ارزيابي ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و حسي آبليمو بستهبندي شده در ظروف PET |
1389 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بررسي اثر تخمير لاکتيکي (خمير ترش) بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي، عطر، طعم و بياتي نان نيمهحجيم (باگت) |
1389 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بررسي اثر ضد ميکروبي عصاره آويشن باغي (تيموس ولگاريس) بر سالمونلا انتريتيديس PT4 در سس مايونز |
1389 |
|
فرآوري مواد غذايي |
بررسي کارآيي امواج فراصوت در استخراج اينولين از غده سيبزمينيترشي و بهينهيابي شرايط استخراج به روش سطح پاسخ |
1389 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بررسي مقاومت حرارتي و کارايي مخلوطهاي روغن پالماولئين و کلزا در سرخکردن چيپس سيبزميني |
1389 |
|
فرآوري مواد غذايي |
بهينه سازي استخراج اينولين از غده ي سيبزمينيترشي به کمک روش سطح پاسخ |
1389 |
|
افزودنيهاي غذايي |
تاثير نوع بستهبندي و دماي نگهداري بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و حسي آبليمو |
1389 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بررسي تاثير بسته بندي بر ميزان تجمع آهن، قلع و سرب در كمپوت گيلاس (رقم گيلاس سياه مشهد) طي شرايط نگهداري |
1388 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بررسي تاثير بسته بندي و شرايط نگهداري بر ويژگيهاي فيزيكوشيميايي، ميكروبي و ارگانولپتيك كمپوت گيلاس در نوعي کيسه چند لايه انعطاف پذير |
1388 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بررسي تاثير نوع بسته بندي و شرايط نگهداري بر پايداري رنگ كمپوت گيلاس |
1388 |
|
فرآوري مواد غذايي |
تعيين پارامترهاي رسيدگي هلو با استفاده از امواج فراصوت |
1388 |
|
فرآوري مواد غذايي |
مقايسه خواص آنتي اکسيداني و ضد راديکالي عصاره متانلي سبزي هاي برگي خوراکي |
1387 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
بررسي پتانسيل آلودگي به قارچ مولد آفلاتوكسين در انواع كشمش |
1391 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بهينهسازي فرمولاسيون شيريني بدون شکر با استفاده از افزودنيهاي مجاز به منظور ارتقاء ويژگيهاي کيفي وتغذيهاي آن |
1392 |
|
فرآوري مواد غذايي |
بهينه سازي استخراج ايزوله پروتئين نخود با استفاده از طرح مرکب مرکزي چرخش پذير |
1391 |
|
افزودنيهاي غذايي |
بهينه سازي استخراج ترکيبات فنوليک از گياه پونه گاوي) Flomidoschema parviflora ) با استفاده از دستگاه اولتراسوند |
1391 |
|
کيفيت و ايمني مواد غذايي |
تاثير تيمار حرارتي در توانايي مخمر ساكارومايسس سرويزيه جهت كاهش M1 آفلاتوكسين در ماست |
1396 |
|
افزودنيهاي غذايي |
مقايسه کارايي آنتي اکسيداني کورکومين با آنتي اکسيدان هاي طبيعي و سنتزي در سيستم مدل غذايي (روغن سويا) |
1390 |