پروژه های تحقیقاتی انجام شده در زمینه کنترل آلاینده­ ها در مواد غذایی

بررسی پتانسیل آلودگی به قارچ‌های مولد توکسین در انواع مهم کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی با استفاده از محیط کشت های اختصاصی
آلودگی‌زدایی آفلاتوکسین B1 از محیط‌کشت با استفاده از باکتری اسید لاکتیک
ساخت سنسور پلیمری حساس به یون سرب به منظور کاربرد آن در اندازه گیری سرب در شیر خام
بررسی امکان استفاده از اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به منظور کنترل رشد و جلوگیری از تولید آفلاتوکسین بوسیله آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس در محیط کشت و خوراک دام
مقایسه آلودگی‌زدایی آفلاتوکسین M1 از محیط کشت با استفاده از باکتری‌های پروبیوتیک کپسوله شده و غیرکپسوله‌شده
بررسی اثر استارتر و لاکتوباسیلوس کازئی بر کاهش میزان آفلاتوکسین M1 در ماست
بررسی تاثیر مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر کاهش آفلاتوکسین M1 در شیر و فراورده‌های لبنی تخمیری (ماست)
معرفی روش مولکولیRT-PCR  به منظور بررسی پتانسیل آلودگی به قارچ‌های مولد اوکراتوکسین در ارقام مختلف کشمش در استان خراسان رضوی
بهینه‌سازی فرایند تولید چیپس سیب‌زمینی برای کاهش تولید آکریلامید

فراورده ­های غذایی رژیمی و عملگر|رنگ­ های خوراکی|فراورده ­های غذایی حجیم شده

 فراورده ­های لبنی|فراورده­ های غذایی سویا|کنترل آلاینده­ ها در مواد غذایی

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved