پروژه های تحقیقاتی انجام شده در زمینه رنگ­ های خوراکی

مطالعه ویژگی‌ها، کاربردها و نحوه تولید رنگ‌های طبیعی در صنایع غذایی
بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از امواج فراصوت و مقایسه آن با روش کلاسیک (ماسراسیون)
بررسی پایداری و خصوصیات کورکومین ریزپوشانی شده توسط بیوپلیمر با تکنیک میکروانکپسولاسیون
بررسی قدرت رنگی و ضد میکروبی کورکومین در مقایسه با رنگ‌های متداول در ماکارونی
کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی پایداری و ویژگی‌های کیفی پیگمان کورکومین
ارزیابی قدرت رنگ‌دهی و آنتی اکسیدانی کورکومین در سیستم مدل غذایی: روغن خوراکی
بررسی امکان استفاده از برخی منابع طبیعی در استحصال پیگمان‌های طبیعی
استخراج و ارزیابی ویژگی‌های کیفی پیگمان‌های بیکسین و نوربیکسین دانه آناتو با کمک تکنیک­های کروماتوگرافی
ارزیابی کارایی رنگدانه­های کورکومین و نوربیکسین در تولید بسته بندی ضد میکروبی
استخراج رنگدانه لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی
بررسی پایداری رنگ‌های طبیعی بیکسین و کورکومین در سیستم­های مدل غذایی
استخراج و کپسولاسیون کروسین زعفران و کاربرد آن در تولید نبات زعفرانی

فراورده ­های غذایی رژیمی و عملگر|رنگ­ های خوراکی|فراورده ­های غذایی حجیم شده

 فراورده ­های لبنی|فراورده­ های غذایی سویا|کنترل آلاینده­ ها در مواد غذایی

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved