پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

آرد بدون گلوتن مخصوص بیماران سلیاک و اوتیسم - Gluten-free flour for celiac and autism patients

چهارشنبه ، 24 آذر 1400

آرد

آرد بدون گلوتن مخصوص بیماران سلیاک و اوتیسم

- Gluten-free flour for celiac and autism patients

مشخصات فنی:

  • غنی از فیبر و پروتئین
  • غنی از امگا 3 و امگا 6
  • غنی از آنتی‏اکسیدان‏های طبیعی

کاربردها :

  • ارتقاء سلامت دستگاه گوارش بیماران سلیاکی و مصرف‏کنندگان فراورده‏های نانوایی
  • تولید نان، کیک، و ...... برای بیماران سلیاکی، ورزشکاران و غیره
  • کمک به کاهش وزن و افزایش توده عضلانی

 

واحد سازمانی:

پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی

 گروه پژوهشی: کیفیت و ایمنی

تلفن تماس:31997421-051

مشتریان و کارفرمایان: بیماران سلیاکی، مصرف‏کنندگان فراورده‏های نانوایی، ورزشکاران، کارخانجات و کارگاه‏های تولید فراورده‏های نانوایی

 

 

 

 

 

 

 

بیشترین بازدید

اخبار و رویداد