کمپلکس معلق کننده ذرات شربت و نوشیدنی
سه شنبه# #،# #10# #مهر# #1397

کمپلکس پایدارکننده ذرات در نوشیدنی
ویژگی ها و کاربردها
- شناورسازی یکنواخت ذرات در نوشیدنی (از قبیل نوشیدنی های تخم شربتی، خاکشیر، آلوئه ورا و غیره)، شربت (مخصوصا شربت زعفران) و دوغ (ذرات دوغ و سبزیجات)،
- حفظ سیالیت محصول
- عدم ایجاد طعم اضافه
- رقابت با نمونه های اروپایی محصول از نظر اینکه میزان کمتری از محصول برای معلق سازی و پایدار سازی ذرات مورد نیاز است.
- نام های دیگر: معلق ساز ذرات در نوشیدنی های مختلف