رونمایی از نشاسته‌های اصلاح شده گندم

در آئین افتتاحیه بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی و با حضور احمد علی موهبتی، معاون وزیر کشور و برخی از مسئولان استان از  «نشاسته‌های اصلاح شده گندم» از پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی رونمایی شد. این محصولات به عنوان یک ماده اولیه پرکاربرد در صنایع غذایی، دارویی، نساجی و بسیاری از صنایع دیگر استفاده می‌شود.

نشاسته‌های اصلاح  شده به عنوان پایدارکننده، غلیظ‌کننده و امولسیون‌کننده در صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرند و ویژگی‌هایی مانند مقاومت در برابر حرارت، شرایط اسیدی، برش، انجماد و قابلیت انحلال در آب سرد دارند.

 با توجه به حجم بالای واردات نشاسته های اصلاح شده به کشور و همچنین نیاز روز افزون صنایع پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی از سال 1400 در مسیر دستیابی به دانش فنی  و تولید این محصولات حرکت نموده است.

از آنجا که گندم محصول بومی و مطابق با اقلیم کشور است و کارخانجات متعدد تولید نشاسته گندم در کشور وجود دارد، نشاسته گندم به عنوان ماده اولیه در تولید این محصولات به کار رفته است.

مقالات مشابه