رونمایی از فراورده غذایی فراسودمند با پروتئین بالا

همزمان با نمایشگاه پژوهش و فناوری از فراورده غذایی فراسودمند با پروتئین و فیبر بالای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی با حضور دکتر غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی رونمایی شد.

با توجه به تغییرات اقلیمی و بحران کم آبی در کشور، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، توسعه استفاده از محصولات کشاورزی کم آب بر مانند کینوا را در فراورده‌های غذایی مختلف در اولویت قرار داده است. این فراورده غذایی فراسودمند با ویژگی‌های حسی بی نظیر با هدف توسعه استفاده از محصولات کشاورزی کم آب بر در صنایع غذایی تولید شده است و در رژیم روزانه همه اقشار جامعه در اشکال مختلف قابل استفاده است. این فراورده فراسودمند منبع مناسبی از پروتئین کامل (حاوی 9 اسید امینه ضروری)، کربوهیدرات‌ها، اسیدهای  چرب اشباع نشده، مواد معدنی (به ویژه کلسیم، فسفر،آهن و روی)، ویتامین‌ها (گروه B و E)، فیبر و سایر ترکیبات زیست فعال است.

ایجاد احساس سیری طولانی مدت (فیبر بالا) و قابلیت استفاده برای افراد حساس به گلوتن و مبتلایان به سیلیاک (فاقد گلوتن) و رژیم های غذایی ورزشکاران (پروتئین و فیبر بالا)، از دیگر ویژگی‌ها و کاربردهای این فراورده فراسودمند است. این فراورده غذایی برای تغذیه سالمندان، کودکان و بیماران مبتلا به دیابت مناسب بوده و قابلیت مصرف گسترده در رژیم های گیاهخواری و طبخ انواع غذاها شامل پلوهای مخلوط، ماکارونی، املت و… از دیگر ویژگی‌ها و کاربردهای این فراورده فراسودمند است.

مقالات مشابه