مشخصات فنی:
توضیحات تکمیلی:
پرمیکس جایگزین چربی، نیاز به تجهیزات پیچیدهای برای تولید ندارد و با سادهترین امکانات در واحدهای صنعتی قابلتولید و استفاده خواهد بود. ابتدا ژل پرمیکس با مخلوط کردن آب و پودر پرمیکس توسط مخلوط کن تهیه و پس از اختلاط با نسبت بیانشده آماده استفاده در فرمولاسیون میباشد و ازآنجاکه محصول حاصل دارای بافتی یکنواخت و رفتار رئولوژیکی مشابه چربی بهراحتی قابلیت انتقال در واحد را دارا میباشند.
کاربردها:
توضیحات تکمیلی:
در طی سالهای اخیر شیوع بیرویه چاقی و همراهی آن با بسیاری از بیماریهای مزمن ازجمله دیابت، افزایش چربی خون، افزایش فشارخون، بیماریهای قلبی و نیز بعضی از سرطانها اهمیت چاقی را بهعنوان یک بیماری متابولیک بیشازپیش مشخص نموده است. متأسفانه سبک و شیوه زندگی امروزی باعث شده که افراد در طول روز تحرک کمی داشته باشند و در کنار آن داشتن یک رژیم غذایی نامناسب منجر بهاضافه وزن و چاقی آنها میشود. این دلایل منجر به تمایل مصرفکنندگان به محصولات غذایی کم و بدون چربی شده است و این تقاضا واحدهای صنعتی را وادار به توسعه فرمولاسیون محصولات غذایی کمچرب کرده است. ازآنجاکه چربی عامل ایجاد و حفظ عطروطعم و همچنین ظاهر مناسب و قابلیت خوراکی مطلوب است کاهش یا حذف چربی با حفظ ویژگیهای مطلوب محصول اولیه چالش پیش روی صنایع میباشد. پرمیکس جایگزین چربی با توجه به خواص عملکردی و بافتی خود، باعث عدمتغییر کیفیت در محصول میشود. در محصولات پخت، مانند کیک، کوکی، بیسکویت و … بهعنوان جایگزین چربی میتوان استفاده کرد.
وضعیت کنونی تولید در کشور:
این محصول تاکنون در کشور تولید نشده است.
مزیت رقابتی محصول پژوهشکده نسبت به نمونه خارجی و ایرانی:
این محصول مشابه داخلی ندارد و نمونه خارجی آن صرفاً برای یک فرمولاسیون مشخص قابلیت استفاده دارد، درحالیکه پرمیکس جایگزین چربی، قابلیت استفاده در فرمولاسیونهای متفاوت را دارد.
تلفن تماس: 05131997421
مشتریان و کارفرمایان: صنایع پخت
سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
دسترسی سریع
پل ارتباطی ما با شما
سازمانهای همکار