رنگ‌های خوراکی طبیعی

مشخصات فنی:

  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی
  • جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی
  • پیشگیری از بروز سرطان
  • خواص ضدمیکروبی

کاربردها:

  • تولید اسنک و فراورده های اکسترودشده
  • محصولات قنادی
  • فراورده های لبنی
  • ماکارونی، پاستا و محصولات خمیری
  • داروسازی و گیاهان دارویی
  • محصولات آرایشی – بهداشتی

 

واحد سازماني: پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي

گروه پژوهشي: افزودنی های غذايي

تلفن تماس: 05131997415

مشتریان و کارفرمایان: صنایع پخت، نوشیدنی و ……