گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر شادی بلوریان با بیان این مطلب افزود: میوه عناب به عنوان یکی از محصولات بومی و استراتژیک کشور با توجه به دارابودن ترکیبات فراسودمند از جمله ترکیبات آنتیاکسیدان، ویتامین C، فلاوونوئید و همچنین طعم و آرومای ویژه میتواند بخشی از سبد تنقلات خانوادهها را به خود اختصاص دهد. در این راستا به منظور افزایش مصرف این میوه باارزش در ردههای سنی مختلف، کیک فراسودمند حاوی آرد و شیرهی عناب، به عنوان محصول دانشبنیان مشترک شرکت نان قدس رضوی و پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی تولید گردید.
وی با بیان اینکه بخشهای مختلف گیاه عناب به ویژه میوه خشکشده آن دارای خواص تغذیهای ارزشمند و مفید است، تصریح کرد: عناب خواص ضد افسردگی، ضد اضطراب و ضد استرس داشته و آرامشبخش طبیعی است.
به گفته مدیر گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی از ویژگیهای فنی کیک فراسودمند عناب میتوان به ماندگاری بالاتر کیک در طی نگهداری، کاهش شکر محصول و بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و تکنولوژیکی آن اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: عناب محصولی سرشار از ارزش اقتصادی و غذایی است و ضروری است با توسعه صنایع تبدیلی برای فرآوری این محصول ارزشمند، در آینده نزدیک شاهد توسعه عناب در بازارهای جهانی باشیم.