مهندس غلامعلی گلی موحد​

سابقه پژوهشی:

  • کسب دانش فنی و تولید پایلوت چهار نشاسته اصلاح شده پرمصرف در صنایع غذایی از ضایعات سیب زمینی، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، در حال اجرا، مجری.
  • ارزیابی ویژگی‌های فیزیكوشیمیایی و عملکردی نشاسته گندم  هیدروکسی پروپیله متاثر از اصلاح دوگانه اسید- فراصوت، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، در حال اجرا، همکار.
  • تولید نشاسته گندم فسفوریله با ویژگی های کاربردی مورد نیاز در انواع سس، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، در حال اجرا، همکار.
  • بهینه سازی فرمولاسیون و تولید نان کرویتن و مقایسه بازار مصرف در فصول مختلف طبق شرح خدمات قرارداد، شرکت گندم دشت، 1400، همکار.
  • بهگزینی روش های فناوری تولید سبوس گندم تثبیت شده (فاز اول)، گروه صنعتی مینو، 1400، همکار.
  • افزایش ماندگاری محصولات اکسترودشده سین بایوتیک با استفاده از بسته بندی مناسب، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1397، مجری.
  • بررسی اثر بخشی استفاده از سوپر اکسیدان در آب شستشو بر ویژگی‌های میکروبی و فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی، شرکت افق تابان وانیا، 1398، همکار.
  • تولید مکمل فیبری فراسودمند به روش اکستروژن بر پایه محصولات جانبی کشاورزی و صنایع تبدیلی، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1398، همکار.
  • تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده های حجیم حاوی دانه های روغنی مغزها، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1398، همکار.
  • بهبود فرمولاسیون پوشش و طعم فراورده­های اکسترود شده حاوی دانه روغنی و مغز، جهاددانشگاهی مشهد، 1398، همکار.
  • بررسی شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک حجیم حاوی دانه صیفی جات، جهاددانشگاهی مشهد، 1397، همکار.
  • فرمولاسیون پوشش طعم دهنده کم چرب سین بیوتیک با هدف تولید میان وعده غذایی حجیم فراسودمند، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1396، همکار.
  • تولید پودر اینولین از منابع بومی، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، 1396، همکار.
  • بهینه سازی کاربرد رنگ های خوراکی در فرمولاسیون پوشش طعم دهنده انواع اسنک حجیم، جهاددانشگاهی مشهد، 1395، همکار.
  • فناوری تولید سبوس برنج اکسترود شده با ماندگاری بالا، میدیا گستر طوس، 1395، همکار.
  • تولید نیمه صنعتی اسنک حجیم بر پایه فراورده جنبی صنایع پخت، شرکت گندم دشت، 1395، همکار.
  • بررسی تاثیر متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی اسنک حجیم نشاسته ذرت حاوی کنجد، جهاددانشگاهی مشهد، 1395، همکار.
  • تولید و ارائه فرمولاسیون نان غنی شده با سبوس اکسترود شده، شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5، 1394، مجری.
  • بررسی امکان تولید فیلم های پلیمری فعال گیرنده اکسیژن بر پایه نمک فلزی آسکوربات، جهاددانشگاهی مشهد، 1394، مجری.
  • تولید ایزوله های پرتئینی از منابع بومی وارزیابی ویژگی های عملکردی آنها با هدف کاربرد در فرمولاسیون مواد غذایی، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1394، ‌همکار.
  • بهینه سازی تولید پودر قارچ صدفی، جهاددانشگاهی مشهد، 1394، همکار.
  • دستیابی به فناوری تولید زعفران با درجه کیفی دارویی، شرکت زعفران سحرخیز، 1393، همکار.
  • تولید اسنک از طریق اکستروژن مخلوط ذرت و عدس، جهاددانشگاهی مشهد، 1392، مجری.
  • تولید فرآورده های اکسترود شده حاوی کنجد، جهاددانشگاهی مشهد، 1392، همکار.
  • تولید اسنک اکسترود شده بر پایه مخلوط ذرت و نخود، جهاددانشگاهی مشهد، 1392، همکار.
  • بهینه‌سازی فرایند تولید چیپس سیب‌زمینی برای کاهش تولید آکریلامید، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، در حال اجرا، مجری.
  • بهینه‌سازی فرایند تخمیر سبزیجات غوطه ‌ور در آب گوجه‌فرنگی، جهاددانشگاهی مشهد، در حال اجرا، 1393.
  • تولید نمک خوراکی غنی‌شده، شرکت آلاپای توس، 1392، همکار.
  • مروری بر فناوری اکستروژن و کاربردهای آن در فراوری مواد غذایی، جهاددانشگاهی مشهد، 1390، همکار.
  • تولید بستنی ماستی سین‌بایوتیک بر پایه تکنیک ریزپوشانی از ارگانیزمهای پروبیوتیک، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1390، همکار.
  • استخراج اینولین از برخی گیاهان بومی به کمک روش سطح پاسخ توسط امواج فراصوت و مقایسه آن با روش متداول، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1389، همکار.
  • بهینه سازی تولید ایزوله پروتئین نخود به کمک روش سطح پاسخ، جهاددانشگاهی مشهد، 1389، همکار.
  • ارزیابی ویژگی های عملگری ایزوله پروتئین نخود جهاددانشگاهی مشهد، 1389، همکار.
  • تولید آزمایشگاهی کازئین هیدرولیزه به روش آنزیمی جهت استفاده در تهیه شیرخشک کودک، دانشگاه علوم پزشکی تهران ‌و معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1388، همکار.
  • بهینه‌سازی فرمولاسیون و تعیین زمان مناسب دورریزی روغن سرخ‌کردنی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن در حین فرایند تولید و کاهش جذب روغن در محصول سرخ‌شده، وزارت صنایع و معادن و شرکت ماهیدشت کرمانشاه، 1388، همکار.
  • مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد رادیکالی عصاره متانلی سبزی‌های برگی (مورد استفاده به صورت تازه‌خوری)، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1386، مجری.
  • بررسی اثر تخمیر لاکتیکی بر بافت، طعم و زمان ماندگاری نان حجیم (باگت)، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، 1386، همکار.
  • طرح جامع اصلاح، بهبود و توسعه فناوری فرآورده‌های لبنی(مرحله اول)، وزارت صنایع و معادن، 1384، همکار.
  • بررسی تولید فراورده‌های چای، جهاددانشگاهی، 1382، همکار.
  • بهینه‌سازی سانتریفوژهای معمولی جهت تولید ماست تغلیظ شده، جهاددانشگاهی، 1381، همکار.

مقالات چاپ‌شده

  • احراری، ع.، بلوریان، ش. و  گلی موحد، غ. (1401) بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت، مجله علوم و صنایع غذایی ایران.
  • گروسی، ل.، بیرقی طوسی، ش. و گلی موحد، غ. (1400) بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس‌دار بر پایه گندم
  • نورافشان، ن.، بیرقی طوسی، ش. و گلی موحد، غ. (1400) بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته
  • بیرقی طوسی، ش.، گلی موحد، غ.، هاشمی، م.، صالحی پور، ف. و  محبی، م. (1400) استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگیهای آن، مجله نوآوری در علوم و فناوری غذایی.
  • میلانی، الف.،  شهیدی، ف.،  انصاری فر، الف.،  خلیلیان موحد، م.،  صالحی پور، ف. و گلی موحد، غ. (1399) ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند، علوم غذایی و تغذیه.
  • بیرقی طوسی، ش.، گلی موحد، غ.، هاشمی، م.، صالحی پور، ف. و  محبی، م. (1399) بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان، مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی.
  • اردمه، ل.، بیرقی­طوسی، ش.، و گلی­موحد، غ. (1398) بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت، مجله فناوری­های نوین غذایی.
  • میلانی، الف.،  گلی موحد، غ.، جعفری م. (1398) تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه ای سبوس گندم، مجله علوم غذایی و تغذیه.
  • میلانی، الف، هاشمی، ن.، گلی­موحد، غ. و هاشمی، م. (1398) بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش دهنده کم چرب سین بیوتیک جهت استفاده در صنعت میان‌وعده غذایی حجیم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال 14، شماره 1: 66-57.
  • میلانی، الف.، گلی­موحد، غ.، جعفری، م. و انوری، ح. (1397) کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت ، مجله علوم و صنایع غذایی، شماره 22 دوره 15، 129-137.
  • یاقوت کار؛ ش.، میلانی، الف و گلی­موحد، غ. (1397)، بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آبپنیر. علوم و صنایع غذایی ایران ۱۵ (۸۳) :۴۵۱-۴۶۵.
  • مردانی طرقی، پ., بصیری, ع.، میلانی، الف. و گلی­موحد، غ. (1395) تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏ های عملکردی پودر فوری آرد گندم، فناوری‌های نوین غذایی، 3(11): 23-11.
  • كریمخانی م., حدادخداپرست م., شاددل ., گلی­موحدغ. و كاراژیان ر. (1393) فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی واریته های ایرانی گلرنگ، نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(4): 7-1.
  • میلانی، الف.؛ گلی‌موحد، غ. حسینی، ف. (1391) بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه باباآدم توسط امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ، فصلنامه علمی- پژوهشی گیاهان دارویی.
  • میلانی، الف.، گلی‌موحد، غ.و حسینی، ف. (1390) کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از گیاه شنگ، فصلنامه علوم و صنایع غذایی تبریز .
  • میلانی، الف.، زائرزاده، الف.، گلی‌موحد، غ.،حسینی، ف. و امیرتوکلی. (1390) بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از ریشه باباآدم به کمک روش سطح پاسخ (RSM)، فصلنامه گیاهان دارویی.
  • بلوریان ش.، حدادخداپرست م.، گلی‌موحد غ.،افشاری م. (1389) بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (خمیر ترش) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطر، طعم و بیاتی نان نیمه‌حجیم (باگت). مجله علوم و صنایع غذایی. 7 (3): 40-33.
  • بلوریان ش.، گلی‌موحد غ.،افشاری م.، مددنوعی ف. و کرمی ف. (1389) بررسی مقاومت حرارتی و کارایی مخلوط‌های روغن پالم‌اولئین و کلزا در سرخ‌کردن چیپس سیب‌زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی. 20 (1): 46-31.
  • گلی‌موحد، غو مهربان سنگ‌آتش، م. (1387) مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد رادیکالی عصاره متانلی سبزی‌های برگی خوراکی، فصلنامه گیاهان دارویی، جلد 29 شماره 8، صص 71-64.
  • فرهوش، ر.، گلی‌موحد، غ.و حدادخداپرست، م.ح. (1385) بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری حرارتی عصاره آبی چای سبز در روغن آفتابگردان، مجله علوم و صنایع کشاورزی، جلد 20 شماره 3، صص 99-91.
  • Feyzi, S., Milani, E. and Golimovahhed, Q. (2018) Grass Pea (Lathyrus sativus L.) Protein Isolate: The Effect of Extraction Optimization and Drying Methods on the Structure and Functional Properties. Food Hydrocolloids, 74: 187-196
  • N Nikmaram, F Garavand, A Elhamirad, S Beiraghi-Toosi, G Goli-Movahhed(2015) Production of high quality expanded corn extrudates containing sesame seed using response surface methodology, Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, 7(5): 713-720.
  • Milani, E, Koocheki, A, Golimovahhed, Q. (2012)Extraction of inulin from Burdock root (Arctium lappa) using high intensity ultrasound. International Journal of Food Science and Technology, 46(8): 1699–1704
  • Bolourian, Sh., Haddad Khodaparast, M.H., Goli Movahhed, Gh. and Afshary, M. (2010)Effect of Lactic Fermentation (Lactobacillus plantarum) on Physicochemical, Flavor, Staling and Crust Properties of Semi Volume Bread (Baguette), World applied science journal, 8(1): 101-106.
  • Haddad Khodaparast, MH., Haghdoost, A. and Goli Movahhed, Gh. (2008)New Source of Butein in Root of Salvia leriifolia (Nowroozak). American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Sciences, 4(6): 731-736.
  • Farhoosh, R., Golmovahhed, G.A.and Khodaparast, M. H. H. (2007) Antioxidant activity of various extracts of old tea leaves and black tea wastes (Camellia sinensis L.). Food Chem.., 100(1): 231-236.

مقالات در کنفرانس‌ها:

  • بقایی ر.، گلی موحد غ.، میلانی الف.، حسامی م.، بیرقی طوسی ش. (1393). اثر میزان رطوبت و دما بر ویژگیهای بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- عدس جوانه زده. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • بقایی ر.، گلی موحد غ.، میلانی الف.، حسامی م.، بیرقی طوسی ش. (1393). اثر سرعت مارپیچ بر ویژگیهای بافتی و انبساطی اسنکهای تولید شده بر پایه ذرت- عدس جوانه زده. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • حصاری نژاد م.ح.، نیاستی س.، میلانی الف.، حداد خداپرست، م.ح.، کوچکی آ.، گلی‌موحد غ. (1393). ارزیابی تاثیرمتغییرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگیهای عملکردی اسنک حجیم بر پایه پودر تفاله ی گوجه فرنگی. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • حصاری نژاد م.ح.، نیاستی س.، میلانی الف.، حداد خداپرست، م.ح.، کوچکی آ.، گلی‌موحد غ. (1393). اثرفرآیند اکستروژن بر روی خواص فیزیکوشیمیایی اسنک های حجیم بر پایه پودر تفاله ی گوجه فرنگی. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • عطای صالحی الف، آرشیان ح.ر.، گلی‌موحد غ. (1393). بررسی میزان مهار رادیکال آزاد DPPH در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • عطای صالحی الف، آرشیان ح.ر.، گلی‌موحد غ. (1393). بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • پیله‌وران م.، شهرام بیرقی ش.، توکلی‌پور ح.، گلی‌موحد غ. (1393). استفاده از آزمون تجزیه نیم رخ بافت (TPA) در بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده های استویوزید، سوربیتول و ایزومالت بر بافت کیک یزدی. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • رضایی ن.، شفافی زنوزیان م.، میلانی الف.، گلی‌موحد غ. (1393). ارزیابی تاثیر متغیرهای فرمولاسیون بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه سورگوم قرمز. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • رضایی ن.، شفافی زنوزیان م.، میلانی الف.، گلی‌موحد غ. (1393). ارزیابی تاثیر متغیرهای فرمولاسیون بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • علی‌پور آ.، شفافی زنوزیان م.، میلانی الف، گلی موحد غ. (1393). ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه ی سورگوم قرمز. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • علی‌پور آ.، شفافی زنوزیان م.، میلانی الف، گلی موحد غ. (1393). ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز. اولین همایش ملی میان وعده‌های غذایی، مشهد، (پوستر).
  • بقایی ر.، گلی‌موحد غ.، حسامی م.، میلانی الف.، بیرقی طوسی ش.، نیکمرام ن. (1392). اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های انبساطی انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- عدس جوانه زده. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 9-7 آبان 1392، شیراز، (سخنرانی).
  • میلانی الف.، حصاری نژاد م.ع.، گلی‌موحد غ.، کوچکی آ.، بیرقی طوسی ش. (1392). ارزیابی تاثیر متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگیهای عملکردی اسنک حجیم بر پایه آرد خلرجوانه زده. (پوستر).
  • میلانی الف.، حصاری نژاد م.ع.، گلی‌موحد غ.، کوچکی آ.، بیرقی طوسی ش. (1392). بهینه یابی ویژگی های بافتی و انبساط شوندگی اسنک تهیه شده از آرد خلر جوانه زده بر پایه طرح مرکب مرکزی. (سخنرانی).
  • نیکمرام ن.، سعیدی اصل م.ر.، شفافی زنوزیان م.، بیرقی طوسی ش.، الهامی‌راد الف.ح.، گلی‌موحدغ.، میلانی الف، بقایی ر. (1392). اثرات افزودن دانه‌ی کنجد بر رنگ فرآورده‌ی اکسترود‌شده بر پایه‌ی ذرت. (پوستر).
  • نیکمرام ن.، شفافی زنوزیان م.، بیرقی طوسی ش.، الهامی‌راد الف.ح.، گلی‌موحدغ.، میلانی الف، بقایی ر. (1392). مطالعه و بررسی نسبت انبساط فرآورده‌ی اکسترود‌شده تهیه شده از مخلوط کنجد و ذرت. (پوستر).
  • میلانی الف، کدخدایی ر، حسینی ف.، گلی­موحد غ. (1390). فرآوری تولید و تخلیص اینولین از گیاه شنگ بر پایه استخراج با امواج فراصوت. نخستین کنگره ملی پری بیوتیک و پروبیوتیک ایران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6(2).
  • میلانی الف، توکلی س. الف.، حسینی ف.، گلی‌موحد غ.(1389) بهینه سازی استخراج اینولین از گیاه شنگ (Tragopogon pratensis) به کمک امواج فراصوت. خلاصه مقالات کنگره، آبان 1389: 218. ارائه شده در نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 23-22 آبان 1389، تهران (پوستر).
  • بلوریان ش.، افشاری م.، حداد خداپرست م.، گلی‌موحد غ.(1389) کاهش فساد کپکی و بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان حجیم با استفاده از تخمیر لاکتیکی. خلاصه مقالات کنگره، آبان 1389: 17. ارائه شده در نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 23-22 آبان 1389، تهران (سخنرانی).
  • میلانی، الف.، گلی‌موحد، غ.، حسینی، ف. (1388)کارآیی امواج فراصوت در بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه باباآدم. خلاصه مقالات همایش، اسفند 1388: 28. ارائه شده در همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران، 10-9 اسفند 1388، تهران (سخنرانی).
  • میلانی، الف.، توکلی، الف.، موسوی‌نژاد، گ.، گلی‌موحد، غ.(1388) کارآیی امواج فراصوت غیرمستقیم در بهینه سازی استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی. خلاصه مقالات همایش، اسفند 1388: 332. ارائه شده در همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران، 10-9 اسفند 1388، تهران (پوستر).
  • میلانی، الف.، وطن‌خواه، ش.، گلی‌موحد، غ.،حسینی، ف.، موسوی‌نژاد، گ. و وکیلیان، ح. (1388) استخراج اینولین از غده ی سیب زمینی ترشی. خلاصه مقالات همایش، اسفند 1388: 331. ارائه شده در همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران، 10-9 اسفند 1388، تهران (پوستر).
  • بلوریان، ش.، حدادخداپرست، م. ح.، گلی‌موحد، غ.،و افشاری، م. (1387) بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطروطعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمه‌حجیم (باگت). هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، مشهد.
  • حدادخداپرست، م.ح.، الهامی، ا.ح.، گلی‌موحد، غ.و خدنگ نیکفرجام، م. (1386) شناسایی منبع جدید آنتی‌اکسیدان (بوتئین) در ریشه نوروزک، دومین سمینار علمی-کاربردی دانه‌های روغنی و روغنهای نباتی ایران، تهران.
  • فرهوش، ر.، حداد خداپرست، م.ح. و گلی‌موحد، غ.(1385) فعالیت آنتی‌اکسیدانی ضایعات چای، شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، گرگان.
  • خمیری، م.، مرتضوی، ع.، قدوسی، ح.ب.، خامسان، ع.، احمد، د. و گلی‌موحد، غ.(1383) شناسایی نژادهای جدید از بیفیدوباکتریوم لانگوم با استفاده از روش‌های ژنتیکی، اولین همایش سراسری دانشجویی بیولوژی، جامعه، نگاهی به آینده، مشهد.
  • حبیبی‌نجفی، م.ب.، حدادخداپرست، م.ح. و گلی‌موحد، غ.(1381) بررسی روش‌های مناسب اندازه‌گیری آفلاتوکسین در خرما، هشتمین همایش تخصصی خرما، بم (مروری).
  • صالحی، غ.، حدادخداپرست، م.ح. و گلی‌موحد، غ.(1381) مروری بر آنزیم‌های مهم خرما، هشتمین همایش تخصصی خرما، بم (مروری).
  • Beiraghi-Toosi S, Golimovahhed G, Shokouhi Shoormasti R, Shakeri M, Yousefi R, Kardar G, Zare A, Pourpak Z. (2011) The IgE-mediated immune reactivities of bovine caseins after limited proteolysis using different proteolytic systems. The paper presented for presentation at the 30th Congress of the European Academy of Allergy and Clinical Immunology. 11-15 june 2011, Istanbul, Turkey [Poster]
  • Bolourian Sh, Rafe A, Goli Movahhed Gh, Afshari M. (2011) Evaluation of thermal resistance and efficiency of palm olein and canola oils in frying of potato chips. The paper presented for presentation at the 11th Congress on Engineering and Food. 22-26 May 2011, Athens, Greece [Poster]
  • Karimkhani M, Haddad Khodaparast MH, Golimovahhed Gh. (2010) Karajian R. Antioxidant and antibacterial activity of flowers of iranian cultivars of carthamus tinctorius L. The paper presented for presentation at the 1st International Congress on Food Technology. 357, 3-6 November 2010, Antalya, Turkey [Poster]
  • Bolourian S, Haddad Khodaparast MH, Golimovahhed Gh. (2010) Afshary M. Effect of lactic fermentation (Lactobacillus plantarum) on Increase the shelf life and quality properties of semi volume bread (baguette). The paper presented for presentation at the 1st International Congress on Food Technology. 376, 3-6 November 2010, Antalya, Turkey [Poster]
  • Rafe A, Bolourian S, Golimovahhed Gh, Afshary M. (2010) Optimization of frying oil formula in order to increase the oil stability. The paper presented for presentation at the 13th Iranian National Chemical Engineering Congress and 1st International Regional Chemical and Petroleum. 25-28 October 2010, Kermanshah, Iran [Oral]
  • Milani, E., Kadkhodaee, R., Golimovahhed, Q. and Hosseini, F. (2010)Optimization of the ultrasonically assisted extraction of inulin from salsify plant (Tragopogon pratensis). 10th International Hydrocolloid Conference, June 20-24, Shanghai, China (oral).
  • Milani, E., Golimovahhed, Q. and Hosseini, F. (2010)Application of response surface methodology for optimization of inulin extraction from salsify plant. 10th International Hydrocolloid Conference, June 20-24, Shanghai, China (poster).
  • Milani E, Shahidi F, Hosseini F, Golimovahhed Q(2009)Application of ultrasonic technique for optimization of inulin extraction conditions from Burdock Root (Arctium Lappa). The paper presented for presentation at the 4th Global summit on medicinal and aromatic plants. 313, 1-5 December 2009, Kuching, Sarawak, Malaysia (Poster).
  • Milani E, Hosseini F, Golimovahhed Q. (2009)Optimize conventional extraction of inulin from Burdock Root (Arctium Lappa) by Response surface methodology (RSM). The paper presented for presentation at the 4th Global summit on medicinal and aromatic plants. 312, 1-5 December 2009, Kuching, Sarawak, Malaysia (Poster).
  • Milani, E., Vatankhah, S., Vakilian, H. and Golimovahhed, Q(2009)Optimization of inulin extraction from Helianthus tuberosus by using response surface methodology (RSM), EFFoST Conference – New Challenges in Food Preservation, 11-13 Nov., Budapest, Hungary (poster).
  • Haddad Khodaparast, M.H., Dezashibi, Z. and Goli Movahhed, Gh(2008) Extraction of phenolic compounds and antioxidant activity of Henna leaves extract (Lawsonia inermis) using solvent and ultrasound assisted method, 6thInternational Food Convention, 15-19 Dec., Mysore, India (oral).
  • Goli Movahhed, Gh. and Mehraban SangAtash, M. (2007) Comparison of Antioxidant and Anti-radical Activities of Methanolic Extract of Edible Leafy Vegetables. 1stIranian seminar on phytochemistry, 11-13 Dec., Tehran, Iran (Poster).
  • Khadang Nikfarjam, M., Haddad Khodaparast, M.H. and Golmovahhed, Gh.(2007) An investigation on lactose production from lacto serum whey. 10th Asean food conference: food for mankind-contribution of science and technology, Kuala Lumpur, Malaysia (oral).
  • Haghdoost, A., Elhami, A., Movahhed, Q.and Karazhiyan, H. (2006) Antioxidant Activity and Thermal Properties of Salvia Leriifolia (Norouzak) Root Extract. 6th International conference on Innovations in Food and Bioprocess Technologies, Bangkok, Thailand (oral).
  • Farhoosh, R., Golmovahhed, G.A. and Khodaparast, M. H. H. (2005)Antioxidant activity of various extracts of old tea leaves and black tea wastes (Camellia sinensis L.), 6th International Conference on Food Science and Technology, South University of Technology, Guangzhou, China (Poster).

 سایر

  • جهادگر نمونه واحد مشهد در سال 1394.
  • حائز عنوان پژوهشگر برتر استان در سال 1386، هفته پژوهش.
  • حائز عنوان پژوهشگر برتر جهاددانشگاهی مشهد در سال 1386، هفته پژوهش.
  • حائز رتبه دوم پایان‌نامه تحصیلی در پنجمین جشنواره پژوهشی فردوسی، 1384.
  • مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی، 90-1389، 1395-1402.
  • مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، از 1390 تا 1395.
  • دبیر اجرایی کارگاه آموزشی فناوری اکستروژن در صنعت غذا، 1391.
  • دبیر اجرایی اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، 1393.

 

مقالات مشابه