پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی کارگاه تخصصی «آشنایی با برچسب گذاری» برگذار می‌کند.

کارگاه تخصصی آشنایی با برچسب گذاری (لیبل) محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی برگذار می‌شود. این کارگاه دارای امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو است.

سرفصل‌های آموزشی کارگاه به شرح زیر است:

  • الزامات عمومی برچسب گذاری
  • ضوابط تصاویر و عبارات بر روی برچسب
  • ضوابط ادعاها بر روی برچسب
  • صفحه اصلی برچسب و الزامات آن
  • موارد الزام درج جدول حقایق تغذیه‌ای
  • نحوه تعیین سهم، تعداد در بسته و معیار قابل فهم
  • نحوه تعیین گزارش مواد مغذی
  • فرمت جدول حقایق تغذیه‌ای و نشانگر رنگی تغذیه‌ای
  • نحوه تعیین رنگ نشانگر رنگی تغذیه‌ای
  • زمان بندی الزام درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای

مدرس این دوره آقای دکتر رام خواهند بود. این کارگاه در تاریخ 31 خرداد ماه سال جاری از ساعت 8 صبح تا 16 در پردیس دانشگاه فردوسی، سازمان مرکزی جهاددانشگاهی طبقه سوم انجام خواهد شد. شهریه این کارگاه مبلغ 8.000.0000 ریال خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره 09338978346 تماس بگیرید.

مقالات مشابه