فرمولاسیون تولید اسنک حجیم عملگر حاوی ارد خلر جوانه زده
شماره 91884 تاریخ 1396/01/28
تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیرازایزوله پروتئین خلر
شماره 84204 تاریخ 1393/09/19
سبوس برنج اکسترود شده با ماندگاری بالا
شماره 90362 تاریخ 1395/08/17
تولید فیلم خوراکی ضدمیکروبی بر پایه ایزوله پروتئنی نخود
شماره 91884 تاریخ 1396/01/28
اندازهگیری فعالیت ضد باکتریایی بستهبندیهای خوراکی ضد میروبی با تکنیک پردازش تصویر
شماره 73506 تاریخ 1396/10/28
تولید فراورده های گوشتی کم چرب و رژیمی با استفاده از میکروکریستالین سلولز
شماره 73632 تاریخ 1390/11/11
استخراج کورکومین از ریزوم زردچوبه
شماره 91884 تاریخ 1390/09/02
استخراج و معرفی آنتی اکسیدان طبیعی کورکومین برای کاربرد در صنایع روغن خوراکی
شماره 73633 تاریخ 1396/11/11
روغن سرخ کردنی با پایداری حرارتی بالا
شماره 71206 تاریخ 1390/06/01
تولید خمیرترش صنعتی با استفاده از فناوری زیستی
شماره 71211 تاریخ 1390/06/01
فرايند استخراج اينولين از گياهان بومي توسط امواج فراصوت و تخليص و توليد پودر اينولين
شماره 64779 تاریخ 1389/03/02
فرايند ساخت بستني ماستي سين بيوتيک کم چرب بر پايه تکنيک ريزپوشاني ارگانيسم هاي پروبايوتيک
شماره 69461 تاریخ 1396/01/28
فرآيند استخراج مواد آنتياكسيدان گلبرگ زعفران
شماره 91884 تاریخ 1396/01/28
اندازه گیری اندیس پراکسید و تیوباربیتوریک اسید ماهی قزل آلا با استفاده از بینایی کامپیوتری
شماره 91884 تاریخ 1396/01/28
تولید اسنک فراسودمند از کنجاله بادام بر پایه فناوری اکستروژن
شماره 95276 تاریخ 1396/12/19
مقالات مشابه