گواهی ثبت اختراع

فرمولاسیون تولید اسنک حجیم عملگر حاوی ارد خلر جوانه زده

شماره 91884        تاریخ  1396/01/28

تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیرازایزوله پروتئین خلر

شماره 84204        تاریخ 1393/09/19

سبوس برنج اکسترود شده با ماندگاری بالا

شماره 90362        تاریخ 1395/08/17

تولید فیلم خوراکی ضدمیکروبی بر پایه ایزوله پروتئنی نخود

شماره 91884        تاریخ  1396/01/28

اندازه­‌گیری فعالیت ضد باکتریایی بسته­‌بندی­‌های خوراکی ضد میروبی با تکنیک پردازش تصویر

شماره 73506        تاریخ 1396/10/28

تولید فراورده های گوشتی کم چرب و رژیمی با استفاده از میکروکریستالین سلولز

شماره 73632        تاریخ 1390/11/11

استخراج کورکومین از ریزوم زردچوبه

شماره 91884        تاریخ 1390/09/02

استخراج و معرفی آنتی اکسیدان طبیعی کورکومین برای کاربرد در صنایع روغن خوراکی

شماره 73633        تاریخ 1396/11/11

روغن سرخ کردنی با پایداری حرارتی بالا

شماره 71206        تاریخ 1390/06/01

تولید خمیرترش صنعتی با استفاده از فناوری زیستی

شماره 71211        تاریخ 1390/06/01

فرايند استخراج اينولين از گياهان بومي توسط امواج فراصوت و تخليص و توليد پودر اينولين

شماره 64779        تاریخ  1389/03/02

فرايند ساخت بستني ماستي سين بيوتيک کم چرب بر پايه تکنيک ريزپوشاني ارگانيسم هاي پروبايوتيک

شماره  69461        تاریخ  1396/01/28

فرآيند استخراج مواد آنتي‌اكسيدان گلبرگ زعفران

شماره 91884        تاریخ  1396/01/28

اندازه­ گیری اندیس پراکسید و تیوباربیتوریک اسید ماهی قزل آلا با استفاده از بینایی کامپیوتری

شماره 91884        تاریخ  1396/01/28

تولید اسنک فراسودمند از کنجاله بادام بر پایه فناوری اکستروژن

شماره 95276       تاریخ  1396/12/19

گواهی ثبت اختراع

مقالات مشابه