اخبار
توسعه همکاریهای مشترک میان پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی و انجمن صنایع غذایی استان خراسان رضوی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر فرشته حسینی، رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، ظرفیتها ...
انعقاد قرارداد تولید و فروش محصول فناورانه بهبود دهنده پایداری ذرات معلق پودری
در حاشیه نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی 1403، قرارداد تولید و فروش محصول فناورانه « بهبود دهنده پایداری ذرات ...
رونمایی از نشاستههای اصلاح شده گندم
در آئین افتتاحیه بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی و با حضور احمد علی موهبتی، معاون ...
رونمایی از فراورده غذایی فراسودمند با پروتئین بالا
همزمان با نمایشگاه پژوهش و فناوری از فراورده غذایی فراسودمند با پروتئین و فیبر بالای پژوهشکده علوم و فناوری مواد ...
ارسال ۸۸ طرح پژوهشی به رویداد ملی فبینفود
دبیر رویداد ملی فبینفود از دریافت و داوری اولیه از ۸۸ طرح در این رویداد خبر داد و گفت: طرح ...
فبلبها به کارآفرینان محلی قدرت نقشآفرینی میدهد
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: فبلبها (آزمایشگاههای ساخت سریع) این قابلیت را ایجاد میکنند تا زیست ...