شرح حال علمی مهندس شهرام بیرقی طوسی

نام و نام خانوادگی: شهرام بیرقی طوسی
تولد: 1354، مشهد مقدس
آدرس محل کار: مشهد مقدس، میدان آزادی، پردیس دانشگاه، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، ص‌پ 1376-91775
تلفن: 38810109-051    دورنگار: 38841365-051  

الف) سابقه تحصیلی:
دکترای تخصصی، علوم و صنایع غذایی، گرایش مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، (در حال تحصیل)
کارشناسی ارشد، مهندسی علوم و صنایع غذایی، گرایش تبدیل مواد، دانشگاه تهران، 1379
کارشناسی، مهندسی علوم و صنایع غذایی، گرایش تبدیل مواد، دانشگاه فردوسی مشهد، 1377

ب) سابقه شغلی:
عضو هیات علمی گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، از سال 1386، استادیار پژوهش پایه 12
عضو هیات علمی گروه پژوهشی صنایع غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 86-1379

ج) سابقه اجرایی:
عضو شورای علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، از سال 1391
عضو دبیرخانه تحول راهبردی جهاددانشگاهی، 92-1391
عضو کمیسیون فرعی ارتقاء جهاددانشگاهی خراسان رضوی، 92-1391
عضو شورای عالی سیاست‌گذاری پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، 92-1391
عضو شورای پژوهشی مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، 92-1391
مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست جهاددانشگاهی خراسان رضوی، 92-1390
عضو شورای علمی گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، از سال 1388
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 88- 1386
مدیر شورای علمی گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 88-1386
مدیر گروه پژوهشی صنایع غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 86-1381
مدیر شورای علمی گروه پژوهشی صنایع غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 86-1382
عضو شورای علمی گروه پژوهشی صنایع غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 82-1380
مدیر آزمایشگاه گروه پژوهشی صنایع غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 85-1381
موسس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 86-1381
سرپرست گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 84-1383
موسس گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 83-1381
سرپرست گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 84-1382
موسس گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، 82-1381
عضو شورای راهبردی علوم و فناوری جهاددانشگاهی مشهد، 88-1387
عضو هیات مدیره مرکز خدمات تخصصی تهیه و توزیع مواد شیمیایی و لوازم آزمایشگاهی جهاددانشگاهی مشهد، 85-1383
عضو شاخه تخصصی دامپروری و صنایع غذایی گروه کشاورزی دفتر مرکزی جهاددانشگاهی، 85-1382
عضو هیات موسس انجمن بیوتکنولوژی شاخه خراسان، 1382
عضو کمیسیون پژوهش و فناوری شورای معین جهاددانشگاهی مشهد، 84-1381
دبیر شورای نویسندگان نشریه خبری پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 90-1389
دبیر علمی کارگاه آموزشی گزارش نویسی و مقاله نویسی در علوم کشاورزی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1387
دبیر کارگاه آموزشی فناوری‌های نوین غیر حرارتی در صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1387
دبیر علمی کارگاه آموزشی روشهای پیشرفته آماری در علوم کشاورزی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1386
مسئول برگزاری اولین کارگاه آموزشی روش تحقیق در کشاورزی، جهاددانشگاهی مشهد، 1384
داور علمی مقالات هشتمین کنگره ماشین آلات کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1392
داور علمی دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی قوچان، 1392
دبیر روابط بین الملل اولین همایش الکترونیکی بین المللی فرآوری نوین مواد غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1391
عضو پانل تخصصی مهندسی صنایع غذایی اولین همایش الکترونیکی بین المللی فرآوری نوین مواد غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1391
عضو کمیته علمی اولین همایش الکترونیکی بین‌المللی فرآوری نوین مواد غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1391
داور علمی پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، دانشگاه فردوسی مشهد، 1387
داور مقالات نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، از سال 1392
داور مقالات نشریه ماشینهای کشاورزی، از سال 1389
داور مقالات فصلنامه گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، 86-1385
داور مقالات مجله علوم و صنایع کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، 1384
د) سابقه پژوهشی:
تولید و ارائه فرمولاسیون نان غنی شده (بربری و سنگک) با سبوس گندم اکسترود شده، شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج(کارفرما)، 1391، همکار اصلی (در حال اجرا)
بهینه‌سازی تولید پودر قارچ خوراکی صدفی و ارزیابی کیفیت غذایی آن، جهاددانشگاهی مشهد(کارفرما)، 92-1391، مجری مشترک (در حال اجرا)
تولید فراورده‌های اکسترود شده حاوی کنجد، جهاددانشگاهی مشهد(کارفرما)، 91-1390، مجری
تولید اسنک اکسترود شده بر پایه مخلوط ذرت و نخود، جهاددانشگاهی مشهد(کارفرما)، 91-1390، همکار اصلی
تولید اسنک از طریق اکستروژن مخلوط ذرت و عدس، جهاددانشگاهی مشهد(کارفرما)، 91-1390، همکار اصلی
مروری بر فناوری اکستروژن و کاربردهای آن در فراوری مواد غذایی، جهاددانشگاهی مشهد(کارفرما)، 90- 1388، مجری
مجموعه طرح‌های کاربرد فراصوت در فرایندهای مواد غذایی، جهاددانشگاهی مشهد (کارفرما)، 91- 1387، مجری
کاربرد فراصوت در فرایند قندگیری از چغندر قند، 90- 1389
کاربرد فراصوت در فرایند شستشوی میوه‌جات و سبزیجات، 89- 1388
کاربرد فراصوت در فرایند تولید چیپس سیب زمینی، 89- 1387
کاربرد فراصوت در فرایند خشک کردن میوه‌جات و سبزیجات، 90- 1387
تولید فیلم ضد میکروبی بر پایه WPI ، جهاددانشگاهی مشهد (کارفرما)، 89-1387، مجری
بررسی اثر جایگزینی شیره خرما، افزودن پایدارکننده و ترکیبات مولد طعم و رنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست منجمد، جهاددانشگاهی (کارفرما)، 87-1386، همکار
تولید آزمایشگاهی کازئین هیدرولیزه به روش آنزیمی جهت استفاده در تهیه شیر خشک کودک، جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی تهران (کارفرما)، 88-1384، مجری مشترک (طرح برتر فناوری- استان خراسان رضوی، 1388)
طرح جامع اصلاح، بهبود و توسعه فناوری فرآورده‌های لبنی (مرحله اول)، وزارت صنایع و معادن (کارفرما)، 84-1383، مجری
مطالعه اثر ضد میکروبی گیاه کاکوتی بر برخی باکتریهای مولد فساد و بیماریزای مواد غذایی در محیط کشت و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری محصولات لبنی، جهاددانشگاهی (کارفرما)، 84-1383، مشاور
بررسی اثر WPC و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماستهای تهیه شده با استارتر عمومی و پروبیوتیک، جهاددانشگاهی (کارفرما)، 84-1382، مجری
بررسی آلودگی میکروبی بستنی‌های تهیه شده در واحدهای سنتی و صنعتی و مقایسه آن در دو فصل تابستان و زمستان، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور (کارفرما)، 84-1382، همکار اصلی
تولید پنیر اصلاح شده با آنزیم (طعم پنیر)، جهاددانشگاهی مشهد (کارفرما)، 83-1382، مجری
بررسی تولید فرآورده های چای، جهاددانشگاهی مشهد (کارفرما)، 82-1381، مجری
مطالعه و تولید نمونه آزمایشگاهی مایونز سویا، محمد انصاری شکری (کارفرما)، 1381، مجری
مطالعات اولیه فرآورده های غذایی سویا، شرکت شهد میوه خراسان (کارفرما)، 1380، همکار اصلی
طرح ملی بهینه سازی ساختار زنجیره تولید رب و فرآورده های حاصل از گوجه فرنگی،  ریاست جمهوری- شورای پژوهشهای علمی کشور (کارفرما)، 79-1377، همکار اصلی
تولید اسید لاکتیک از ضایعات کارخانجات آرد، اداره کل صنایع و معادن کردستان (کارفرما)، 1377، همکار
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی بستنی سویا، جهاددانشگاهی (کارفرما)، 1376، همکار
استفاده بهینه از آب پنیر در فرمولاسیون بستنی های ایرانی، جهاددانشگاهی (کارفرما)، 1375، همکار

ه) سابقه آموزشی:
بررسی اثر جایگزینی شیرین کننده‌های استویوزید، سوربیتول و ایزومالت در بهبود خواص حسی و رئولوژیکی کیک یزدی، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، 92-1391، مشاور
بررسی اثر افزودن کنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فراورده اکسترود شده بر پایه ذرت، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، 92-1391، مشاور
کارگاه فناوری اکستروژن در صنعت غذا- اصول فرایند اکستروژن، گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1391، مدرس
اصول مهندسی صنایع غذایی، دوره کارشناسی مهندسی فناوری زیستی مواد غذایی، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، از سال 1391، مدرس
بررسی تاثیر پیش فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت در خشک نمودن تحت خلا سیب و بهینه سازی شرایط خشک کردن با روش سطح پاسخ، پایان نامه کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، 93-1391، مشاور
ارزیابی تاثیر پودر آلوورای تولیدی به روش خشک کردن ترکیبی اسمز- هوای داغ بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم چرب، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، 91-1390، مشاور
رویکرد پیشگیری از جرایم حوزه صنایع غذایی، پایان نامه کارشناسی ارشد ناپیوسته حقوق جزا و جرم شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، 93-1389، مشاور (در حال اجرا)
بررسی تاثیر امواج مافوق صوت بر خشک کردن اسمزی قطعات انبه، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی قوچان 90-1389، مشاور
مطالعه تاثیر امواج فراصوت بر روی خواص مکانیکی قطعات چغندر قند، پایان نامه کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، 90-1389، مشاور
تاثیر پوشش‌دهی بر فرایند خشک کردن ترکیبی (اسمزی و هوای داغ) سیب، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 90-1389، مشاور
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر روی آبگیری اسمزی قطعات موز، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی قوچان 90-1389، مشاور
بررسی امکان استفاده از امواج فراصوت برای تمیز نمودن توت‌فرنگی، پایان نامه کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، 89-1388، مشاور
سمینار آموزشی آشنایی با نحوه طراحی و اجرای یک طرح پژوهشی موفق، شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال‌شرق کشور، 1389، مدرس
تأثیر امواج فراصوت بر آبگیری اسمزی کیوی و ارزیابی کیفیت محصول خشک شده، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 89-1388، مشاور
اثر امواج فراصوت بر شرایط تولید، میزان جذب روغن و ویژگیهای حسی چیپس سیب زمینی، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 89-1387، مشاور
امکان تولید فیلم ضد میکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، 88-1387، مشاور
امکان سنجی تعیین رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت، پایان نامه کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، 88-1387، مشاور
بررسی اثر اسانس و عصاره کاکوتی بر باکتریهای پاتوژن و امکان افزایش زمان ماندگاری ماست، پایان نامه کارشناسی ارشد صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، 84-1383، مشاور
مطالعه آلرژی به گندم و بررسی حساسیت متقاطع نسبت به سایر غلات در کودکان آلرژیک مراجعه کننده به بخش ایمونولوژی و آلرژی مرکز طبی کودکان، پایان نامه تخصصی کودکان، دانشگاه علوم پزشکی تهران، 79-1378، مشاوره
واحد عملیات برنامه نویسی کامپیوتر، دوره کارشناسی ارشد، گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه تهران، نیمسال دوم سال تحصیلی 78-1377، مدرس

و) مقالات چاپ‌شده:
اشراقی، ا.، کاشانی نژاد، م.، مقصودلو، ی.، بیرقی طوسی، ش. و اعلمی، م. (1392) بررسی اثر پیش تیمار ترکیبی اسمز-فراصوت روی خشک شدن ورقه‌های کیوی. مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، شماره 4، جلد 9
هدایتی، ک.، عمادی، ب.، خجسته‌پور، م. و بیرقی طوسی، ش. (1392) تاثیر امواج فراصوت بر استخراج قند و خواص مکانیکی چغندر قند. نشریه ماشین‌های کشاورزی، شماره 2، جلد 3، ص 144- 153
رضوی سطوتی، ه.، مرتضوی، ع.، شاکری، م.، بیرقی طوسی، ش. و اسدالهی، ا. (1392) بررسی امکان تولید فیلم خوراکی ضد میکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی. مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، شماره 3، جلد 9، ص 201- 195
اشراقی، ا.، مقصودلو، ی.، کاشانی نژاد، م.، بیرقی طوسی، ش. و اعلمی، م. (1390) بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی. مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، شماره 4، جلد 7، 279- 273
ابوالقاسمی نجف‌آبادی، ر.، عمادی، ب.، آق‌خانی، م.ح. و بیرقی طوسی،ش. (1388) تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت. مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، شماره 1، جلد 5، ص 74- 63
مهربان، م.، کاراژیان، ر. و بیرقی طوسی،ش. (1386) مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides ) بر باکتری‌های مولد فساد و بیماری‌زای مواد غذایی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 4، شماره 3، ص 14-9
مهربان، م.، کاراژیان، ر. و بیرقی طوسی،ش. (1386) مطالعه اثر ضدمیکروبی روغن فرار کاکوتی کوهی بر باکتری‌های مولد فساد و بیماری‌زای مواد غذایی. فصلنامه گیاهان دارویی، سال ششم، دوره 2، شماره 23، ص 51-46
بیرقی طوسی، ش.، شاکری، م. و مرتضوی، ع. (1385) اثر مکمل‌های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 3، شماره 4، ص 75-65
شاکری، م.، شهیدی، ف.، مرتضوی، ع.، نصیری محلاتی، م. و بیرقی طوسی، ش. (1385) بررسی اثر پساب کره بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک. مجله علوم و صنایع کشاورزی، جلد 20، شماره 2، ص 145-140
شاکری، م.، بیرقی طوسی، ش. و مرتضوی، ع. (1385) اثر مکمل‌های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 3، شماره 2، ص 10-1
مهربان ، م. ، کاراژیان، ر.، حداد خداپرست، م.ح.، حبیبی نجفی، م.ب. و بیرقی طوسی، ش. (1385) تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی‌کوهی بر فعالیت باکتری‌های آغازگر ماست. مجله علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 3، شماره 4، ص 55-47

Shakeri, M., Shahidi, F., Beiraghi Toosi, S. and Bahrami, A. (2011) Antimicrobial activity of Zataria multiflora Boiss. essential oil incorporated with whey protein based films on pathogenic and probiotic bacteria. International Journal of Food Science & Technology,46:549-554
Emadi, B., Abolghasemi, R., Aghkhani, M.H. and Beyraghi Toosi, Sh. (2011) Physical and Mechanical Properties of Peach. Worldapplied Sci. J., 12(1): 119-122
Hadad Khodaparast, M.H., Mehraban Sangatash, M., Karazhyan, R., Habibi Najafi, M.B. and Beiraghi Toosi, S. (2007) Effect of essential oil and extract of Ziziphora clinopodioides on yoghurt starter culture activity. Worldapplied Sci. J., 2(3): 194-197
Pourpak, Z., Mesdaghi, M., Mansouri, M., Kazemnejad, A., Beiraghi Toosi, S. and Farhoudi, A. (2005) Which cereal is a suitable substitute for wheat in children with wheat allergy? Pediatr. allergy and immunol. 16 (3): 262

ز) مقالات در کنفرانس‌ها:
شربتیان، عمادی، ب.، بیرقی طوسی، ش. و خجسته‌پور، م. (1392) بررسی تاثیر پیش فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر روی آبگیری ورقه سیب، هشتمین کنگره ماشین آلات کشاورزی (پوستر)
پیله‌وران، م.، توکلی‌پور، ح.، شفافی‌زنوزیان، م. و بیرقی طوسی، ش. (1392) بررسی اثر جایگزینی شیرین کننده‌های استویوزید، سوربیتول و ایزومالت بر روی تخلخل کیک یزدی، سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، بوشهر (پوستر)
پیله‌وران، م.، توکلی‌پور، ح.، شفافی‌زنوزیان، م. و بیرقی طوسی، ش. (1392) تعیین اثر جایگزینی شیرین کننده‌های استویوزید، سوربیتول و ایزومالت بر روی محتوای رطوبتی و فعالیت آبی کیک یزدی با استفاده از طرح دی- اپتیمال، سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، بوشهر (پوستر)
بقایی، ر.، گلی موحد، غ.، حسامی، م.، میلانی، ا.، بیرقی طوسی، ش. و نیکمرام، ن. (1392) اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- عدس جوانه زده، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز، (ارائه شفاهی)
نیکمرام، ن.، شفافی زنوزیان، م.، بیرقی طوسی، ش.، الهامی‌راد، ا.، گلی موحد، غ.، میلانی، ا. و بقایی، ر. (1392) مطالعه و بررسی نسبت انبساط فرآورده‌ی اکسترود‌شده تهیه شده از مخلوط کنجد و ذرت، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز، (پوستر)
نیکمرام، ن.، سعیدی اصل، م.، شفافی زنوزیان، م.، بیرقی طوسی، ش.، الهامی‌راد، ا.، گلی موحد، غ.، میلانی، ا. و بقایی، ر. (1392) اثرات افزودن دانه‌ی کنجد بر رنگ فرآورده‌ی اکسترود‌شده بر پایه‌ی ذرت، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز، (پوستر)
میلانی، ا.، حصاری نژاد، م.، گلی موحد، غ.، کوچکی، آ. و بیرقی طوسی، ش. (1392) ارزیابی تاثیر متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های عملکردی اسنک حجیم بر پایه آرد خلر جوانه زده، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز، (پوستر)
میلانی، ا.، حصاری نژاد، م.، گلی موحد، غ.، کوچکی، آ. و بیرقی طوسی، ش. (1392) بهینه‌یابی ویژگی‌های بافتی و انبساط شوندگی اسنک تهیه شده از آرد خلر جوانه زده بر پایه طرح مرکب مرکزی، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز، (ارائه شفاهی)
همایون نژاد، آ.، عطای صالحی، ا. و بیرقی طوسی، ش. (1392) بررسی تأثیر فراصوت و آبگیری اسمزی بر روی طعم موز، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز، (پوستر)
هدایتی، ک.، عمادی، ب.، بیرقی طوسی، ش. و خجسته پور، م. (1391) تأثیر امواج فراصوت بر استخراج قند چغندرقند. هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، شیراز، (ارائه شفاهی)
هدایتی، ک.، عمادی، ب.، بیرقی طوسی، ش. و خجسته پور، م. (1391) تأثیر امواج فراصوت بر خواص مکانیکی چغندرقند. سی و چهارمین دوره سمینار سالانه کارخانه‌های قند و شکر ایران، مشهد، (ارائه شفاهی)
همایون نژاد، آ.، عطای صالحی، ا.، بیرقی طوسی، ش. و صالح نیا، ا. (1391) بررسی تاثیر فراصوت بر روی درصد جذب مواد جامد در موز، سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی، فسا، (پوستر)
همایون نژاد، آ.، عطای صالحی، ا.، بیرقی طوسی، ش. و فیروزکوهی، م. (1391) تاثیر فراصوت بر روی درصد کاهش آب در موز، دومین سمینار ملی امنیت غذایی، سوادکوه، (پوستر)
حاجی نژاد، س.، صادقی ماهونکی، ع.، مرتضوی، ع. و بیرقی طوسی، ش. (1390) اثر امواج فراصوت بر شرایط تولید، میزان جذب روغن و ویژگیهای حسی چیپس سیب زمینی، بیست کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران، (پوستر)
عطای صالحی، ا.، بیرقی طوسی، ش. و جهان تیغ، م. (1390) بررسی تاثیر امواج فراصوت بر آبگیری اسمزی قطعات انبه. همایش ملی صنایع غذایی، قوچان، (پوستر)
عطای صالحی، ا.، بیرقی طوسی، ش. و همایون‌نژاد، آ. (1390) بررسی تاثیر امواج فراصوت بر روی آبگیری اسمزی موز. همایش ملی صنایع غذایی، قوچان، (پوستر)
ساداتی گل افشانی، ا.، جعفری، م.، بیرقی طوسی، ش. و کاشانی‌نژاد، م. (1390) بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز بر سرعت خشک شدن و خصوصیات فیزیکو شیمیایی قطعات سیب زرد لبنانی، همایش ملی صنایع غذایی، قوچان، (ارائه شفاهی)
ساداتی گل افشانی، ا.، جعفری، م.، بیرقی طوسی، ش.، کاشانی‌نژاد، م. و مشکانی، م. (1390) بررسی سینتیک انتقال جرم سیب در طی خشک کردن اسمزی. اولین کنگره ملی علوم و فناوری‌های نوین کشاورزی، زنجان، (پوستر)
اشراقی، ا.، مقصودلو، ی.، کاشانی‌نژاد، م.، بیرقی طوسی، ش. و اعلمی، م. (1389) تاثیر پیش تیمار ترکیبی اسمز- فراصوت روی زمان خشک شدن ورقه‌های کیوی و بررسی قابلیت جذب آب مجدد. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران، (پوستر)
اشراقی، ا.، مقصودلو، ی.، کاشانی‌نژاد، م.، بیرقی طوسی، ش. و اعلمی، م. (1389) بررسی اثر پیش تیمار فراصوت در خشک کردن ورقه‌های کیوی. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران، (پوستر)
اشراقی، ا.، کاشانی‌نژاد، م.، مقصودلو، ی.، بیرقی طوسی، ش. و اعلمی، م. (1389) تاثیر پیش تیمار اسمزی استاتیک و دینامیک روی خشک شدن ورقه‌های کیوی. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران، (پوستر)
نعیمی، م.، عمادی، ب.، بیرقی طوسی، ش. و عباسپورفرد، م.ح. (1389) تمیز نمودن میوه توت فرنگی تحت تاثیر امواج فراصوت. ششمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، تهران، (پوستر)
رضوی سطوتی، ه.، مرتضوی، ع.، شاکری، م.، بیرقی طوسی، ش. و اسدالهی، ا. (1388) بررسی امکان تولید فیلم ضد میکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی. همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران، تهران، (ارائه شفاهی)
شاکری، م.، شهیدی، ف.، بیرقی طوسی، ش. و بهرامی، ا. (1388) بررسی اثر ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری‌های پاتوژن. همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران، تهران، (پوستر)
بیرقی طوسی، ش. و عمادی، ب. (1387) تاثیر کمی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک شدن قطعات برش خورده سیب. پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، مشهد، (پوستر)
کاراژیان، ر.، حداد خداپرست، م.ح.، حبیبی نجفی، م.ب.، بیرقی طوسی، ش. و مهربان، م. (1385) بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های مولد فساد و بیماریزای مواد غذایی در ماست. دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی، اصفهان، (پوستر)
بیرقی طوسی، ش.، عدالتیان، م. ر. و قندی، ا. (1380) مروری کوتاه بر کنترل اتوماتیک فرایند پخت در آون‌های نانوایی. دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، تهران، (پوستر)
بیرقی طوسی، ش.، حامدی، م.، مرتضوی، ع. و مظاهری تهرانی، م. (1380) ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب‌های تهیه شده از واریته‌های گوجه فرنگی. دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، تهران، (پوستر)

Beiraghi-Toosi, S., Maghsoudlou, Y., Bolouri, B. and Eshraghi, E. (2011) Use of mathematical modelling to simulate drying kinetics of kiwi fruit. 11th International Congress on Engineering and Food, Athens, Greece. (Poster)
Beiraghi-Toosi, S., Maghsoudlou, Y., Bolouri, B. and Eshraghi, E. (2011) Modelling effect of ultrasound pretreatment on drying kinetics of Kiwifruit. 11th International Congress on Engineering and Food, Athens, Greece. (Poster)
Beiraghi-Toosi, S., Golimovahhed, G., Shokouhi Shoormasti, R., Shakeri, M., Yousefi, R., Kardar, G., Zare, A. and Pourpak, Z. (2011) The IgE-mediated immune reactivities of bovine caseins after limited proteolysis using different proteolytic systems. 30th Congress of the European Academy of Allergy and Clinical Immunology, Istanbul, Turkey. (Poster)
Hadad Khodaparast, M.H., Mehraban Sangatash, M., Karazhyan, R., Habibi Najafi, M.B.  and Beiraghi Toosi, S. (2006) Effect of essential oil and extract of Ziziphora clinopodioides on yoghurt starter culture activity. The International Conference on Innovations in Food and Bioprocess Technologies, Pathumthani, Thailand.
Habibi Najafi, M.B., Karazhyan, R., Haddad Khodaparast, M.H., Beiraghi Toosi, S. and Mehraban, M. (2006) Antimicrobial activity of Ziziphora clinopodioides essential oil against some food spoilage and pathogenic organisms in yoghurt. The 27th IDF World Dairy Congress, Shanghai, China. (Poster)
Shakeri, M., Shahidi, F., Mortazavi, A., Nasiri Mahallati, M. and Beiraghi Toosi, S. (2005) Effect of buttermilk on acidification, textural properties and microbiological stability of yogurt containing probiotic bacteria. First International Conference on Fermentation for Value Added Agricultural Products, Khon Kaen, Thailand.
Habibi Najafi, M.B., Barooei, J., Beiraghi Toosi, S. and Yavarmanesh, M. (2004) Effect of Neutrase® on Proteolysis, Bitterness and Viscosity of Enzyme Modified Cheddar Cheese. IDF Symposium on Cheese, Prague, Czech Republic. (Poster)
Habibi Najafi, M.B., Barooei, J., Beiraghi Toosi, S. and Yavarmanesh, M. (2003) Enzyme Modified Cheddar Cheese: Study on Proteolysis, Sensory Bitterness and Construction a Viscosity Model. 3rd NIZO Dairy Conference: Dynamics of Texture, Process & Perception, Arnhem, the Netherlands. (Poster)

ح) رتبه‌ها و تقدیرها:
فناور برتر استان خراسان رضوی، 1388 (بابت اجرای طرح "تولید آزمایشگاهی کازئین هیدرولیزه به روش آنزیمی ....)
رتبه اول دوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه تهران، 1379
لوح تقدیر پژوهشگر جوان، جهاددانشگاهی مشهد، 1378
رتبه اول دوره کارشناسی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، 1377

ط) ثبت اختراع:
"طراحی و ساخت قطعه رقابتگر جهت شمارش باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلیمراز رقابتی (78495)"، اداره کل مالکیت صنعتی- سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، 1391
"اندازه‌گیری فعالیت ضد باکتریایی بسته‌بندی‌های خوراکی ضد میکروبی با تکنیک پردازش تصویر (75974)"، اداره کل مالکیت صنعتی- سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، 1391

ی) دوره‌های گذرانده:
کارگاه آموزشی مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی پژوهش و مدیریت طرح‌ها و برنامه‌های پژوهشی، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد تهران، 1391
کارگاه آموزشی تجاری سازی دانش فنی، مرکز تخصصی تجاری سازی تحقیقات شیمیایی جهاددانشگاهی واحد تهران، 1388
کارگاه آموزشی آشنایی با کاربردهای طرح مربع مرکزی و متدولوژی رویه سطح پاسخ، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1388
کارگاه آموزشی گزارش نویسی و مقاله نویسی در علوم کشاورزی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1387
کارگاه آموزشی تدوین شبکه برنامه علمی، جهاددانشگاهی مشهد، 1387
کارگاه آموزشی فناوری‌های نوین غیر حرارتی در صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1387
کارگاه آموزشی کدکس غذایی و روش‌های  ارزیابی ایمنی غذاهای حاصل از بیوتکنولوژی نوین، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی جهاد کشاورزی، 1386
کارگاه آموزشی روشهای پیشرفته آماری در علوم کشاورزی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، 1386
کارگاه آموزشی کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی، مرکز آموزش شرکت فناوری نانو سبز، 1385
کارگاه آموزشی آشنایی با روشها و کاربردهای واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) ، جهاددانشگاهی مشهد، 1385
دوره آموزشی روشهای تشخیص و اندازه‌گیری پروتئین و پپتید به روش الکتروفورز SDS -PAGE و وسترن بلات، مرکز تحقیقات بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، 1384
کارگاه آموزشی روش تحقیق در کشاورزی، جهاددانشگاهی مشهد، 1384
کارگاه آموزشی مدیریت زمان، جهاددانشگاهی مشهد، 1383
گارگاه آموزشی تعهد سازمانی، جهاددانشگاهی مشهد، 1383
دوره آموزشی کارآفرینی ویژه کارآفرینان نسل اول، جهاددانشگاهی مشهد، 1382
دوره آموزشی آزمونهای فیزیکوشیمیایی شیر خشک، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، 1382
دوره آموزشی اصول و مبانی کالیبراسیون، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان، 1382
دوره آموزشی Improvement-Kaizen ، International Federation for Consulting GmbH & Global Quality Services ، 1382
دوره آموزشی تشریح الزامات استاندارد ISO/IEC 17025 ، شرکت پویندگان دنیای کیفیت، 1382
دوره آموزشی ISO Guide 17025 ، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان، 1380
کارگاه آموزشی روش تحقیق، پژوهشکده علوم انسانی و اجتماعی جهاددانشگاهی، 1380
دوره آموزشی شیوه‌های عقد قراردادهای پژوهشی با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان جهاددانشگاهی، 1380

 

 

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved