شرح حال علمی دكتر الناز میلانی

مشخصات فردی
نام و نام خانوادگی : الناز میلانی
تولد: 1360- مشهد
آدرس محل کار: میدان آزادی، پردیس دانشگاه، سازمان مرکزی جهاددانشگاهی، پژوهشكده علوم و فناوری مواد غذایی
تلفن تماس: 38810109    دورنگار: 38841365      

پست الکترونیک:e_milani81@yahoo.com   و e.milani@acecr.ac.ir

 سوابق تحصیلی
دکتری، مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1391، ( حائز رتبه اول)
کارشناسی ارشد، مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1385، ( حائز رتبه اول)
کارشناسی، مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1383
سابقه شغلی
 عضو هیات علمی گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، از 1385 تاکنون، استادیار پژوهش پایه 6
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد، از 1391
سابقه اجرائی
عضو گروه پژوهشی فرآوری مواد غذايی جهاددانشگاهی مشهد، از سال 1385 تاکنون
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی، از سال 1391
عضو شورای علمی گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی، ‌از سال 1386
مدیر شورای علمی گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی، از سال 1391
عضو شورای علمی گروه پژوهشی ریزسازواره های صنعتی، ‌از سال 1392
عضویت در شورای تخصصی بررسی و تصویب طرح های گروه کشاورزی و منابع طبیعی از سال 1392
مسئول برگزاری سمینارهای داخلی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، 1390- 1391
داور علمی سومین همایش علمی بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1391
داور مقالات مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد، از سال 1386
داور مقالات فصلنامه علمی- پژوهشی پژوهشهای حبوبات ایران، دانشگاه فردوسی مشهد، از سال 1391
داور مقالات فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فناوری غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، از سال 1388
داور مقالات مجله علمی- پژوهش و فناوری در علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، از سال 1390
داور مقالات فرآوری و تولید مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آمل، از سال 1391
داور مقالات مجله علمی  پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، از سال 1390
مدعو خارجی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه فردوسی مشهد، از سال 1391
مدعو خارجی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، از سال 1391
مسئول برگزاری کارگاه تخصصی فناوری اکستروژن در صنعت غذا، 1391
 مسئول برگزاری اولین کارگاه آشنایی باطرح مرکب مرکزی چرخش پذیر وکاربرد آن در طراحی پروژه های تحقیقاتی، 1392
مسئول برگزاری دومین کارگاه آشنایی باطرح مرکب مرکزی چرخش پذیر وکاربرد آن در طراحی پروژه های تحقیقاتی، 1392
عضو کمیته علمی دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی قوچان، 1392
داور علمی مقالات هشتمین کنگره ماشین آلات کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1392
دبیر علمی اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، جهاددانشگاهی مشهد، 1393

  4- لیست طرح‌های تحقیقاتی
الف- مجری
طرح پژوهشی با عنوان{تاثیر جایگزینی شیره خرما، تركیبات پایدار كننده و مولد طعم ورنگ بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، رئولوژیكی وحسی ماست منجمد} به کارفرمایی دفتر مركزی جهاد دانشگاهی، 1387.
طرح پژوهشی با عنوان{بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از برخی گیاهان بومی به کمک روش سطح پاسخ (RSM )، توسط امواج فراصوت و مقایسه آن با روش متداول}, به کارفرمایی دفتر مركزی جهاد دانشگاهی، 1390. (طرح برگزیده جشنواره علمی-پژوهشی فردوسی در سال 1390)
طرح پژوهشی با عنوان{ تولید بستنی ماستی سین بایوتیك بر پایه تكنیك ریزپوشانی ارگانیسم‌ پروبایوتیك}, به کارفرمایی دفتر مركزی جهاد دانشگاهی، 1390.
طرح پژوهشی با عنوان{ بهینه سازی تولید ایزوله پروتئین نخود به کمک روش سطح پاسخ}, جهاد دانشگاهی مشهد 1389
طرح پژوهشی با عنوان{ارزیابی ویژگی های عملگری ایزوله پروتئین نخود}, جهاد دانشگاهی مشهد 1389
طرح پژوهشی با عنوان{بهبود کیفیت تغذیه ای نمک های خوراکی توسط غنی سازی مضاعف یا چند گانه با انواع ریز مغذی‌ها},  به کارفرمایی شرکت آلاپای طوس 1390
طرح پژوهشی با عنوان{ تولید اسنک اکسترود شده بر پایه مخلوط ذرت و نخود }. به کارفرمایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، 1390. (در دست اجراء)
طرح پژوهشی با عنوان{ تولید و ارزیابی ویژگی های عملکردی  ایزوله پروتئین خلر با هدف کاربرد در فرآورده اکسترودشده}. به کارفرمایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، 1392.
طرح پژوهشی با عنوان{ کاربرد ایزوله اسپیرولینا در فرمولاسیون فرآورده حجیم}. به کارفرمایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، 1391. (در دست اجراء)
طرح پژوهشی با عنوان{ تولید زعفران با رویکرد دارویی}. به کارفرمایی شرکت زعفران سحرخیز، 1392. (در دست اجراء)
طرح پژوهشی با عنوان{ تولید ایزوله های پرتئینی از منابع بومی وارزیابی ویژگی های عملکردی آنها با هدف کاربرد در فرمولاسیون مواد غذایی}, به کارفرمایی دفتر مركزی جهاد دانشگاهی، (در دست اجراء)
ب- همکار
طرح پژوهشی با عنوان{ بررسی اثر میزان چربی شیر بررشد وفعالیت باکتریهای آغازگر بر کیفیت ماست} دانشگاه فردوسی مشهد 1383.
طرح پژوهشی با عنوان { تعیین ومقایسه ترکیبات شیمیایی مغز و وسته دانه خربزه، طالبی و هندوانه}، دانشگاه فردوسی مشهد 1384.
طرح ملی با عنوان { ارزیابی و بهینه سازی تولید نان نیمه حجیم جهت معرفی بعنوان نان غالب در کشور} (طرح برگزیده جشنواره علمی-پژوهشی فردوسی در سال 1386)
طرح پژوهشی{بررسی تاثیر جنبه های تكنولوژیكی منابع فیبری بر کیفیت نان (خصوصیات رئولوژیك و پخت )} پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد، 1385.
طرح پژوهشی با عنوان{بررسی اثر تخمیر لاکتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر بافت، طعم وزمان ماندگاری نان حجیم(باگت)} جهاددانشگاهی مشهد 1386. 
طرح پژوهشی با عنوان {بررسی اثر افزودن سه نوع نگهدارنده بر خواص فیزیكوشیمیایی، میكروبی، مكانیكی و ارگانولپتیكی فیلم خوراكی تهیه شده از ایزوله پروتئن سویا} جهاد دانشگاهی مشهد1388
طرح پژوهشی با عنوان {بررسی امکان تولید همبرگر رژیمی (کم‌چرب) با استفاده از جایگزین چربی} به کارفرمایی فرآورده های گوشتی گلهار، 1387.
طرح پژوهشی با عنوان{بهینه سازی فرمولاسیون سوسیس کوکتل} به کارفرمایی فرآورده های گوشتی گلهار، 1388.
طرح پژوهشی با عنوان{ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی}به كارفرمایی دانشگاه فردوسی مشهد، 1390.
طرح پژوهشی با عنوان{بهینه‌سازی فرآیند تخمیر سبزیجات غوطه‌ور در آب گوجه‌فرنگی } به کارفرمایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، 1387. (در دست اجراء)
طرح پژوهشی با عنوان{بهینه‌سازی فرآیند تولید چیپس سیب‌زمینی برای کاهش تولید آکریلامید} دفتر مركزی جهاد دانشگاهی، 1388 (در دست اجرا).
بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از امواج فراصوت و مقایسه آن با روش کلاسیک (ماسراسیون). به کارفرمایی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، 1389.(در دست اجراء)
طرح پژوهشی با عنوان{ تولید اسنک از طریق اکستروژن مخلوط ذرت و عدس } پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، 1390(در دست اجراء)
طرح پژوهشی با عنوان{ تولید فرآورده های اکسترود شده حاوی کنجد} به کارفرمایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، 1390. (در دست اجراء)
طرح مطالعاتی با عنوان {فناوری اکستروژن در صنایع غذایی} به كارفرمایی دفتر مركزی جهاد دانشگاهی، 1390
طرح پژوهشی با عنوان{ شناسایی سویه های بومی پنیر محلی کردی در طول دوره رسیدگی جهت تولید پنیر کردی سین بیوتیک}, همکار اصلی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1391
طرح پژوهشی با عنوان ارائه فرمولاسیون نان بربری و سنگگ غنی شده با سبوس گندم اکسترود شده}, همکار اصلی، شرکت غله و خدمات بازرگانی، 1392

مقالات چاپ شده
5-1- لیست‌ مقالات‌ ISI

Milani E, Shahidi F, Mortazavi SA, Vakili SAR, Ghoddusi HB. Microbiological, biochemical and rheological changes throughout ripening of Kurdish cheese. Journal of Food Safety 2014; 34: 168-175.
Hashemi SMB, Shahidi F, Mortazavi SA, Milani E, Eshaghi Z. Potentially probiotic Lactobacillus strains from traditional Kurdish cheese. Probiotics and Antimicrobial Proteins. Probiotics and Antimicrobial Proteins 2014; 6: 22-31.
Hashemi SMB, Shahidi F, Mortazavi SA, Milani E, Eshaghi Z. Metabolism of extracted inulin from Helianthus tuberosus by Lactobacillus strains isolated from traditional Kordish cheese. International Food Research Journal 2013; 20(6): 3283-3286.Hashemi Majid, Tabatabaee yazdi Farideh, Yavarmanesh Masoud, Milani Elnaz. 2013. Influences of rennet type and container on proteolysis of traditional Kurdish cheese during the ripening. International Journal of Dairy Technology; 64 (1): 121-130
Aghooi HV, Mortazavi SA, Milani E, Koocheki A, Mehraban M. Statistical optimization of Culture Media and Conditions for Maximize Production of Mannan by Saccharomyces Cerevisiae Using Response Surface Methodology. Annual Research & Review in Biology 2014; 4(12): 1927-1940.
Nourbakhsh Ladan, Mohamadi Sani Ali, Milani Elnaz. 2012. Prebiotic effectiveness of â-fructan extracted from salsify on growth of B.bifidum and E.coli. BioTechnology:An Indian Journal. BTAIJ, 6(11):341-346.
Ahmadi, A., Milani, E., Madadlou, A., Mortazavi, S. A., Rezaei Mokarram, R. Salarbashi, D. 2011. Synbiotic yogurt-ice cream produced via incorporation of microencapsulated lactobacillus acidophilus (la-5) and fructooligosaccharide. Journal of Food Science and Technology. 2012, DOI: 10.1007/s13197-012-0679
Milani, E., Koocheki, A., Golimovahhed, Q. A. 2011. Extraction of inulin from Burdock root (Arctium lappa) using high intensity ultrasound. International Journal of Food Science and Technology; 46(8): 1699–1704
Milani, E., Koocheki, A. 2010. The effects of date syrup and guar gum on physical, rheological and sensory properties of low fat frozen yoghurt dessert. International Journal of Dairy Technology; 64 (1): 121-130
Milani, E., Razavi, S. A.  Koocheki, A., Nikzadeh, V., Vahedi, N., MoeinFard, M. 2007. Moisture dependent physical properties of cucurbit seeds. Int. Agrophysics, 21: 157-168
Milani, E., Razavi, S. A.  Koocheki, A., Nikzadeh, V., Vahedi, N., MoeinFard, M. 2007.Physical properties of watermelon seed as a function of moisture content and variety. Int. Agrophysics, 21: 349-359
Milani, E., Razavi, S. A. 2006. Some physical properties of the watermelon seeds. African Journal of Agricultural Research 1 (3): 065-069

5-2- لیست‌ مقالات‌ منتشرشده‌ در مجلات علمی‌ پژوهشی داخلی
نعیمی هاجر، مرتضوی سید علی، میلانی الناز، کوچکی آرش. تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک.  فصلنامه علمی- پژوهشی علوم و صنایع غذایی 1392؛ 40(10): 36-27.
 نوربخش لادن ، محمدی ثانی علی ، میلانی الناز، منصوری الهه. ارزیابی تأثیر بتافروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهی. نشریه پژوهشهای صنایع غذایی 1392؛ 23(4): 456-445.
 بخشی مقدم فرناز،  مرتضوی سید علی، میلانی الناز، هاشمی مجید. ارزیابی تنوع فراکسیونهای نیتروژنی و خصوصیات  ایزوله پروتئین نخود               (Cicer arietinum L.) . مجله­ ی نوآوری در علوم و فناّوری غذایی 1392؛ 5(4): 103-93.
 بخشی مقدم فرناز، میلانی الناز،  مرتضوی سید علی، مشکانی سید محمد.  تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملكردی ایزوله پروتئین نخود.  فصلنامه علوم و صنایع غذایی 1392؛ 38(10): 20-11.
میلانی، الف.؛ کدخدایی، رسول. گلی‌موحد، غ. حسینی، ف. 1391. بهینه‌سازی استخراج اینولین از ریشه باباآدم توسط امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ ، فصلنامه علمی- پژوهشی گیاهان دارویی. 11(2): 133-142.
میلانی، الف، شهیدی، ف. مرتضوی، س.ع، قدوسی، ح.ب و وکیلی، ع. 1391. تاثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینو اسید آزاد پنیر محلی کردی. مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای  علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد (در نوبت چاپ).
میلانی، الف، بخشی مقدم، ف. مرتضوی، س.ع و هاشمی، م. 1391. تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخود. مجله علمی- پژوهشی (علوم و صنایع غذایی ایران)، دانشگاه تربیت مدرس. 37(1): 107-97
مشکانی،‌ س. م. مرتضوی، س. ع، میلانی، الف و بخشی مقدم، ف. 1391. بررسی خصوصیات فیزیکی و کیفی فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود. مجله علمی- پژوهشی (علوم و صنایع غذایی ایران)، دانشگاه تربیت مدرس. 36(9): 120-109
میلانی، الف.؛ گلی‌موحد، غ. حسینی، ف. زائرزاده، الف و توکلی، الف. 1390. بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از ریشه باباآدم به کمک روش سطح پاسخ (RSM )، فصلنامه علمی- پژوهشی گیاهان دارویی. 8(4): 150-159.
میلانی، الف.؛ گلی‌موحد، غ. حسینی، ف. 1391. بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه باباآدم توسط امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ، فصلنامه علمی- پژوهشی گیاهان دارویی. 11(2):77-68.
حسینی، ف. میلانی، الف.؛ بلوریان، ش. 1390. بررسی تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر رژیمی (کم چرب)- نشریه پژوهشهای صنایع غذایی. 21 (3): 378-372
میلانی، الف.؛ احمدی، ع. مرتضوی، س. ع. 1390. ارزیابی بقاء باكتری ریزپوشانی شده لاكتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک. مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای  علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد 8(3):278-271
میلانی، الف.؛ نعیمی، ه. مرتضوی، س. ع. کوچکی، الف. 1391. تاثیر شرایط شبیه سازی شده معده و روده بر زنده مانی باكتری پروبیوتیك ریزپوشانی شده لاكتوباسیلوس كازئی در بستنی ماستی سین بیوتیك. مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای  علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد. 8(2):190-200
میلانی، الف.؛ نعیمی، ه. مرتضوی، س. ع. کوچکی، الف. 1390. تاثیر افزودن اینولین و فرایند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باكتری لاكتوباسیلوس كازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی. مجله علمی- پژوهشی (علوم و صنایع غذایی ایران)، دانشگاه تربیت مدرس. (در نوبت چاپ).
هاشمی، م، طباطبایی، ف و میلانی، الف. تاثیر نوع رنت، ظروف نگهداری و زمان رسیدن برویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی پنیر محلی کردی. مجله علمی- پژوهشی (علوم و صنایع غذایی ایران)، دانشگاه تربیت مدرس. 37(1): 129-120
صادقیان، ل. میلانی، الف و مرتضوی، س.ع. 1390. بهینه سازی استخراج ایزوله پروتئین نخود با استفاده از طرح مرکب مرکزی چرخش پذیر. فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فناوری غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی (در نوبت چاپ).
مرتضوی، س.ع. معین فر، م. میلانی، الف. 1390. ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی. فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فناوری غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی (در نوبت چاپ). بخشی مقدم، ف. مرتضوی، س.ع. میلانی، الف و هاشمی، م. 1390. ارزیابی تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود. فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فناوری غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی (در نوبت چاپ).
مشکانی،‌ س. م. مرتضوی، س. ع و میلانی، الف. 1390. ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود. فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فناوری غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی 2(3):37-25
میلانی، الف.؛ گلی‌موحد، غ. حسینی، ف. 1390 . کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از گیاه شنگ. پژوهشهای صنایع غذایی مجله علمی-پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز 21(1): 35-43
کوچکی، الف. شهیدی، ف. مرتضوی، س. ع و میلانی، الف. 1390. بررسی اثر صمغ دانه قدومه شیرازی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای  علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد  7(1):9-16
میلانی، الف، مرتضوی، بقایی، ه. مرتضوی، س. ع. 1390. اثر جایگزینی عسل خرما و گوار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیكی دسر بستنی ماستی کم چرب پرتقالی. مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای  علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد. 7 (2): 115-120
میلانی، الف. پورآذرنگ، ه و وطن خواه، ش. 1389. بهینه سازی استخراج اینولین از غده ی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM ). مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای  علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد 6(3):23-31
میلانی، الف. پورآذرنگ، ه و وکیلیان، ه. . 1389.بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM ). مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای  علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد. 6(2):93-107
میلانی، الف، پورآذرنگ، ه.، مرتضوی س. ع. (1387). تاثیر افزودن سبوس برنج بر ویژگی رئولوژیك خمیر و كیفیت بافت نان بربری. مجله علمی- پژوهشی (علوم و صنایع غذایی ایران)، دانشگاه تربیت مدرس. 8(1):20-31
حسینی پرور، س. ه. کرامت، ج، کدیور، م و میلانی، الف. (1385). بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM ). مجله علمی- پژوهشی پژوهشهای  علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد. 3(2):83-91
میلانی، الف، پورآذرنگ، ه.، مرتضوی س. ع. (1385). بررسی تاثیر آرد سویا بر خصوصیات رئولوژیكی خمیر و كیفیت نان بربری. مجله علمی - پژوهشی (علوم و صنایع کشاورزی)، دانشگاه فردوسی مشهد. 5(4): 77-85
میلانی، الف، حسینی، ف و خداد خداپرست، م. (1384)، بازیافت فسفر از پساب های صنایع غذایی جهت تولید کود کشاورزی. ماهنامه علمی ترویجی خوشه
میلانی، الف، عمادزاده، ب و خداد خداپرست، م. (1384)، نیترات وراه کارهای کاهش آن در آب آشامیدنی. ماهنامه علمی ترویجی خوشه
میلانی، الف، (1387)، معرفی روش های متدوال جهت انکپسوله نمودن باکتری پروبیوتیک. ماهنامه علمی ترویجی خوشه
میلانی، الف، (1387)، بهینه سازی فرایند غنی سازی نان بر پایه انتخاب منبع مناسب آهن و روش نوین تهیه ریز کپسول. ماهنامه علمی ترویجی خوشه
6- مقالات ارائه‌شده‌ در همایش‌های‌ داخلی‌

الناز میلانی، فخری شهیدی، سید علی مرتضوی، حمید بهادرقدوسی، علیرضاوکیلی و لیلا روزبه نصیرایی. شناسایی مولکولی تنوع زیستی فلورلاکتیکی ایزوله شده از پنیرمحلی کردی در طول دوره رسیدگی. شهریور1391. سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی. دانشگاه فردوسی مشهد. سخنرانی
الناز میلانی، لادن نوربخش، الهه منصوری و محمد علی ثانی. بررسی اثر پری بیوتیکی فروکتان استخراج شده از گیاه سیب زمینی ترشی (Helinthus tuberosus ) در سیستم مدل. شهریور1391. سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی. دانشگاه فردوسی مشهد. پوستر
لیلا روزبه نصیرایی ، فریده طباطبایی، الناز میلانی، فخری شهیدی، عبدالرضاوارسته. ثبات ویژگی های پروبیوتیک باکتری های طبیعی و نوترکیب لاکتوکوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژن. شهریور1391. سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی. دانشگاه فردوسی مشهد. پوستر
الناز میلانی، لادن نوربخش و محمد علی ثانی، ارزیابی تاثیرات پری بیوتیکی پلی فروکتان استخراج شده از گیاه سیب زمینی ترشی بر باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شرایط آزمایشگاهی. خلاصه مقالات کنگره، اسفند 1390: صفحه. ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (فن آوری های نوین، کنترل کیفیت و بسته بندی)، 10-9 اسفند 1390، قوچان (سخنرانی).
الناز میلانی، لادن نوربخش، الهه منصوری و محمد علی ثانی، بررسی اثر پری بیوتیکی بتافروکتان های استخراجی از ریشه شنگ بر رشد و فعالیت متابولیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شرایط In vitro . خلاصه مقالات کنگره، اسفند 1390: صفحه. ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (فن آوری های نوین، کنترل کیفیت و بسته بندی)، 10-9 اسفند 1390، قوچان (سخنرانی).
الناز میلانی، لادن نوربخش، الهه منصوری و محمد علی ثانی، بررسی اثر پری بیوتیکی پلی فروکتوز سیب زمینی ترشی بر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در سیستم مدل. خلاصه مقالات کنگره، اسفند 1390: صفحه. ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (فن آوری های نوین، کنترل کیفیت و بسته بندی)، 10-9 اسفند 1390، قوچان (پوستر).
الناز میلانی، لادن نوربخش، الهه منصوری و محمد علی ثانی، بررسی افزایش رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم تحت تأثیر بتافروکتان های استخراج شده از ریشه شنگ در سیستم مدل. خلاصه مقالات کنگره، اسفند 1390: صفحه. ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (فن آوری های نوین، کنترل کیفیت و بسته بندی)، 10-9 اسفند 1390، قوچان (پوستر).
الناز میلانی، رسول کدخدایی، فرشته حسینی و غلامعلی گلی موحد. 1390. فرآوری تولید و تخلیص اینولین از گیاه شنگ بر پایه استخراج با امواج فراصوت. نخستین کنگره ملی پری بیوتیک و پروبیوتیک ایران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6(2).
الناز میلانی، هاجر نعیمی و سید علی مرتضوی. 1390. تاثیراینولین و فرایند ریزپوشانی بر ویژگی بافت سنجی ماست منجمد حاوی باكتری پروبیوتیك آزاد و ریزپوشانی شده. نخستین کنگره ملی پری بیوتیک و پروبیوتیک ایران.6(2). ویژه نامه.
الناز میلانی، هاجر نعیمی و سید علی مرتضوی. 1390. تاثیر شرایط شبیه سازی شده معده بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی در شکل آزاد و ریزپوشانی شده در طول دوره نگهداری ماست منجمد سین بیوتیک. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه صنعتی شریف تهران
الناز میلانی، فرناز بخشی مقدم و سید علی مرتضوی . 1390. مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملكردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه صنعتی شریف تهران
الناز میلانی، لعیا صادقیان، سید علی مرتضوی. 1390. بهینه سازی رنگ پروتئین استخراج شده از نخود با استفاده از طرح مرکب مرکزی چرخش پذیر. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه صنعتی شریف تهران
الناز میلانی، هاجر نعیمی و سید علی مرتضوی. 1390. ارزیابی بقای باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده تحت شرایط شبیه سازی شده روده. نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی- گرگان
صادقیان، ل. میلانی، الف و مرتضوی، س.ع. 1390. کاربرد طرح مرکب مرکزی در بهینه سازی استخراج ایزوله پروتئین نخود- پوستر. نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی- گرگان
بخشی مقدم، ف. میلانی، الف، مرتضوی، س.ع. 1390. تعیین انحلال پذیری و ظرفیت امولسیون کنندگی ایزوله پروتئین استخراج شده به روش قلیایی از نخود. نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. گرگان
مشکانی،‌ س. م. میلانی، الف. مرتضوی، س. ع. 1390. بررسی خصوصیات فیزیکی و کیفی فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود. نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. گرگان
مشکانی،‌ س. م. میلانی، الف. مرتضوی، س. ع. 1390. بررسی خواص ضد میکروبی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین نخود. نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. گرگان
مشکانی،‌ س. م. مرتضوی، س. ع و میلانی، الف. 1390. بررسی خواص مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین نخود. نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی- گرگان
فرشته حسینی، الناز میلانی و شادی بلوریان. 1389. تاثیر افزودن میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سوسیس کم چرب. نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران.
 الناز میلانی، سید امیر توکلی، فرشته حسینی و غلامعلی گلی موحد. 1389. بهینه سازی استخراج اینولین از گیاه شنگ (Tragopogon pratensis ) به کمک امواج فراصوت. - نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران.
الناز میلانی، غلامعلی گلی موحد و فرشته حسینی. 1388. کارآیی امواج فراصوت در بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه باباآدم همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران. تهران
الناز میلانی، سید امیر توکلی، گلاره موسوی نژاد، غلامعلی گلی موحد. 1388.کارآیی امواج فراصوت غیرمستقیم در بهینه سازی استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی. . همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران. تهران
الناز میلانی، شهرزاد وطن خواه، غلامعلی گلی موحد، فرشته حسینی،گلاره موسوی نژاد. 1388. استخراج اینولین از غده ی سیب زمینی ترشی.. همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران. تهران
الناز میلانی، همابقایی و سید علی مرتضوی. 1387. بررسی اثر جایگزینی شهد خرما و گوار بر ویژگی‌های رئولوژیكی ماست منجمد کم چرب. هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، مشهد.
الناز میلانی، حنه وكیلیان و شهرزاد وطن خواه. 1387. نقش پوشش های مختلف انكپسولاسیون بر افزایش زنده مانی و کارایی باكتری های پروبایوتیك. هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، مشهد.
الناز میلانی، همابقایی و سید علی مرتضوی. 1387. كاربرد كنسانتره زرشك در فرمولاسیون بستنی ماستی كم چرب و ارزیابی ویژگی‌های حسی و رئولوژیكی محصول. نخستین جشنواره ملی زرشک, قائن.  (کسب مقام اول بخش مقالات شفاهی)
الناز میلانی، ا.؛ حداد خداپرست، م.ح.؛ بقایی، ه. و بلوریان، ش. 1386. بررسی کاربرد روغن پسته وحشی (بنه) در صنایع غذایی و دارویی، هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارومیه.
الناز میلانی، هاشم پورآذرنگ ، سید علی مرتضوی و مهدی کریمی.1386. اثر منابع فیبری (فایبرکس و تفاله چغندر قند) بر ویژگی های خمیر( تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی). هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارومیه.
هما بقایی، ه.؛ حداد خداپرست، م.ح.؛ میلانی، ا. و بلوریان، ش. 1386. کاربرد گاز ازون در صنعت پسته، راهی جدید و مؤثر در کنترل آفلاتوکسین. اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته ایران، مشهد.
فرشته حسینی، الناز میلانی ، محمد حسین حداد خداپرست.1386. بررسی امکان استفاده از تکنولوژی سیال فوق بحرانی جهت جداسازی ترکیبات موجود در روغن پسته وحشی (بنه) . اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته ایران، مشهد.
الناز میلانی، هاشم پورآذرنگ، سید علی مرتضوی و مهدی كریمی. 1386. اثر افزودن منابع فیبری (آرد سویا و تفاله چغندر قند) بر ویژگی بافت نان بربری. دومین همایش ملی حبوبات ایران، تهران.
الناز میلانی، فرشته حسینی و محمدحسین خداد خداپرست (1385)، روش های نوین بازیافت فسفر از پساب و استفاده مجدد آن جهت تولید کود. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، گرگان.
الناز میلانی، فرشته حسینی و محمد باقر حبیبی نجفی (1385)، بازیافت وتبدیل بهینه ضایعات محصولات کشاورزی به موادی ارزشمند با کارایی بالا. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، گرگان.
سید محمد علی رضوی، آرش کوچکی، الناز میلانی، تکتم محمدی، مریم عابدینی و سمانه علامتیان(1385)، بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه هندوانه. دومین همایش ملی صنایع غذایی ایران، اصفهان.
سید محمد علی رضوی، الناز میلانی، آرش کوچکی، نفیسه واحدی، وجیهه نیک زاد و مرضیه معین فر(1385)، بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه کدو. دومین همایش ملی صنایع غذایی ایران، اصفهان.
الناز میلانی، بهاره عمادزاده و محمدحسین خداد خداپرست(1384). روغن تخم کدو، ناشناخته، شفابخش. اولین سمینارعلمی کاربردی صنعت روغن نباتی ایران.
فرشته حسینی، الناز میلانی و محمد باقر حبیبی نجفی (1384)، تولید بیو انرژی و مواد شیمیایی از پساب های صنعتی و کشاورزی. چهارمین کنفرانس سراسری علمی-پژوهشی کشاورزی ( دانشگاه فردوسی مشهد).
الناز میلانی و محمد باقر حبیبی نجفی (1384)، یافته های نوین در انهدام دیواره سلولی. چهارمین کنفرانس سراسری علمی-پژوهشی کشاورزی ( دانشگاه فردوسی مشهد )
فرشته حسینی، الناز میلانی و محمد باقر حبیبی نجفی (1384)، کاربرد مهندسی ژنتیک در بهبود ارزش تغذیه ای موادغذایی گیاهی( بیوستز فروکتان در گیاهان تراریخته). چهارمین کنفرانس سراسری علمی-پژوهشی کشاورزی ( دانشگاه فردوسی مشهد).
الناز میلانی، فرشته حسینی و محمد باقر حبیبی نجفی (1384). Biofortification of folate in plants & dairy products by Genetic Engineering چهارمین کنفرانس سراسری علمی-پژوهشی کشاورزی ( دانشگاه فردوسی مشهد )

7- مقالات ارائه‌شده‌ در كنفرانس‌های‌ خارجی

Milani E, Koocheki A, Hoseinzadeh A, Roozbeh L. Evaluation of mechanical properties of edible film based on Latirus sativus protein isolate. The paper presented for presentation at the 5th Global summit on medicinal & aromatic plants. 170, 8-12 December 2013, Miri, Sarawak, Malaysia [Oral]
Milani E, Koocheki A, Hoseinzadeh A, Roozbeh L. Optimization of Extracting Conditions of Inulin from Dahlia tubers by Ultrasound Using Response Surface Methodology. The paper presented for presentation at the 5th Global summit on medicinal & aromatic plants. 170, 8-12 December 2013, Miri, Sarawak, Malaysia [Oral]
Milani E, Koocheki A, Hoseinzadeh A, Roozbeh L. Optimization of inulin extraction from Dahlia tubers by using Response surface methodology (RSM). The paper presented for presentation at the 5th Global summit on medicinal & aromatic plants. 170, 8-12 December 2013, Miri, Sarawak, Malaysia [Oral]
Milani E, Koocheki A, Hoseinzadeh A, Roozbeh L. Optimization of optical properties of edible film based on Latirus sativus protein isolate. The paper presented for presentation at the 5th Global summit on medicinal & aromatic plants. 170, 8-12 December 2013, Miri, Sarawak, Malaysia [Poster]
Milani E, Koocheki A, Hoseinzadeh A, Roozbeh L. Isolation and biochemical identification of lactic acid bacteria from winter salad (pickle) during the ripening periods. The paper presented for presentation at the 2nd Iranian congress of medical bacteriology. 170, 2-4 October 2013, Tehran, Iran [Poster]
Elnaz Milani, Arash Koocheki .2012. Functional properties of Chickpea protein isolated. 8th International Conference on Diet and Activity Methods - May 14-17(Rome, Italy). P.103
Elnaz Milani, Arash Koocheki and Mariam Hasanabadi. 2012. Triple fortification of salt with Iodine, vitamin A and Encapsulated Iron Compounds: stability and bioavailability. 8th International Conference on Diet and Activity Methods - May 14-17(Rome, Italy). P.117
Elnaz Milani, Arash Koocheki, Elahe Mansouri and Ladan Nourbakhsh. 2012. Prebiotic effectiveness of oligosaccharides extracted from Jerusalem artichoke tubers on selected lactobacilli and pathogenic microorganisms. 8th International Conference on Diet and Activity Methods - May 14-17(Rome, Italy). P.122
Elnaz Milani, Arash Koocheki, Elahe Mansouri and Ladan Nourbakhsh.. 2012. Prebiotic effectiveness of β (2→1) fructans of extracted from salsify roots. 8th International Conference on Diet and Activity Methods (FAO)- May 14-17(Rome, Italy). P.79
E.Milani, A. Koocheki, M. Moeenfard, S.A. Mortazavi. 2011. The distribution of some pathogenic micro-organisms in Kurdish cheese during ripening. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk. IDF Dairy Science and Technology- May 16-18 (Athens, Greece). P.27
E.Milani, S.A. Mortazavi, M. Moeenfard, A. Koocheki. 2011. Survey on traditional Kurdish cheese contamination by Staphylococcus aureus & Salmonella during ripening times. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk. IDF Dairy Science and Technology- May 16-18 (Athens, Greece).P.53
Hashemi M., Tabatabaee yazdi F., Milani E,Yavarmanesh M., Pasban A. 2011. Evaluation of rennet type and container influences on the proteolysis trend of local Kurdish cheese during the ripening. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk. IDF Dairy Science and Technology- May 16-18 (Athens, Greece).P.54
Hashemi M., Tabatabaee yazdi F, Milani E.,Yavarmanesh M., Pasban A. 2011. Evaluation of rennet type and container influences on physicochemical and microbial properties of local Kurdish cheese. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk. IDF Dairy Science and Technology- May 16-18 (Athens, Greece).P.35
Elnaz Milani. 2010. Impact of inulin addition to yogurt ice cream and evaluating its effect on the growth of Lactobacillus casei. INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD RESEARCH 2010 (Putrajaya, Malaysia)
Elnaz Milani, Hajar Naeemi and S. Ali. Mortazavi. 2010. Efficacy of sodium-alginat-whey protein microencapsulation in survivability of Lactobacillus casei in yog ice cream under simulated gastrointestinal conditions. INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD RESEARCH 2010 (Putrajaya, Malaysia)
Elnaz. Milani, Rassoul, Kadkhodaee, Q. Ali. Golimovahhed and Fereshte. Hosseini. 2010. Optimization of the ultrasonically assisted extraction of inulin from salsify plant (Tragopogon pratensis). 10th International Hydrocolloid Conference. China
Elnaz. Milani, Q. Ali. Golimovahhed and Fereshte. Hosseini. 2010. Application of Response surface methodology for optimization of inulin extraction from salsify plant. 10th International Hydrocolloid Conference. China
Elnaz. Milani, Abbas, Ahmadi and S. Ali. Mortazavi. 2010. Effect of microencapsulation and Fructooligosaccharide on the probiotic survival In synbiotic yog-ice cream during storage. 10th International Hydrocolloid Conference. China
Elnaz. Milani, Abbas, Ahmadi and S. Ali. Mortazavi. 2010. Effects of Oligofructose and encapsulated bacteria on textural properties of Low fat Probiotic yog Ice Cream. 10th International Hydrocolloid Conference. China
Hosseini F, Milani E, Bolourian Sh. 2009. Characteristics and applications of wild pistacia (Bane) as a novel oil resource. 4th Global summit on medicinal and aromatic plants. December 1-5, Kuching, Sarawak, Malaysia.
Hosseini F, Milani E, Bolourian Sh. 2009. Supercritical CO2 as a valuable method for bane oil extraction. 4th Global summit on medicinal and aromatic plants. 133, 1-5 December, Kuching, Sarawak, Malaysia.
Milani E. 2009. Effect of soybean flour as a functional ingredient on rheological and textural properties of Flat bread. 1-5 December, Kuching, Sarawak, Malaysia.
Milani E. 2009. Effect of Rice bran addition on dough rheology and textural properties of Barbari bread. 1-5 December, Kuching, Sarawak, Malaysia.
Milani E. 2009. Effect of Fiber Sources Addition (Fibrex & Sugar beet pulp) on Barbary Texture Quality. 1-5 December, Kuching, Sarawak, Malaysia.
Elnaz. Milani, F. Shahidi, Fereshte. Hosseini & Q. Ali. Golimovahhed. 2009. Application of ultrasonic technique for optimization of inulin extraction conditions from Burdock Root (Arctium Lappa). 1-5 December, Kuching, Sarawak, Malaysia.
E.Milani, H. Vakilian, S. Vatankhah, H. Poorazarang. 2009. Application of ultrasonic technique for optimization of inulin extraction conditions from Helianthus tuberosus. EFFoST Conference – New Challenges in Food Preservation” (Hungary)
E.Milani, S.A. Mortazavi, M. Moeenfard & R. Karajian. 2009. Survey on traditional Kurdish cheese contamination by staphylococcus aureus & salmonella during ripening times. EFFoST Conference – New Challenges in Food Preservation” (Hungary)
E.Milani, S. Vatankhah, H. Vakilian, & Q. Golimovahhed. 2009. Optimization of inulin extraction from Helianthus tuberosus by usingresponse surface methodology (RSM). EFFoST Conference – New Challenges in Food Preservation” (Hungary)
E.Milani, M. Moeenfard, S.A. Mortazavi & R. Karajian. 2009. The distribution of Enterobacteriaceae and some pathogenic micro-organisms in Kurdish cheese during ripening. EFFoST Conference – New Challenges in Food Preservation” (Hungary)
Elnaz Milani, Homa Baghaea, Ali Mortazavi. 2009. Evaluation of date syrup and guar gum addition on Rheological properties of Low fat Orange yog-ice cream. International Symposium on Food Rheology and Structure(Switzerland)
E. Milani , H. Pourazarang, M. Karimi. 2009. Effect of natural fiber sources addition (Fibrex) on dough rheology, sensory properties and Texture Quality of Barbary bread. International Symposium on Food Rheology and Structure(Switzerland)
F. Hosseini, E. Milani. 2009. Effect of microcristallin cellulose as a fat replacer on textural and sensory properties of low fat hamburger. International Symposium on Food Rheology and Structure(Switzerland)

8- تالیف و ترجمه کتب
تالیف فصل 7 کتاب کاربرد نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، جلد2، دکتر سید علی مرتضوی و همکاران- نشر بنفشه، 1387.
9- ثبت اختراع
عنوان اختراع"فرایند استخراج اینولین از گیاهان بومی توسط امواج فراصوت و تخلیص و تولید پودر اینولین"تاریخ ثبت:1389
عنوان اختراع"فرایند ساخت بستنی ماستی سین بیوتیک کم چرب بر پایه تکنیک ریزپوشانی ارگانیسم های پروبایوتیک" تاریخ ثبت:1390 شماره ثبت: 73506
عنوان اختراع" تولید فیلم خوراکی ضدمیکروبی بر پایه ایزوله پروتئنی نخود " تاریخ ثبت:1390 شماره ثبت: 69461
عنوان اختراع" تولید فراورده های گوشتی کم چرب و رژیمی با استفاده از میکروکریستالین سلولز " تاریخ ثبت:1390 شماره ثبت: 73632
10- لیست‌ پایان‌نامه‌های‌ تحت‌ راهنمایی‌و مشاوره

بهگزینی شرایط و فاکتورهای کشت مخمر ساکارومایسس سرویزیه در راستای تولید بیشینه مانان، بررسی اثر مانان استحصالی در حذف آفلاتوکسین از محیط کشت و پودر پسته- پایان نامه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار-1392، راهنما
ارزیابی پروفایل بیوشیمیایی، CLA و کلسترول کره سین بایوتیک بر پایه اختلاط انواع آغازگرها و پری بایوتیک بومی - پایان نامه دکتری دانشگاه فردوسی مشهد-1391، مشاور، درحال اجرا
بررسی ویژگی های پری بیوتیکی و پروبیوتیکی پلی فروکتان و سویه های بومی در سیستم مدل و تولید ریزکپسول پروبیوتیک با رویکرد کاربرد در دوغ سین بیوتیک- پایان نامه دکتری دانشگاه فردوسی مشهد-1391، مشاور، درحال اجرا
تولید سالاد زمستانی پروبیوتیک و ارزیابی تاثیر افزودن سطوح مختلف اینولین بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی مراحل مختلف نگهداری فراورده - پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد-1391، مشاور، درحال اجرا
تخلیص و تعیین ویژگی های باکتریوسین تولید شده توسط گونه های انتروکوکوس ایزوله شده از پنیر سنتی کردی- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد-1391، مشاور، درحال اجرا
 ارزیابی تاثیر کاربردفیبرهای رژیمی حاصل از ضایعات محصولات کشاورزی بر خصوصیات کیفی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان-1391، مشاور
بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس‌های گیاهی (میخک و مرزه) بر باکتری‌ها و قارچ‌های آلاینده فرآورده‌های پروتئینی- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان-1390، مشاور
بهگزینی نظری وآزمایشگاهی استخراج ترپنوئیدهای دارویی از میوه خشک نیم- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قوچان-1390، مشاور
بررسی تأثیر پری بیوتیکی اینولین استخراج شده ا ز گیاه شنگ در مقایسه با اینولین تجاری بر رشد و فعالیت متابولیکی سویه های پروبیوتیک و اشرشیاکلی در شرایط In vitro - پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان-1390، مشاور
مطالعه اثر پری بیوتیکی اینولین استخراج شده ا ز سیب زمینی ترشی در شرایط In vitro - پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان-1390، مشاور
تولید ماست منجمد سین بایوتیک و ارزیابی وی‍ژگی های آن در طول دوره نگهداری- 1389- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، مشاور
ارزیابی تاثیر نوع رنت و ظروف نگهداری برروند پروتئولیز پنیر محلی کردی به کمک روش الکتروفورز ژل اوره پلی آکریل آمید- 1389- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد، راهنما
بهینه سازی تولید ایزوله پروتئین نخود به کمک روش سطح پاسخ- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار-1389، مشاور
ارزیابی ویژگی عملکردی ایزوله پروتئین نخود- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار-1389، مشاور
 تولید فیلم خوراکی ضدمیکروبی از ایزوله پروتئین نخود- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار-1389،‌مشاور
بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از گیاه سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM )- 1388- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، مشاور
کاربرد امواج فراصوت در بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از گیاه سیب زمینی ترشی- 1388- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، مشاور
ارزیابی بقاء باکتری پروبیوتیکی ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس درماست منجمد کم چرب-1388- پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، مشاور
11- دوره ها و کارگاههای آموزشی
کارگاه { آشنایی با روش ها و کاربردهای واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR )" جهاددانشگاهی مشهد 1385.
 کارگاه آموزشی { استخراج DNA ، RFLP-PCR و کاربردهای آن} دانشکده کشاورزی- دانشگاه فردوسی مشهد 1386
کارگاه آموزشی { تشخیص تقلبات غذایی به کمک تست DNA } دانشکده کشاورزی- دانشگاه فردوسی مشهد 1386
کارگاه آموزشی { روش های پیشرفته آماری در علوم کشاورزی} جهاددانشگاهی مشهد 1386
کارگاه آموزشی { کنترل کیفیت جامع} مرکز آموزش صنایع و معادن استان خراسان 1386
کارگاه آموزشی { اصول حفاظت و ایمنی در مقابل خطرات در محیط آزمایشگاه} دانشگاه فردوسی مشهد 1386
کارگاه آموزشی { فناوری های نوین در صنایع غذایی} جهاددانشگاهی مشهد 1387
کارگاه آموزشی { گزارش نویسی و مقاله نویسی در علوم كشاورزی} جهاددانشگاهی مشهد 1387
کارگاه آموزشی { شمارش کمی ارگانیسم ها به کمک روش PCR رقابتی} دانشکده کشاورزی- دانشگاه فردوسی مشهد 1387
کارگاه آموزشی{ نانوبیوتکنولوژی کاربردی در صنعت غذا}-شرکت شهرک های صنعتی خراسان-1387
کارگاه آموزشی{ کاربرد طرح مرکب مرکزی در صنایع غذایی}- جهاددانشگاهی مشهد 1388
کارگاه آموزشی{ میکرونانوحامل ها در فناوری مواد غذایی}- سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران 1390
کارگاه آموزشی {نرم افزار Endnote }- جهاددانشگاهی مشهد 1392
12- رتبه ها و تقدیرها
جهادگر نمونه جهاددانشگاهی مشهد، 1390
کسب رتبه اول طرح پژوهشی هشتمین جشنواره ملی علمی پژوهشی فردوسی در حوزه علوم کشاورزی و دامپزشکی، 1390، از طرح پژوهشی بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از برخی گیاهان بومی.....  1389
پژوهشگر برتر استان خراسان رضوی در حوزه علوم کشاورزی و دامپزشکی(رتبه دوم)، 1390
پژوهشگر برتر استان خراسان رضوی در حوزه علوم کشاورزی و دامپزشکی(رتبه اول)، از طرح پژوهشی بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از برخی گیاهان بومی.....  1389
کسب رتبه نخست در بخش مقالات شفاهی نخستین جشنواره ملی زعفران و زرشک, قائن 1386
عضویت در هیئت پانل اولین همایش ملی نانو بیو تکنولوژی کاربردی در صنعت غذا
رتبه اول دوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد. 1385
 رتبه اول آزمون ورودی دکتری علوم و صنایع غذایی (رشته میكروبیولوژی مواد غذایی) دانشگاه فردوسی مشهد. 1386 و رتبه اول در مقطع دکتری
رتبه اول دوره دکتری علوم و صنایع غذایی (رشته میكروبیولوژی مواد غذایی)، دانشگاه فردوسی مشهد. 1391

13- سوابق آموزشی
تدریس دروس میکروبیولوژی مواد غذایی(تئوری و عملی)، تکنولوژی قند(تئوری و عملی) و تجزیه مواد غذایی(عملی).
نیمسال تحصیلی 86-85 دانشگاه آزاد اسلامی - واحد دامغان.
تدریس واحد شناخت گندم و صنایع وابسته به آرد( تئوری و عملی)، نیمسال تحصیلی 87-86، موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی وزارت جهاد کشاورزی- مشهد.

تدریس واحد اصول تبدیل و نگهداری مواد غذایی( تئوری و عملی)، نیمسال تحصیلی 88-87، دانشگاه آزاد اسلامی - واحد مشهد. تدریس واحد میکروب شناسی مواد غذایی غلات و آرد، نیمسال تحصیلی 91-90، موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی وزارت جهاد کشاورزی- مشهد.
تدریس واحد میکروب شناسی مواد غذایی غلات و آرد، نیمسال تحصیلی 91-90، موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی وزارت جهاد کشاورزی- مشهد.
تدریس واحد تخمیر مواد غذایی، نیمسال تحصیلی 93-92، موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد.

 

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved