پروژه های تحقیقاتی انجام شده در زمینه فراورده­ های غذایی سویا

تهیه شیر سویا به عنوان مکملی برای شیر مادر و استفاده عموم
تعیین بهترین روش تولید و فرمولاسیون شیر سویا
طراحی و برآورد اقتصادی واحد تولیدی نیمه صنعتی شیر سویا
بررسی امکان تولید پنیر سویا در ایران
تهیه و تولید ایزوله پروتئینی سویا
بهینه کردن تهیه ماست سویا مطابق با ذائقه ایرانی
تعیین فرمولاسیون نوشیدنی سویا (گازدار و بدون گاز) و انتخاب بهترین نوع بسته‌بندی
بررسی ترکیبات شیمیایی، خواص فیزیکی و حسی بستنی سویا
انجام مطالعات اولیه و تولید آزمایشگاهی مایونز سویا
بررسی اثر افزودن سه نوع نگهدارنده بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی، مکانیکی و ارگانولپتیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

فراورده ­های غذایی رژیمی و عملگر|رنگ­ های خوراکی|فراورده ­های غذایی حجیم شده

 فراورده ­های لبنی|فراورده­ های غذایی سویا|کنترل آلاینده­ ها در مواد غذایی

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved