پروژه­ های تحقیقاتی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی

پیشرفت­ های اقتصادی و اجتماعی در جوامع صنعتی، مشکلات زیادی را برای سلامتی انسان­ها ایجاد نموده است. امروزه تاثیر تغذیه بر سلامت افراد به اثبات رسیده و مشخص شده ­است که برخی غذاها می توانند درمانگر نیز باشند و به عنوان غذا-دارو عمل نمایند. متخصصان علوم تغذیه و صنایع غذایی همواره به دنبال یافتن روش ­های تولید غذاهای سالم و با کیفیت می­باشند و در پژوهش­ های خود به اثرات سلامتی­ زا و شفابخش مواد غذایی پی برده­ اند. وجود سه گروه پژوهشی "فراوری مواد غذایی"، "کیفیت و ایمنی مواد غذایی" و "افزودنی‌های غذایی" این امکان را فراهم آورده است تا جامعیت مسائل مهم صنایع غذایی استان و کشور، در حیطه فعالیت‌های پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی قرار گیرد. رویکرد اصلی پروژه های تحقیقاتی این پژوهشکده حل مشکلات صنعت غذا و تولید محصولات جدید، با کیفیت، عملگر و سالم می­باشد. پروژه­ های تحقیقاتی انجام شده در این پژوهشکده در قالب 6 محور کلی زیر قابل دسته بندی می­باشد.

فراورده ­های غذایی رژیمی و عملگر|رنگ­ های خوراکی|فراورده ­های غذایی حجیم شده

 فراورده ­های لبنی|فراورده­ های غذایی سویا|کنترل آلاینده­ ها در مواد غذایی

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved