تولید محصولات گوشتی کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی
نگرانی های روزافزون پیرامون خطرات بالقوه مرتبط با مصرف غذاهای با چربی زیاد سبب شده است تا صنعت غذا به توسعه فرمولاسیون های جدید و اصلاح محصولات غذایی سنتی به فراورده های با محتوی چربی کمتر روی آورد. رویکرد اصلی این طرح فرموله کردن همبرگر و سوسیس کوکتل کم چرب با جایگزینی بخشی از چربی متداول در فرمولاسیون با جایگزین های چربی بوده است. در کنار این هدف، اهدافی نظیر بهبود کیفیت و بافت فراورده های گوشتی، کاهش هزینه های تولید، ارائه محصول جدید کم چرب و رژیمی با محتوی چربی و کلسترول پایین تر و ارتقاء سطح سلامت عمومی جامعه نیز مد نظر قرار داشته است.
دستاورد عمده طرح:
ثبت اختراع با عنوان تولید فراورده های گوشتی کم چرب و رژیمی با استفاده از میکروکریستالین سلولز

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved