پروژه های تحقیقاتی انجام شده در زمینه فراورده ­های غذایی رژیمی و عملگر

بررسی امکان تولید همبرگر رژیمی (کم‌چرب) با استفاده از جایگزین چربی
بهینه‌سازی شرایط استخراج اینولین از گیاهان بومی، توسط امواج فراصوت و مقایسه آن با روش متداول
تولید پودر قارچ خوراکی
بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی هسته زیتون ایرانی
تولید چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب با پوشش هیدروکلوئیدی
بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس کوکتل
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره تیموس ولگاریس در سس مایونز و ارزیابی خصوصیات کیفی و میکروبی سس
بهینه‌سازی فرمولاسیون و تعیین زمان مناسب دورریزی روغن سرخ‌کردنی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن (طول زمان استفاده روغن) در حین فرایند تولید و کاهش جذب روغن در محصول سرخ‌شده
بهبود کیفیت تغذیه‌‌ای نمک‌های خوراکی توسط غنی‌سازی مضاعف یا چند‌گانه با انواع ریز‌مغذی‌ها
تولید ایزوله‌های پرتئینی از منابع بومی وارزیابی ویژگی‌های عملکردی آنها با هدف کاربرد در فرمولاسیون مواد غذایی
بهینه‌سازی الگوی تغذیه‌ای و عملکرد قایقرانان حرفه‌ای با استفاده از رژیم غذایی و مکمل‌های ورزشی مناسب
ارائه ساختار ترکیبی (فرمولاسیون) و تهیه نان فراسودمند کم گلوتن با استفاده از سایر تولیدات کشاورزی

فراورده ­های غذایی رژیمی و عملگر|رنگ­ های خوراکی|فراورده ­های غذایی حجیم شده

 فراورده ­های لبنی|فراورده­ های غذایی سویا|کنترل آلاینده­ ها در مواد غذایی

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved