پروژه های تحقیقاتی انجام شده در زمینه فراورده ­های غذایی حجیم (اکسترود) شده

مروری بر فناوری اکستروژن و کاربردهای آن در فراوری مواد غذایی
مجموعه طرح‌های کاربرد فراصوت در فرایندهای مواد غذایی
بهینه‌سازی فرمولاسیون اسنک بر پایه سیب‌زمینی و غلات جهت ارتقاء ارزش تغذیه‌ای
بهینه‌سازی تولید ایزوله پروتئین نخود به کمک روش سطح پاسخ
ارزیابی ویژگی‌های عملگری ایزوله پروتئین نخود
تولید اسنک اکسترود شده بر پایه مخلوط ذرت و عدس
تولید اسنک از طریق اکستروژن مخلوط ذرت و نخود
تولید فراورده‌ی اکسترود شده حاوی کنجد
تولید و ارزیابی ویژگی عملکردی ایزوله پروتئین خلر با هدف کاربرد در فراورده اکسترودشده
اسنک حجیم حاوی دانه ­های جوانه زده (گندم، جو، ماش و انواع حبوبات)
اسنک حجیم حاوی فیبر (فایبرکس، ضایعات فرآوری گوجه فرنگی و انواع میوه و سبزیجات)
ارائه فرمولاسیون نان بربری و سنگگ غنی شده با سبوس گندم اکسترود شده
فرمولاسیون جیره دامی حاوی بذر کتان برای تولید محصولات غنی از امگا 3
بهینه‌سازی فرمولاسیون اسنک حجیم بر پایه ضایعات فراورده های پخت و قنادی
بهبود خصوصیات بافتی کره
عملکرد و پایداری باکتری‌های پروبایوتیک و ترکیبات پری بیوتیک در فراورده های اکسترودشده

فراورده ­های غذایی رژیمی و عملگر|رنگ­ های خوراکی|فراورده ­های غذایی حجیم شده

 فراورده ­های لبنی|فراورده­ های غذایی سویا|کنترل آلاینده­ ها در مواد غذایی

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved