پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

تاکید بر همکاری‌های مشترک بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و شرکت صنایع غذایی رضوی

سه شنبه ، 26 مهر 1401

تاکید

حمیدرضا بیدخوری، سرپرست پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی،  امروز 25 مهرماه در نشست با مجتبی هادیان، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی افزود: در کنار هم بودن مراکز تحقیقاتی و صنعتی در یک زیست‌بوم نوآوری دستاورد بسیار ارزشمندی برای کشور محسوب می‌شود.

بیدخوری گفت: جهاددانشگاهی خراسان رضوی یکی از مراکز حرفه‌ای توسعه فناوری در کشور است که با صنایع بزرگی همکاری می‌کند.

وی در ادامه یادآور شد: در بحث تجاری سازی محصولات در جهاددانشگاهی به دنبال کسب سود نیستیم ولی به دنبال رسیدن محصول به مصرف کننده نهایی و تکمیل نوآوری هستیم.

در ادامه مجتبی هادیان، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی گفت: در شرکت نان قدس رضوی بیش از 160 محصول تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کیک فراسودمند عناب به صورت مشترک توسط پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی و شرکت نان قدس رضوی تولید شده است، از آمادگی این شرکت برای تولید تجاری و انبوه این محصول دانش بنیان خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه آستان قدس رضوی فضای همکاری با مراکز تحقیقاتی و فناوری را باز گذاشته است، لذا بهتر می‌توانیم با جهاددانشگاهی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات دانش بنیان تعامل داشته باشیم.