پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

حضور پژوهشکده علوم و فناوری غذایی در نمایشگاه هفته پژوهش

چهارشنبه ، 14 آذر 1397

حضور

پژوهشکده علوم وفناوری غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، در نمایشگاه هفته پژوهش خراسان رضوی با ارایه جدیدترین فناوری های توسعه یافته در حوزه فراورده های غذایی حضور فعالی داشت. در این نمایشگاه، محصولات مختلف در حوزه مواد اولیه صنعت غذا مانند رنگ های خوراکی طبیعی، نشاسته مقاوم، سبوس گندم و برنج پایدار شده و همچنین فراورده های غذایی فراسودمند مانند، نان حاوی عصاره های گیاهی، کیک پری بیوتیک، نلن بدون گلوتن و اسنک های حاوی کنجد در معرض دید علاقه مندان به پژوهش و فناوری  قرار گرفت.