پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

EN | FA
لیست مقالات
شماره ردیف
عنوان مقاله
تاریخ چاپ
1
جایگزینی ژلاتین با نشاسته اصلاح شده به روش آنزیمی
1396/09/22
2
"Extraction of phenolic compounds from rhubarb roots (Rheum ribes) using high intensity ultrasound "
1396/06/15
3
"Nutritional and functional properties of extruded snacks enriched with Apple pomace-wheat flour "
1396/06/15
4
"Puffed Expanded Snack Prepare from Partially Defatted Almond "
1396/09/01
5
A review of research on the application of time-temperature indicator in inteligent packaging a novel food safety strategy
1396/01/01
6
An optimum pH reagent for Microbial Time-Temperature Indicator (MTTI) in intelligent packaging of milk
1396/06/15
7
Assessment and Monitoring of Saffron Microbiological criteria
1395/09/05
8
bioactive peptides as functional foods
1396/06/15
9
Challenges with saffron adulteration in Iran
1395/08/02
10
Color and organoleptic properties of functional Nabat (rock candy) containing encapsulated crocin at different storage condition
1396/01/01
11
effect of baking condition on the quality of pasta containing natural color of curcumin
1395/01/01
12
effect of fat substitutes on the texture and sensory properties of low fat cream cheese
1397/06/02
13
EFFECT OF INULIN ON PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF LOW-CALORIE SOUHAN DESSERT
1397/09/28
14
effect of sorbitol,xylitol and maltitol on the quality of sugar free cakes
1396/06/15
15
Effects of alkaline extraction method on physicochemical, nutritional and functional properties of quinoa protein isolate
1396/01/01
16
Effects of different extraction condition on the annatto dye yeild using response surface methodology
1396/01/01
17
Formulation of low fat Synbiotic flavored coating in order to production of functional extruded snack
1396/07/14
18
FUNCIONAL PROPERTIES OF EXTRUDED FIBER FROM FOOD PROCESSING BY-PRODUCTS
1396/07/25
19
Functional and microstructure properties of textured whole Soy bean
1396/06/15
20
Functional liquid kashk based on native inulin and guar gum
1396/06/15
21
Functional Puffed Snack Based on Fiber Supplement (Sesame oil cake- wheat bran)
1396/09/01
22
Health safety of food colorants: Challenges and opportunities
1396/06/15
23
Investigation of lycopene content (natural functional pigment) in two variety of watermelon : Mahboobi and Charlstongary
1396/01/01
24
Lycopene, a functional natural pigment in food industry
1396/01/01
25
Ohmic extraction of pectin from orange juice waste: electrical conductivity, energy efficiency and the pectin yield
1396/06/15
26
Optimization of enzymatic extraction of pectin from orange juice waste
1396/06/15
27
Optimization of low-fat cream cheese formulation using the response surface method
1397/06/02
28
Quinoa, a valuable source of protein in human diet
1278/10/11
29
Rheological properties of functional bread fortified with bean flour and date kernel fiber
1396/01/01
30
silymarin prevents diabetes
1397/12/22
31
study the effect of sugar beet fiber and micro encapsulation on the viability of lactobacillus casei lc-01 in probiotic yogurt
1395/06/16
32
The comparison of the functional foods, food supplements and nutraceuticals: a concise review
1396/06/15
33
the effect of adding sorghum malt powder on reological properties of dough and quality and shelf life of gluten free molded based on potato flour
1396/06/15
34
THE EFFECTS OF SUGAR SUBSTITUTE AND INULIN AS FAT MIMETIC ON THE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF SUGAR-FREE REDUCED-FAT DAIRY DESSERT
1397/09/28
35
use of bioactive peptides for cancer treatments
1396/08/09
36
آنزیم های غذایی: حلال یا حرام؟
1396/09/22
37
اتانول حلال در صنایع غذایی
1396/09/22
38
اثر شرايط فرايند اکستروژن بر ويژگيهاي بيوفيزيکي و ماکروساختار فراورده حجيم شده حاوي بادام-ذرت
1395/09/19
39
ارزيابي اثرات مهاركنندگي عصاره اتانولي Rheum palmatum علیه برخی ميكروارگانيسمهاي پاتوژن مواد غذايي در شرايط آزمايشگاهي
1395/06/01
40
ارزيابي ويژگي‌هاي تکنولوژيک و بيوفيزيک پودر نوشيدني فوري بر پایه آرد بافت داده شده بادام-ذرت
1395/12/09
41
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی بیکسین )رنگ طبیعی حاصل از دانه آناتو( در فرمولاسیون دراژه اسنک حجیم
1395/12/10
42
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی بیکسین در فرمولاسیون دراژه اسنک حجیم
1395/12/01
43
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه نسترن کوهی چند منطقه ایران
1397/02/11
44
استفاده از پپتیدهای زیست فعال در درمان سرطان
1396/09/08
45
استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان یک ترکیب فراسودمند
1396/01/01
46
اسید فیتیک و راه های کاهش آن
1395/08/13
47
اصلاح آنزیمی چربی ها و روغن های خوراکی با استفاده از آنزیم های لیپاز و فسفولیپاز
1397/02/11
48
بررسي اثر ضدميكروبي عصاره متانولي گياه ريوند چيني به روش ديسك ديفيوژن و ميكرودايلوشن
1395/07/01
49
بررسي تاثير سطوح مختلف كنسانترهي پروتئيني آب پنير و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ويژگيهاي شيميايي پنير موزارلاي كم چرب
1395/07/01
50
بررسي تاثير سطوح مختلف كنسانترهي پروتئيني آب پنير و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ويژگيهاي فيزيكي پنير موزارلاي كم چرب
1395/07/01
51
بررسی اثر افزودن پودر مالت سورگوم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت و ماندگاری نان سیب زمینی بدون گلوتن
1396/06/15
52
بررسی اثر پارامترهای دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر حلالیت تشکیل ژل و ویژگي امولسیفایری کنسانتره پروتئین سویا
1395/05/28
53
بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا با ساکارز بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی نان شیر مال رژیمی
1396/07/20
54
بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا با ساکارز بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی نان شیر مال رژیمی
1396/07/20
55
بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا و سوکرالوز با ساکارز بر روی خصوصیات ارگانولیپتیکی شیر نارگیل
1395/12/01
56
بررسی اثر سوربیتول، زایلیتول و مالتیتول بر کیفیت کیک بدون شکر
1396/06/15
57
بررسی اثر گوار و زانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی پاستیل کم کالری انار
1396/06/15
58
بررسی اثر مکمل های غذایی بر سرطان
1396/09/08
59
بررسی اثرمتغییر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا با هدف کاربرد در فراورده های آردی
1395/08/13
60
بررسی فرمولاسیون و خصوصیات تغذیه ای و حسی نان عملگرا
1396/06/15
61
بررسی فعالیت جذب رادیکال آزاد DPPH توسط عصاره انار
1396/09/08
62
بررسی نقش استفاده از رژیم گیاهی در پیشگیری از سرطان
1396/09/08
63
بررسی ویژگی های بافتی نان شیر مال رژیمی حاوی استویا و اریتریتول
1396/07/20
64
بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر برپایه ژلاتین و نانو اکسید روی
1397/06/12
65
بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزی های تازه برش خورده
1396/01/01
66
بهینه سازی تولید شیر طعم دار کم کالری با استفاده از استویا و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی
1395/12/01
67
بهینه سازی چند هدفه فرمولاسیون کره کدو حلوایی با استفاده از ژنتیک الگوریتم
1396/09/15
68
بهینه سازی شرایط استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از شاتوت با استفاده از روش فراصوت
1395/07/27
69
بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از گیاه Alfalfa
1395/12/09
70
تأثیر رطوبت بر خصوصیات آرد سورگوم اکسترود شده
1395/08/13
71
تاثير تيمار اسيدي در توانايي مخمر ساكارومايسس سرويزيه جهت كاهش آفلاتوكسينM1 در ماست
1395/07/01
72
تاثير تيمار حرارتي در توانايي مخمر ساكارومايسس سرويزيه جهت كاهش آفلاتوكسينM1 در ماست
1395/07/01
73
تاثیر افزودن آرد سورگوم اکسترود شده بر خصوصيات رئولوژي و فیزیکی نان حجیم بر پایه گندم
1395/05/28
74
تاثیر سورفکتانت بر الئوژل موم کارنوبا و روغن کانولا به عنوان نیمه جامد با اسید چرب اشباع کم به عنوان جایگزین شورتنینگ
1397/09/28
75
تولید و بررسی خصوصیات بستنی سینبیوتیک با استفاده از ضایعات میوه و لاکتوباسیلوس
1396/06/15
76
جایگزین های چربی بر پایه کربوهیدرات برای محصولات پخت کم کالری
1396/06/15
77
خصوصیات عملکردی، سلامتی زایی و تغذیه ای هیدروکلوئید های خوراکی
1396/09/15
78
دماي نقطه چسبندگي راهکار مناسب در ارزيابي مدت زمان ماندگاري پودرهاي غذايي ,
1395/09/19
79
ژلاتین ضایعات مرغ: جانشینی برای ژلاتین حلال
1396/09/22
80
شیرین کننده های طبیعی بدون کالری: مواد افزودنی ارگانیک با پایه گیاهی
1395/12/01
81
قارچ‌های خوراکی به عنوان غذاهای فراسودمند ضدفشارخون
1395/12/01
82
مروري بر تاثير فرآيند اکستروژن بر ويژگي هاي آرد حبوبات
1395/08/13
83
مروری بر ترکیبات فراسودمند گیاه داروئی نسترن کوهی
1395/12/09
84
مروری بر جنبه های داروئی آلوئین موجود در گیاه آلوئه ورا
1395/12/09
85
مروری بر رنگ های طبیعی به عنوان غذادارو و بررسی ویژگی های فراسودمند آن ها
1397/02/11
86
مروری بر کاهش کالری با استفاده از جایگزینی استویا در شیرهای طعم دار
1395/12/01
87
مروری برترکیب شیمیایی و خواص تغذیه ای یولاف،تریتیکاله،چاودار
1395/08/09
88
مطالعه تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد یولاف و تریتیکاله بر خواص حسی و حجم مخصوص نان بربری به روش طرح مخلوط
1395/08/09
89
نسترن کوهی، منبعی غنی از ترکیبات پلی فنولی: مطالعه مقایسه ای
1397/02/11
90
کارايي رنگ طبیعي کورکومین در فرمولاسیون دراژه فراسودمند میان وعده حجیم
1395/12/09
91
کارايي رنگ طبیعی کورکومين در فرمولاسیون دراژه فراسودمند ميان وعده حجيم
1395/12/09
92
کارایی رنگ طبیعی کورکومین در فرمولاسیون دراژه فراسودمند میان وعده حجیم
1395/01/01
93
کاربرد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت خرمای برحی
1395/01/01
94
کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: رئولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول
1395/12/01