توانمندی­ های گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی

طراحی و ساخت سنسور و بیوسنسور جهت کنترل کیفی مواد غذایی
حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین M1 در شیر و فراورده لبنی تخمیری
تشخیص سریع تقلبات در مواد غذایی به ویژه شیر و فراورده‌های لبنی
استفاده از فناوری‌های نوین (نانوفناوری، زیست فناوری و ...) به منظور کاهش آلاینده ­های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی
روش‌های پیشگیری، کنترل و کاهش انواع آلودگی­ های میکروبی و شیمیایی در مواد غذایی
استفاده از تکنیک پردازش تصویر، محاسبات نرم افزاری (منطق فازی، نوروفازی، رگرسیون فازی و ...) و روش­های تشخیص الگو در طبقه­ بندی، ارزیابی و مدل­سازی کیفیت مواد غذایی
تولید بسته‌بندی­ های نوین با هدف افزایش سلامت، ویژگی­های کیفی و زمان ماندگاری مواد غذایی
ارزیابی کیفیت و سلامت غذاهای عملگر
برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت، سمینارها و کارگاه‌های تخصصی

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved