عناوین برخی طرح های شاخص گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی مطالعه فناوری اکستروژن در صنایع غذایی تولید فرآورده های اکسترود شده حاوی کنجد تولید اسنک از طریق اکستروژن مخلوط ذرت و عدس تولید اسنک اکسترود شده بر پایه مخلوط ذرت و نخود تولید و ارزیابی ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین خلر با هدف کاربرد در فرآورده اکسترودشده بهینه سازی تولید ایزوله پروتئین نخود به کمک روش سطح پاسخ ارزیابی ویژگی های عملگری ایزوله پروتئین نخود بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از برخی گیاهان بومی به کمک روش سطح پاسخ، توسط امواج فراصوت و مقایسه آن با روش متداول مجموعه طرحهای کاربرد فراصوت در فرایندهای مواد غذایی تولید آزمایشگاهی كازئین هیدرولیزه به روش آنزیمی جهت استفاده در تهیه شیر خشك كودك تولید فیلم ضد میکروبی بر پایه WPI تولید بستنی ماستی سین بایوتیك بر پایه تكنیك ریزپوشانی ارگانیسم پروبایوتیك بررسی اثر جایگزینی شیره خرما، افزودن پایدارکننده و ترکیبات مولد طعم و رنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست منجمد بهینهسازی فرایند تولید چیپس سیبزمینی برای کاهش تولید آکریلامید بهبود کیفیت تغذیه ای نمک های خوراکی توسط غنی سازی مضاعف یا چند گانه با انواع ریز مغذیها بهینهسازی فرایند تخمیر سبزیجات غوطه ور در آب گوجهفرنگی مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضد رادیکالی عصاره متانلی سبزی های برگی مورد استفاده به صورت تازه خوری بهینهسازی سانتریفوژهای معمولی جهت تولید ماست تغلیظ شده بررسی قابلیت و میزان استفاده از آبپنیر به جای شیر در تهیه ماست معمولی و میوهای تهیه شیر سویا به عنوان مكملی برای شیر مادر و استفاده عموم بررسی و كنترل كمی و كیفی فاضلابهای كشتارگاه مشهد تهیه و تولید ایزوله پروتئینی سویا مروری بر پروسه بازیافت پروتئین از آبپنیر تهیه اسید لاكتیك از ضایعات كارخانجات آرد بررسی امكان تولید كنسانتره و پودر توتفرنگی تعیین فرمولاسیون نوشیدنی سویا (گازدار و بدون گاز) و انتخاب بهترین نوع بستهبندی ارزیابی فلور میكربی شیر دامداریهای استان خراسان در صنایع پنیر استان انجام مطالعات اولیه و تولید آزمایشگاهی مایونز سویا استفاده از ضایعات كارخانجات مواد غذایی بر مبنای كلاژن در تهیه فیلمهای بستهبندی مواد غذایی بررسی فراوردههای سیبزمینی و امكانسنجی صنایع تبدیلی سیبزمینی در استان اردبیل تعیین پروفایل آنزیمی گونههای لاكتوكوكسی جداسازی شده از پنیر لیقوان به وسیله كیت APIZYM بررسی بهینهسازی تولید پودر خرما جهت تولید شیر خرما بررسی اثر WPC و كازئین هیدرولیز شده بر ویژگیهای فیزیكوشیمیایی، میكربی و حسی ماستهای تهیه شده با استارترهای عمومی و پروبیوتیك بررسی آلودگی میکروبی بستنیهای تهیه شده در واحدهای سنتی و صنعتی و مقایسه آن در دو فصل تابستان و زمستان تولید آزمایشگاهی کازئین هیدرولیزه به روش آنزیمی جهت استفاده در تهیه شیر خشک کودک طرح جامع اصلاح، بهبود و توسعه فناوری فراورده های لبنی مطالعه اثر ضد میکروبی گیاه کاکوتی بر برخی باکتریهای مولد فساد و بیماریزای مواد غذایی در محیط کشت و اثر آن در افزایش زمان نگهداری محصولات لبنی
|
||||||
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved |