توانمندی­ های گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی

اصلاح و بهبود ویژگی­ های مواد غذایی از طریق فرایند اکستروژن
فرمولاسیون و تولید انواع اسنک حجیم و پوشش طعم­ دار (دراژه) عملگر
تولید پروتئین بافت داده شده گیاهی و حیوانی
تولید فراورده‌های غذایی سین‌بایوتیک
توسعه فرایندهای آنزیمی در صنایع غذایی
ارائه بسته‌بندی‌های فعال مواد غذایی و فرمولاسیون انواع پوشش خوراکی
برگزاری دوره آموزشی و کارگاه­ های تخصصی در زمینه فناوری اکستروژن و سایر فناوری‌های نوین در صنعت غذا

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved