عناوین برخی طرح های شاخص گروه پژوهشی افزودنی های غذایی
مطالعه ویژگیها، کاربردها و نحوه تولید رنگ های طبیعی در صنایع غذایی
بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از امواج فراصوت و مقایسه آن با روش کلاسیک (ماسراسیون) بررسی پایداری و خصوصیات کورکومین ریزپوشانی‌شده توسط بیوپلیمر با تکنیک میکروانکپسولاسیون
بررسی قدرت رنگی و ضد میكروبی كوركومین در مقایسه با رنگهای متداول در ماکارونی
كاربرد تكنیك پردازش تصویر در ارزیابی پایداری و ویژگی های كیفی پیگمان كوركومین
بررسی اثر افزودن سه نوع نگهدارنده بر خواص فیزیكوشیمیایی، میكروبی، مكانیكی و ارگانولپتیكی فیلم خوراكی تهیه شده از  ایزوله پروتئین سویا؛
ارزیابی قدرت رنگ دهی و آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه در سیستم مدل غذایی: روغن خوراکی
بهینه‌سازی الگوی تغذیه‌ای و عملکرد قایقرانان حرفه‌ای با استفاده از رژیم غذایی و مکمل‌های ورزشی مناسب
بررسی امکان استفاده از برخی منابع طبیعی و ضایعات صنایع تبدیلی مواد غذایی در استحصال پیگمان های طبیعی
استخراج و ارزیابی ویژگی های کیفی پیگمان های بیکسین و نوربیکسین دانه آناتو با کمک تکنیک های کروماتوگرافی
بهینه سازی فرمولاسیون سوسیس کوکتل
بررسی امکان تولید همبرگر ر‍ژیمی (کم چرب) با استفاده از جایگزین چربی
بهینه سازی فرمولاسیون روغن سرخ کردنی به منظور افزایش پایداری حرارتی و تعیین زمان مناسب دور ریزی و کاهش جذب روغن در محصولات سرخ شده
تولید خمیر ترش صنعتی با استفاده از فناوری زیستی

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved