عناوین ثبت اختراعات گروه پژوهشی افزودنی­های غذایی

استخراج کورکومین از ریزوم زردچوبه
روغن سرخ‌کردنی با پایداری حرارتی بالا
تولید خمیرترش صنعتی با استفاده از فناوری زیستی
تولید فرآورده‌های گوشتی کم‌چرب و رژیمی با استفاده از میکروکریستالین سلولز
استخراج و معرفی آنتی‌اکسیدان طبیعی کورکومین برای کاربرد در صنایع روغن خوراکی

عناوین دانش فنی های کسب شده گروه

تولید روغن سرخ‌کردنی با پایداری بالا
تولید اسنک با ارزش تغذیه‌ای بالا
تولید چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب با پوشش هیدروکلوئیدی
تولید همبرگر رژیمی کم‌چرب
بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس کوکتل

 
 
 
 
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved