شبکه برنامه علمی گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی در حال حاضر زیان های ناشی از مصرف مواد افزودنی سنتزی کاملا شناخته شده و نقش آنها در بروز انواع سرطانها و بیماری های مختلف به اثبات رسیده است. لذا یافتن افزودنیهای طبیعی و جایگزینی آنها با ترکیبات سنتزی از اولویتهای تحقیقاتی در حوزه صنایع غذایی می باشد. کشور ما غنی ترین منابع گیاهی را از نظر مقدار و تنوع در سطح جهان دارا میباشد که خود پتانسیل بسیار مناسبی جهت تولید افزودنیهای طبیعی غذایی به شمار می رود. یکی از مهمترین افزودنیهای طبیعی، رنگ دهنده های غذایی می باشند که با توجه به تعدد مراکز تولیدی و زیرمجموعه آنها، نبود واحدهای تولید کننده رنگ طبیعی در کشور، بالا بودن قیمت رنگهای طبیعی وارداتی و به موازات آن خروج ارز فراوان از این طریق، همچنین محدودیتهای اعمال شده از سوی اداره استاندارد و نظارت بر مواد غذایی در کاربرد رنگ های مصنوعی در صنایع غذایی، موضوع "تولید رنگهای خوراکی با منشاء طبیعی" سرلوحه فعالیتهای تحقیقاتی میان مدت این گروه قرار گرفته است.
|
||||||
Copyright © 2012-2015 JDM All Rights Reserved |