پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
EN
|
FA
معرفی پژوهشکده
معرفی پژوهشکده
اعضا پژوهشکده
گروه های پژوهشی
گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی
گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی
گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی
آزمایشگاه
لیست تجهیزات
خدمات تخصصی
دستاورد ها
مقالات علمی پژوهشی و ISI
مقالات همایشی
طرح های پژوهشی
محصولات دانش بنیان
ثبت اختراع
شرکت افزودنیهای طبیعی گلچین طوس
معرفی شرکت
پایلوت تحقیقاتی
مرکز تحقیقاتی و تولید نیمه صنعتی اکستروژن
مرکز تحقیقاتی و تولید نیمه صنعتی افزودنی های غذایی
ارتباط با ما
کارگاه آموزشی مبانی، تشریح الزامات و مستند سازی مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استانداردهای صادراتی مورد نظر
يک شنبه ، 17 بهمن 1400