پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

EN | FA

کمپلکس معلق کننده ذرات شربت و نوشیدنی

سه شنبه ، 10 مهر 1397

کمپلکس

کمپلکس پایدارکننده ذرات در نوشیدنی

ویژگی ها و کاربردها

  • شناورسازی یکنواخت ذرات در نوشیدنی (از قبیل نوشیدنی های تخم شربتی، خاکشیر، آلوئه ورا و غیره)، شربت (مخصوصا شربت زعفران) و دوغ (ذرات دوغ و سبزیجات)،
  • حفظ سیالیت محصول
  • عدم ایجاد طعم اضافه
  • رقابت با نمونه های اروپایی محصول از نظر اینکه میزان کمتری از محصول برای معلق سازی و پایدار سازی ذرات مورد نیاز است.
  • نام های دیگر: معلق ساز ذرات در نوشیدنی های مختلف